хтось мені сьогодні телефонував (бо мої номер.тел. в підписі), хотів кинути на мою картку, я сказав кидати на картку Мартіні. Кидайте на картку Мартіні, щоби не "метати" гроші і не платити за операції по переводу, дорога кожна гривня. На разі, від моїх "підопічних" з 24-ї, нагальних запросів не поступало. Тому всі кошти (для ЗС України), котрі поступлять на мою карту ПБ, будуть перекинуті на карту Мартіні. Всі оплати сюди, або дивіться попередні пости
Ігор скинув свої реквізити, тим більше в нього є карточка привату. Тому перекину прямо на нього, але в понеділок аж.
20 € від golf2. В касі 740 грн і 45 євро. Фактично каска є. Давайте ще тактичні окуляри викрутим, мають бути по 20 євро завтра. galaxy SIII
+200 грн. туди в касу. Дав мій знайомий зі стоянки (Гарасимович Андрій). Ігор, закидуй свої кошти, а я завтра тобі завезу.
Доповідаю про ситуацію Поставка касок відкладена до п"ятниці. Чекаєм. Боцман вчора відбув на Схід, поки що під Маріуполь. Тож передавати будем скоріш за все Новою Поштою
Мій товариш, учасник АТО, за котрого я описував в пості #1 вже ВДОМА, біля дружини...... спустя два місяці, отримав відпустку на 10 днів та знову повертається туди. Фотки отриманого майна (дизель генератор і т.п.) закину на днях, після того, як ми зустрінемось. +, маю ще трішки майна з числа теплих речей, тому, вже передам наручно йому. Хто щось має підходяще - зголошуйтесь.
Щойно відправив Новою Поштою на схід посилку для Боцмана. В ній британська кевларова каска (140Є), тактичні рукавиці з пальцями (15Є) і тактичні окуляри-маску зі змінними лінзами (21Є). Дякую всім, хто відгукнувся!
Друзі, прийшла моя черга! Відразу зізнаюся чесно і без биття - я закохана в "Айдар"! Знаю особисто людей, які там, і тих, хто возить їм допомогу, тих, через кого передавала вишиті обереги, листи, дитячі малюнки, гроші... Хлопці зараз мусять збудувати криївки, бо їх нах... розбомблять просто на базі. Прошу допомогти хто скільки може на картку Приват Банку дружини одного з айдарівців: 5168 7572 3517 3442 (Ольга Хіміч) Але обов"язково відпишіться тут хто і скільки, бо хлопці також мають знати, хто їм допомагає. Дякую всім, хто попри виполокані родинні бюджети все-таки знайде можливість хоч сотню перекинути для того, щоб зберегти хлопцям життя.
Ось дизель-генератор котрий ми передавали там, в зоні АТО, відпрацьовує питання за призначенням. це він у такому великому окопі. А ось зустріч з товаришем про котрого писав у першому пості, для мене він Герой, прибув на тиждень на "відпочинок, чи то передишку", і знову - в зону АТО. часу для спілкування було мало, бо знову готується до виїзду, але все ж таки всім Вам передавав щирі слова подяки!
Цим хлопцям ми маємо дякувати за те, що бачимо зі свого вікна красу осені а не війну...СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!