Зараз вона виглядає зовсім по-іншомуДобре дивись,і шось роби,а не пиши 100 разів "поможіть" тай "поможіть","порадьте" тай "порадьте"
Обісрали мою машинку=) від гайки до ризини=) Вов де це ти все брав? на риинку чи тут в хлопців замовляв?
Якшо любиш свою машинку,то грошей і кілометрів не рахуєш,а на розмови"скільки вклав","вигідно","невигідно"-в мене вже давно алергія:ireful::ireful::
Вов я непитаю вихідно не вигідно...багато хтоцьоо не розуміє і критикує . меті треба знати де це можнА бридбати... . арки сподобались... і реснічки...в тебе фото виду з переді нема? щоб реснічки роздивитись?
гарненька блін=))) зараз буду реснічку шукать..якщо вкогось є пишіть. Народ а хтось робив задні фари з діодів?а?
Скіл ... ти жостік=))) заді як лімузінн хеее=) питання де взяв бампера там ще є такі? і що за задня оптика?якось дивно стопи горять... .
Бампера стокові, немальовані, широкі, від жетти після 89 року, судячи по фото, неоригінал, на авторинку знайти не проблема, хоча краще пошукати б/у оригінал. Оптика стандартна, заклеєна якоюсь плівкою, не раджу такого робити, щоб ніхто не в*їхав в зад в сонячний день, і шоб повороти було видно. Заварена кришка це гут, але зазори - ужоснах. Треба доводити до пуття.
питання де взяв бампера там ще є такі? і що за задня оптика?якось дивно стопи горять... .[/QUOTE] Шукай шроти,у вас же мають вони бути ,я думаю тобі не дуже цікаво буде їхати за такими речами до Львова або в Франківськ.Хто шукає той знайде
оптика стандартна, задум в взяв в сірків, це не плівкою заклеяв як казав Markell, я зробив трафарет і дав на покраску, всітло пропускають супер, і оригінально виглядають, маю десь фотки як я робив стопи, пошукаю і вивішу звіт...
Це не зазори - це тінь падає від "козирька", мусів давати щоб було закінчення до стопів бо стопи мають "козирьок", бо без нього виглядалол жах.
Бампери не оригінальні, але помальовані в чорний колір як і решітка, бровки, надкрильники і низ дверок в чорний колір, такий був задум, мене так плющить...
Дякую хлопці... буду шукати бампера... . а Нарахунок Львова за бамперами їхать...хе=) а чому б бамперам сюди не приїхати на поїзд Львов-Нова Рафалівка =) Ну це так якщо в себе не знайду. скільки приблизно коштувати буде б\у оригинали ? Вибачайте за такі питання=)я думаю вам не вашко на них відповісти... .
http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=316&subrub=1&item_price1=&item_price2=&page=72 подивись тут...
Чекаю силочки на фото-звіт я в неті десь дивився мужик з діодів забабахав задні фари Реально бомба вишла...як в мерсах нових... . габарити,тормозиш,поворотнікі,ще задню врубить і новорічна ялинка готова... . Тільки вот спаяти на платi ці діоди і підключити...не кожен може. кароче електрики є?на форумі?ббо в мене далеко неця спеціальність=)