Ромко дизель казав що можна в будь якій лікарні, але якщо тобі там буде краще то так... при здачі крові тобі виписують бумажку що ти здав кров для такої людини, і її відаєш лікарю або тій людині...
Був щойно в тій лікарні. Напряг купу людей, поки знайшов що і до чого. Не взяли. Сказали, що вони не беруть кров для переливання. Відправили на станцію переливання, пекарська 65. Було б добре, якби чоловік хворої чи ше хтось зібрав 2-3 донорів, завіз туди і відразу зібрав талончики, бо всі питають, хто лікує (лікар) - а я то і не знаю...
Був на Пекарській 65, сказали, що достатньо ПІП хворої, рік народженя, лікарня де лижить. Там черг взагалі не було, передімною було два чувачка, які теж хотіли здати, але їм відмовлено через перенесені хвороби, так як і мені. На Пекарській приймають до 13.00 год.
Можу йому це передати. Він після сутки робочої сидить 2 дні там. Діти в сестри. Так як робиться процедура і лікарі розбігаються до інших людей. Як писав више. При вливанні лейкоциців прийшлось одну пачку крові викінути. Після того щей відкачували, точно причини незнаю, радять бути поруч, ато лікарі (тіпа) невстигають.
всім привіт... кров вже закінчилась, сьогодні купляє 1літру на переробку в лейкоцити, після завтра на переливання...