ДОПОМАГАЄМО ФРОНТУ

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем diesel757, 18 сер 2014.

1. S Misha

S Misha Початківець

vw golf synhro country
    Клубна карта:
    000074
    Слава Україні! Першим ділом хочу подякувати за створену тему diesel757 і за то що є небайдужі по збору коштів для друзів що в АТО!!! Тому що сам там пробув 2 місяці![​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  2. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Diesel, закинула пару грн. щойно

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    розкажи про настрій там

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    2900,00 в наявності, станом на сьогодні.
    Друзі, хто має мажливість, прошу допомагати.
    Дякую! І хай вам зарахується!, Бо краще годувати свою армію, ніж чужу - ці слова ще кілька сотень років тому були актуальні....

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    з цих коштів планується придбати:
    1. антени до р/ст (допоміжні, більшої радіусу дії) - замовлено в Китаї, очікуєм;
    2. пуско-зарядний пристрій для АКБ (Камаз, Урал, та ін.спец.техніка, така як Стріла-10(МТ-ЛБ) та Тунгуска(ЗСУ 2С6));
    3. ... та інше доцільно-необхідне.... по залишку коштів вирішимо...
    Вже заготовлено для відправки:
    - варення;
    - кава;
    - чай;
    - консервовані продукти (в асортименті)
    - продукти (сир, м'ясо, ковбаса) запечатані в герметик (буду пакувати при відправці);
    - та інше..... фото буде при відправці.
    Хто, що може, приносьте, додавайте чи якось так.... Дату відправки (передачі) повідомлю. Бажаючі бути присутніми при відправці - ВІТАЄТЬСЯ!
    Мене можна знайти:
    контакти (№ тел.) в підписі, або в ПП (вдень - територіально район податкової вул.Стрийська, в інший час доби - телефоном уточняйте)

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Сьогодні замовив пуско-зарядне на 24В, завтра відправляють, забираю в четвер-п'ятниця з НП.
    Прийдуть антени, тоді пакую все і передаю наручно, можливо сам буду везти, планую відпустку на роботі.
    По отриманні, пакуванні, і т.ін - фото будуть тут в цій темі.

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Е варення, але в скляному пакуванні, біля скрині волонтери брати не зхотіли, бо може розбитись. Якщо э можливість перепакувати, чи так відправити, то підвезу куда тре.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    підвозь, я передавав в скляному. Мене не цікавить яке пакування, всеодно буду пакувати так, щоби нічого не пошкодилось.

Якщо вдень, то підвозь на вул.Чмоли,2 (бічна від Стрийської, майже ззаді-збоку податкової), але попередньо зателефонуй, щоби був на місці.

9. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Загинув мій товариш Юрій Загребельний, з котрим навчались та зустрічались на полігонах під час тактичних навчань.
    Вічна йому пам'ять... загинув Героєм, захищаючи територіальну цілісність держави.

http://tsn.ua/video/video-novini/na...rizhzhi-pohovali-dvoh-morskih-pihotinciv.html

http://nekropole.info/ru/person/view?id=4039841&l=ua#person

10. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Вічна пам"ять,співчуваю...

11. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    :sad: Співчуваю....Герої не вмирають!

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    А після 18.00 куда можна підвезти?

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нині приїхали антени до рацій. На диво оперативно

14. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Тракт Глинянський.
    або вдень, ще можна на Бортнянського.
    Корочче, телефонуй, для таких цілей я і сам під'їду.
    супер, повідом в ПП, скільки за всьо про фсьо. Скоріш всього, що налом віддам.

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    щойно повідомили номер ТТН, ось:
    59998013905835
    Орієнтовна дата доставки: 06.11.2014
    Адреса доставки: Відділення №3: вул. Угорська, 22

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Зарахуєш як мій внесок ;) Пересічемся якось завтра

з мобільного через tapatalk

17. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Співчуваю. Вічна пам'ять

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

18. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Сьогодні забрав ПЗП 24-х вольтове (пуско-зарядне) з НП. Купував в Києві, по нету. Доречі, той самий сайт (продавець), де брали дизель-генератор. Цього разу поклався на довіру, оплачував наперед, на карту ПБ, в день оплати товар доставили через НП у Львів. Тому, візьму на себе відповідальність рекомендувати товари з того сайту. Фотки будуть завтра тут, бо сьогодні реально не встиг.
    ПЗП взяв 12/24 вольта. Якщо реально дивитися на ситуацію, то цей ПЗП КАМАЗовський двигун не запустить при "мертвих" АКБ, але може запустити двигун якогось "китайця", типу ТАТА, чи ще якогось, де є 24В споживання.
    Але було одне "но!" при виборі, а саме, цей ПЗП буде споживати електроенергію від дизель-генератора, котрий ми передали раніше, котрим хлопці користуються до сьогодні... і цей дизель-генератор має "захист" від нагрузки, тобто, якщо нагрузка "перевалює" граничну, то дизель "вирубає", з метою недопущення ушкоджень чи поломок. Якось так, я не фахівець в тій справі, хто тєхнарь, той зрозуміє.
    Хлопці просили, щоби ПЗП не "брав" на себе по максимуму більше ніж 4,8 кВт, тих 4,8 кВт може бути, тому....
    .... придбаний ПЗП має максимальну споживану потужність 4,8 кВт, що дозволить заряджати АКБ на 12 чи 24В, і на "худий кінець" запустити того КАМАЗа, УРАЛа чи БеТеРа.
    Якщо брати більш потужніший ПЗП, то він їм, нафіг не потрібний в польових умовах без можливості підключення, це типу ситуація така: маю сигарети Marlboro, стою в полі, а сірників не маю...., в той час, коли порівнювати з тим, що стою в полі, маю два недопалки і дві запальнички. Думаю суть ясна.

+ Мартіні (Ігор) передав антенки 5 штук, оплата вся на ньому, антенки ті що попередньо замовлені в Китаї. Антенки уже в мене.
    Відправку готую після цієї суботи, або наступної, бо чекаю з Чехії ще ряд речей і продуктів - хочу відправити все разом.

П/С/ Про всі "двіженія" буду звітуватись тут.

П/С/С/ Elza, поки що відповіді на твоє питання не дам, бо дуже поганий зв'язок. Можливо до ранку щось буду знати. Тримаю на контролі. Пам'ятаю.

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Буду ще до того всього купувати, а вірніше шукати, паливні трубки (УРАЛ-4320, КАМАЗ 4110). На завтра мені скинуть в цифрах (кодах, номенклатурах), які саме і на які авта. Часу на спілкування було мало.
    Одразу питання: хто знає чи порадить де у Львові можна питати за цими девайсами? Бо, наприклад, в Житомирі я знаю де таке продається, знаю де в Б.Церкві таке можна купити, а вот у Львові - не стикався і тому не знаю. Єдине, що припускаю, що на ТІRі на вул.Пасічній, але ж то не Volvo і не Daf.
    Підкажіть, хто що знає.

20. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Давай номери, завтра на роботі гляну.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)