Допоможіть розібратися з гальмами.

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем serg9, 24 кві 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: Допоможіть розібратися з гальмами.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: смішно сказав.
    Коли я міняв майстер сказав ошб я не ганяв, шоб колодки добре притерлись шоб повільно гальмував

2. Anatolii

Anatolii Новачок

Folswgen Passat B4

При гальмуванні на швидкості (приблизно 30 км) з’являється скрежет і йде сильна віддача в педаль тормоза з її підняттям. З чим це може бути пов’язано? Може хто стикався?

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

1 - Стерті колодки. Можливо перекошені і криві направляючі.
    2 - Якщо машину тягне в сторону - може бути погано затянутий ричаг.
    3 - Звідки скрежет ззаду чи спереду?

4. Anatolii

Anatolii Новачок

Folswgen Passat B4

Скрежет переднього правого колеса. На сухій ділянці дороги колесо гальмує як з АБС в дощ чи в ожеледицю. Як усунути це скриготіння?

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Чекай, ти так і не відповів, колодки не стерті? Швидше всього тре міняти колодки (можливо і тормозні диски диски теж). Але це найпростіший варіант.
    Таке буває тільки на швидкості 30? Руль підтягує вліво?

6. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987

Хто підкаже як правильно переклипти колодки власнорч. Я просто взяв праклеїв ебоксидкою и заклипав , щоб був конус. Писля "висихання" ебоксідка не засохла. Коли машинка була "новеньна", гальмуючий елемент на наждаку спилював при заміні, а після моїх діянь вона взагалі якщо трісне то одразу відвалиться. Підкажіть може хто зна кращій метод, бо гальмувати об перший ліпший стовп не хочу, мафинку жалко :)

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Якщо жалко то йди в магазин і купи нормальні колодки! Я б радив клепати на жигулях і ніяк не в твому випадку.

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987

На Скіко потягнуть "такі як треба" колодки та диск з магазину?

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я поміняв на збільшені гальмівні диски і супорта. Можу запропонувати свої старі гальмівні вентильовані диски від бренду Брембо. Вони до заміни гальм не з*їздили ще і одного комплекту колодок. Купляв їх новими. Ціну запропоную на ті диски 50 уо.

10. Victorlas

Victorlas Місцевий

Дякую, але покищо відмовлюсь від брембо

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Хочеш подешевше диски знайти і купити? Ну ну... :) Тільки не кажи потім, що тебе не попереджали про те, що вони коробляться і довго не ходять.
    Диски гарні виробляє тільки Брембо, АТЕ, Феродо, Цімерманн, Лукас. Усе інше - то викінуті гроші на вітер! :)

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Чому? нормальний бренд, нормальна ціна та нормальний стан...

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

я тобі скажу так хлопче..
    якщо ти мітиш на гонщика то запчастини треба ставити топові.. інакше просто розібєш машину..

сфотай ті диски.. вони по розмірах такі як для ГТІ??

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

На Г2 1.3 особліво не поганяеш. Мені батько не дає "доверенность", бо знаючи як я їзджу боїться за гальма, поки не зроблю по нормальному за руль не сяду (маю на увазі поїзки в рудіусі 100 км). В планах ще каркас безпеки :).

Згоден мабуть диски "защебісь". Про диски я спросив для "світопізнаття", а от колодки, мабудь всетаки точно куплять буду, диски погодять. Все не вистача часу(4-5 парна на день) дізнатись скіко колодки коштують!

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Сфотаю на вихідних. Діаметр диску 239 мм. ГТІ буває різний. Якщо ти хочеш на 16В мотор, то вони не стануть. Тому, що у у 16В мотору 256 мм диски стоять. Зараз саме такі у мене і живуть на машині від ТМ Феродо. :)

Додано через 1 хвилину
    Від 55 грн(Дафмі) і до 150 грн(Феродо). Є правда іще дорожчі!

16. Victorlas

Victorlas Місцевий

Якщо "дамфі" не відваляться, поставлю поки їх

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Полюбому Дафмі у рази безпечніші будуть, ніж твій самоклеп. Маю такі колодки у багажнику(готувався до 1 зміни колодок). Можу віддати за 40 грн. Але я для себе рішив, що Дафмі більш не мій вибір. Мій вибір - феродо. :)

18. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

мені треба на той мотор що є зара або 1,8к думаю різниці нема.. їх можна поставити на звичайні супорта від невентельованих гольфовських??

19. Victorlas

Victorlas Місцевий

А чи стануть твої дамфі на моє авто? І 40 це за обидва (2+2) передні колеса? Завтра поміряю діаметр диску і напишу.

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Стануть. Тількі колодки бери під вентильовані диски. Накладки в них тонкіші, але ходять довше, бо менш горять.

Додано через 2 хвилини
    40 - то за комплект. Диск у тебе 100% 239 мм. То є догма! ;-) То стандартні колодки, але вони під вентильовані диски. Тобі їх брати немає сенсу, якщо у тебе невентильовані диски. Вони стануть на невентильовані диски, але накладки в них тонкіші.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)