Слава Україні! Першим ділом хочу подякувати за створену тему diesel757 і за то що є небайдужі по збору коштів для друзів що в АТО!!! Тому що сам там пробув 2 місяці!
2900,00 в наявності, станом на сьогодні. Друзі, хто має мажливість, прошу допомагати. Дякую! І хай вам зарахується!, Бо краще годувати свою армію, ніж чужу - ці слова ще кілька сотень років тому були актуальні....
з цих коштів планується придбати: 1. антени до р/ст (допоміжні, більшої радіусу дії) - замовлено в Китаї, очікуєм; 2. пуско-зарядний пристрій для АКБ (Камаз, Урал, та ін.спец.техніка, така як Стріла-10(МТ-ЛБ) та Тунгуска(ЗСУ 2С6)); 3. ... та інше доцільно-необхідне.... по залишку коштів вирішимо... Вже заготовлено для відправки: - варення; - кава; - чай; - консервовані продукти (в асортименті) - продукти (сир, м'ясо, ковбаса) запечатані в герметик (буду пакувати при відправці); - та інше..... фото буде при відправці. Хто, що може, приносьте, додавайте чи якось так.... Дату відправки (передачі) повідомлю. Бажаючі бути присутніми при відправці - ВІТАЄТЬСЯ! Мене можна знайти: контакти (№ тел.) в підписі, або в ПП (вдень - територіально район податкової вул.Стрийська, в інший час доби - телефоном уточняйте)
Сьогодні замовив пуско-зарядне на 24В, завтра відправляють, забираю в четвер-п'ятниця з НП. Прийдуть антени, тоді пакую все і передаю наручно, можливо сам буду везти, планую відпустку на роботі. По отриманні, пакуванні, і т.ін - фото будуть тут в цій темі.
Е варення, але в скляному пакуванні, біля скрині волонтери брати не зхотіли, бо може розбитись. Якщо э можливість перепакувати, чи так відправити, то підвезу куда тре.
підвозь, я передавав в скляному. Мене не цікавить яке пакування, всеодно буду пакувати так, щоби нічого не пошкодилось. Якщо вдень, то підвозь на вул.Чмоли,2 (бічна від Стрийської, майже ззаді-збоку податкової), але попередньо зателефонуй, щоби був на місці.
Загинув мій товариш Юрій Загребельний, з котрим навчались та зустрічались на полігонах під час тактичних навчань. Вічна йому пам'ять... загинув Героєм, захищаючи територіальну цілісність держави. http://tsn.ua/video/video-novini/na...rizhzhi-pohovali-dvoh-morskih-pihotinciv.html http://nekropole.info/ru/person/view?id=4039841&l=ua#person
Тракт Глинянський. або вдень, ще можна на Бортнянського. Корочче, телефонуй, для таких цілей я і сам під'їду. супер, повідом в ПП, скільки за всьо про фсьо. Скоріш всього, що налом віддам.
щойно повідомили номер ТТН, ось: 59998013905835 Орієнтовна дата доставки: 06.11.2014 Адреса доставки: Відділення №3: вул. Угорська, 22
Сьогодні забрав ПЗП 24-х вольтове (пуско-зарядне) з НП. Купував в Києві, по нету. Доречі, той самий сайт (продавець), де брали дизель-генератор. Цього разу поклався на довіру, оплачував наперед, на карту ПБ, в день оплати товар доставили через НП у Львів. Тому, візьму на себе відповідальність рекомендувати товари з того сайту. Фотки будуть завтра тут, бо сьогодні реально не встиг. ПЗП взяв 12/24 вольта. Якщо реально дивитися на ситуацію, то цей ПЗП КАМАЗовський двигун не запустить при "мертвих" АКБ, але може запустити двигун якогось "китайця", типу ТАТА, чи ще якогось, де є 24В споживання. Але було одне "но!" при виборі, а саме, цей ПЗП буде споживати електроенергію від дизель-генератора, котрий ми передали раніше, котрим хлопці користуються до сьогодні... і цей дизель-генератор має "захист" від нагрузки, тобто, якщо нагрузка "перевалює" граничну, то дизель "вирубає", з метою недопущення ушкоджень чи поломок. Якось так, я не фахівець в тій справі, хто тєхнарь, той зрозуміє. Хлопці просили, щоби ПЗП не "брав" на себе по максимуму більше ніж 4,8 кВт, тих 4,8 кВт може бути, тому.... .... придбаний ПЗП має максимальну споживану потужність 4,8 кВт, що дозволить заряджати АКБ на 12 чи 24В, і на "худий кінець" запустити того КАМАЗа, УРАЛа чи БеТеРа. Якщо брати більш потужніший ПЗП, то він їм, нафіг не потрібний в польових умовах без можливості підключення, це типу ситуація така: маю сигарети Marlboro, стою в полі, а сірників не маю...., в той час, коли порівнювати з тим, що стою в полі, маю два недопалки і дві запальнички. Думаю суть ясна. + Мартіні (Ігор) передав антенки 5 штук, оплата вся на ньому, антенки ті що попередньо замовлені в Китаї. Антенки уже в мене. Відправку готую після цієї суботи, або наступної, бо чекаю з Чехії ще ряд речей і продуктів - хочу відправити все разом. П/С/ Про всі "двіженія" буду звітуватись тут. П/С/С/ Elza, поки що відповіді на твоє питання не дам, бо дуже поганий зв'язок. Можливо до ранку щось буду знати. Тримаю на контролі. Пам'ятаю.
Буду ще до того всього купувати, а вірніше шукати, паливні трубки (УРАЛ-4320, КАМАЗ 4110). На завтра мені скинуть в цифрах (кодах, номенклатурах), які саме і на які авта. Часу на спілкування було мало. Одразу питання: хто знає чи порадить де у Львові можна питати за цими девайсами? Бо, наприклад, в Житомирі я знаю де таке продається, знаю де в Б.Церкві таке можна купити, а вот у Львові - не стикався і тому не знаю. Єдине, що припускаю, що на ТІRі на вул.Пасічній, але ж то не Volvo і не Daf. Підкажіть, хто що знає.