Допоможіть підібрати в пасат Б-5 звук

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем lugnik, 9 тра 2010.

1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    ТЫ МНЕ СКАЖИ КАКОЙ ДИАМЕТР КОЛОНОК ТЕБЕ НАДО!!!!

2. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т

3. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    я заміряв вроді 16.5 см

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    В передние и задние двери???

5. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    да и в 1 ние и в задних тоже там схема одинакова вверху дверей місця для пищалок внизу динамік

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411
    Если тебе просто хочется поставить нормальный звук но ты не знаешь или ты вытяниш деньгам,вот тебе цифры для раздумывания!!!!
    Акутическая системма DIBEISI
    1.Высоко частотные 120W - 7$
    2.Передние двери (диам.16,25) 120W - 27$
    3.Задние двери (диам.16,25) 120W - 27$
    4.Саббуфер (диам. 20) 200W - 51$
    5.Усилитель 600W - 76$
    6.Провода - 16$
    7.Конденсатор 1,0F - 63$ (единственное я незнаю какой именно надо,
    надо будет тебе спросить у кого-то ,потому что есть 1,5F;2,0F)
    8.Кросовер (за него тоже надо будет тебе узнать какой именно надо)
    Ценна кросоверов от 8$ до 20$
    По фирме PEIYING выбор больше,так что если заитересует ценна пиши В ПП или на съезде!!!!

7. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    це Китай?ціна за одиницю чи за пару право ліво???

8. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

9. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Привіт друзі! Є пасат Б5 з заводською магнітолою, і от настав час її замінити. "Голову" вже придивився, буду брати Alpine CDA-117, колонки міняти не буду, попо-перше немає ще грошей, по-друге вони ше в непоганому стані. Штатну магнітоло ще не знімав (до речі її можна витягнути з допомогою викруток чи потрібні спеціальні ключики?) і не знаю як там йде підключення. тобто в кожній дверці знизу стоять динаміки, а зверху біля ручок "пищалки", так от цікавить: чи на кожну дверку йде тільки 2 дротика (тобто динамік і пищалка підключені одна до одної) чи 4 дротика (по 2 на кожний динамік)? я в тому сильно не шарю, тому хотілось би почути думку тих хто це робив і розуміється. бо на стільки я розумію від магнітофона йде тільки 4 вихода на 4 колонки, то як до них підключити пищалки? Вибачаюсь шо запутано трохи написав, але думаю ви зрозумієте. Дуже дякую за допомогу на перед, і хотілось би почути ваші думки на рахунок алпайн магнітоли. :)

Останнє редагування: 13 вер 2010
  10. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    до магнітофона йде два дротика з кожної дверки!

• Подобається Подобається x 1
  11. Bruno

Bruno Новачок

Golf IV 1.4
    алпайн це добре, але топовий процесорний ГУ майже за 3+к грн для твоєї системи взагалі без толку.

12. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    ну взяв я цей алпайн за 200 баксів, а це вже не 3+ к, і систему міняти збираюсь, хоча ше нескоро, але вже придивився колонки Alpine SPS-600C. магнітолу ще не ставив бо нема часу, але як поставлю обов"язково відпишусь.

13. MCuk

MCuk Новачок

ВАЗ 2110
  14. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Привіт всім. вибачаюсь за те шо довго невідписував, немав доступу до інтренету...
    Отже магнітолу я нарешті поставив :) Витягнув штатний магнітофон без проблем, ключики від алпайну підійшли) Дроти вирішив не різати і просто купив перехідник, також докупив перехідник до антени, бо антенний штекер до магнітоли не підходив. дроти від акумулятора і запалення з"єднав до купи. просто не подбається мені те шо без ключа магнітола включатись не буде, правда не знаю як це вплине на акумулятор, ну вже як майже 2 тижні, все впорядку, не розряджається) в шахту магнітола сіла добре, і рамочка класно всьо прикрила) звуком дуже задоволенний, не очікував шо так всьо добре буде звучати на штатних динаміках. в магнітолі дуже багато функцій, ше повністю не розібрався, є вмонтований кросовер, верхні частоти грають чітко, можна вибрати п"яти- або семи канальний еквалайзер, звук можна класно відрегулювати на власний смак. звичайно за такі гроші іншого чекати не потрібно. підсвітка дуже яскрава, ввечері незручно їхати, але є функція, що повнісю підсвітка і екран виключаються, правда тоді кнопки приходиться шукати) магнітолою дуже задоволений, до алпайна мав соні - небо і земля!

Дякую всім за допомогу!

MCuk всетаки я мав на увазі Alpine SPS-600C, просто чув як вони звучаться, але ше покишо збираю гроші...

15. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Всім привіт! от нарешті зима пройшла, потепліло на дворі і я приступив до заміни динаміків. як в попередньому пості писав колонки прикупив Alpine SPS-600C. Отже штатні колонки - це так сказати готовий подіум з вмонтованим динаміком, який закльопками прикрілено до дверки. то всьо діло я розсверлив, і зняв всьо повністю. пізніше вирізав з фанери кільця-проставки, і виготовляю новий подіум. весь процес я сфоткаю і викладу на сайті, можливо комусь пригодиться!
    Але є питання по динаміках... Магніт динаміка розположений до металевої частини десь на відстані 5-7мм, і відчуваєтья шо він притягується до металу( ну ніби утворюється таке магнітне поле))). Так от і питання: чи це не пошкодить самому динаміку або якось вплине на звук?

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    візьми кусок шумки приклей!
    А пищалки куди ставити будеш, в штатні місця, чи подіуми на стійках???

17. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Пищалки буду в штатні місця ставити, по розмірах нові чуть більші за стоковські. Прийдеться напевно розточити трохи посадочне місце і також саму пищалку. Обшивку нищити не буду, не прихильник такого тюнінгу, тому стараюсь всьо встановити без великих переробок :)

18. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я так зрозумів, що це буде фронт, а тил, саб і т.д.???? чи ти купив дві пари алпайнів?

19. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Буде без саба (покишо). купив дві пари алпайнів (компонентні) думаю цього має вистачити.

20. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Вони настільки басисті??? Чи вони для більш класичного звучання? Який прайс тих алпайнів?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)