Допоможіть вибрати магнітолу

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем MARTINI, 11 вер 2009.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Для початку почистити лазер, якщо не поможе тоді до майстра, можна ще підрутити силу лазера.

• Подобається Подобається x 1
  2. Siko

Siko Active Member

1
    Дякую. Був в знайомого майстра. Він іменно то і зробив. Протер салфеткою лазер і побавився з моторчиком, який розкручує диск, бо була така історія, що не починало крутити диск в мафоні.
    а так - наразі все ОК. Але все одно дякую за пораду. Пригодилась.
    А як саме підкрутити силу лазера. Поясни мені детальніше, ПЛЗ.

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Якщо чистка допомогла то так і залиш апарат я так розумію не з дешевих, бо підсилення променя не є дуже добре може сісти лазер. Таке роблять коли вмирає лазер і нема чого втрачати, як робити не знаю треба до хорошого спєца звернутись який знає що робе і хоть якусь гарантію дасть.

4. Siko

Siko Active Member

1
    Дякую за пораду.

5. igorekzzz

igorekzzz Початківець

PASSAT B5 ARG
    Доброго дня!
    Хотів до Вас (форумчан) звернутися за інформацією:
    мені дістався в подарунок Сабвуфер Ivolga POWER TUBE 12SA на ньому розєми: два вхідних гнізда звукового входу та 8-піновий вхід живлення, управління і т д .
    Мені потрібна розпіновка цього 8-пінового (двохрядний) розєму.
    наперед дякую!
    http://images.google.com.ua/imgres?i...26tbs%3Disch:1

6. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Щоб нестворювати нової теми пишу в цій. Хочу взнати відгуки (можливо в когось така є, була, хтось щось чув і т.д) про таку автомагнітолу http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=3623
    Дуже дякую!

7. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    В мене було багато різних мафонів а от Blaupunkt не було нічого про нього не можу сказати за то знаю точно що якість звучання у Pioneer не найкраща тому зробив висновок що краще брати Alpine або Clarion (на даний час у мене Pioneer до нього був Alpine різниця ну дуже відчутна Alpine.........!!!!!)

8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Звичайно, якщо не жаль гроші на Алпайн, а так Піонер, серед всього решта.

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Актуальне питання. У мене теж виникла ідея замінити свою стару магнітолу (Сонька з програвалкою міні-дисків, які зара ніде не знайдеш).

Так от щоб не купувати щось взагалі поганого, потрібна порада дійсно тих, хто займається автоакустикою, а саме яку фірму брати.

Звісно що грошей не багато на цю операцію, і вимоги до мафона невеликі: USB, MP3, WMA, FM. Взагалі, я б і DVD взяв, якщо б не дуже дорого і якісно.

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    не буває
    з ЮСБ я б не брав, якість ніяка (передачі через ЮСБ) і глючить його на ямах більше за прості диски з часом
    Які вимоги? Яка акустика стоїть/планується? Якщо штатна або колонки "піанєр авали" з магазину, то впринципі пох шо ставити, головне не китай.
    Якшо компонентна біль-менш людська, то Піонер не нижче 7ї серії або алпайн.
    В ідеалі процесорний.

11. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Користуюсь магнітолою Кенвуд з ЮСБ вже 2 роки, нарікань на глюк ніколи не було.:gamer:

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    також вже друга магнітола з ЮСБ - ані грама нарікань нема, якість звучання з флеки супер, нічого не ковбасить на ямах.

13. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    теж саме немаю ніяких нарікань, ніразу не збивались треки, навіть на дуже поганих дорогах...

14. Roman1986

Roman1986 Початківець

VW Vento 1,9TD, Renault Laguna I, 2.0 16v
    Якщо флешка збоїть на ямах(було у мене таке в П*янонера DEH-4050якісь там букви), то потрібно перш за все провірити провід до флешки а навіть бажано замінити. Якщо флешка втикається в панель - тоді бажано її підключати знову ж таки через продовжувач, оскільки флешка своєю вагою по львівській бруківці розбиває гніздо, що тягне за собою подальші збої і нарікання. Щодо того, що купувати: Піонерко 7+ серії, або Алпіну(з подальшою плановою заміною бюджетної дешевої акустики на більш кращу, дорощу - якщо така не присутня).

15. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    на алпайн гроші не жалко тільки були б ці гроші))))))))

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    тоді питання - а де купувати краще?

17. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Даааа,базару багато.а діла 0.Чи піонер,чи кенвуд_вибирати потрібно по авто,підставляючи різні маги (не береться до уваги метро і інші єго мать).Навіть взяти з піонера звук у всіх різний,це ще залежить від року виробництва і на який регіон ішов.Маю гарного профісіонала,зробить від а до я .І чудове звучання .

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Купив собі мафон (все ж в тому метро ;) ).
    Тепер тре його поставити в авто. Мо хто знає де то можна зробити???

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Поможіть темному, в цій магнітолі є повноцінний блютуз який ожна юзати чи обовязкова приставка ?

І доречі чи є сенс брати JVC як дешевшу альтернативу Піонеру, чи ергономіка і зручність колосально програє ?

Останнє редагування: 1 лип 2011
  20. kuzja2001

kuzja2001 Новачок

VW Passat variant 1.6
    Если хочешь качество а не количество,(сравнивая Дж Ви Си и Пионер) тогда бери "Пионер". Надёжно, просто и со вкусом. Если хошь вааааапче бомбезный звук, тады бери "Алпайн" и соответственоо все динамики егоженские. или "Инфинити" но по бабосам вынесет очень круглую сумму.
    (ЗА УДОВОЛЬСТВИЕ НАДО ПЛАТИТЬ).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)