допоможіть з вибором

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Artyr, 19 чер 2014.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Другий достойний щоб глянути, бо має кондюк...

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    По факту один фіг. А6 новіша, деякі нюанси доробили. Трошки рестайл пройшов по кузову. Подібні, але практично вся кузовщина таки різна.
    А4 менша, дизайн універсаловської дупи мені явно не подобається. І ходова вже йде багаторичжна. Шо не фень шуй.

Купив бензинову і другу бо порахував шо бензин/газ мені обійдеться дешевше ніж дизель. Тому я з тим не заморочуюсь. Траса - 12л газу = 5.6л дизеля. От і математика. На одне. Зато ремонт дешевший значно.
    Були варіанти 1.9Тді, але найти дійсно тяжко. Врахувати треба шо практично будь який 2.5Тді треба буде зразу робити, бо всі вбиті менше чи більше.

По цінам на ходову нічого страшног оне бачу. Не аж на стіки дорожче ніж Б3. Навіть на вдвічі... От в Басса - так, кузов С5 виносить в ремонті колосальне бабло.
    Рахуєм передня вісь - всі сайлентблоки (4 на балці, 2 ричагів, 4 стабілізатора, пильник шрусів) разом з заміною винесло 2000грн. Стійки купляв на 2.6 свою по 370грн більштайни масляні і задоволений ними. Газ/масло десь в 500грн обійдеться. Не сильно то пасат і дешевший.
    На кватрі треба врахувати просто ше раз передню вісь по ціні. І ціну на трансмісійне масло. Нічого аж страшно немає там. Хто читає то шо я роблю може цікавитися цінами на все. Після купівля монопривідної першої за рік вложив в неї 8000грн разом з купівлею гуми і наїздив майже 40ткм. Думаю це показник.

Зато тиша, комфорт, хороша комплектація... Пливе просто дорогою. Рівняти з пасатом зовсім не доречно.

Останнє редагування: 19 чер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
  4. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Дуже часто буває, що люди піднімають всіх на ноги, ураганом всіх випитують, сотні сторінок на форумі в стилі порадьте що купити, а в результаті ніхера вони не купують: грошей немає або передумали.. чи ще щось..

5. Artyr

Artyr Новачок

volkswagen b4
    я нерозумію чого ви влазете в тему, жодних порад від вас я не почув. Так що попрошу не флудити

6. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    роботав мене тут така...

А відносно поради - порадив ж Амарока купити...

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Поясніть мені дурному, в чому перевага шкіри?

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну я не бачив в стандартних салонах з тканини жопогрійок :) Ну і ще, колір білої і чи кольору слонової кості шкіряного салону, якось харизми додає мишинці, ІМХО.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    а вони є
    а тобі крім геморою більш нічого не додає ;)
    Шкіра то фігня. Зимою холодно, літом парить. Ось два основних недоліки через які я ніколи тепер не захочу шкіри. Поки жопогрійка нагріє шкіру а кондюк охолодить то весь кайф від посадки в таку тачку пройде.

10. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    В мене є, і на багатьох інших машинах з тканиною бачив

11. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    В мене був Б4 2.0 бензин, нормальне авто. Їхало непогано, і расход десь біля 10 л. Можно спробувати і двигун з дизелем.

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Колись також серйозно задумувався над купівлею Б4 універсала.
    Основного висновку для себе дійшов. що треба брати старий добрий і перевірений 2,0 знаменитий 2Е, або його наступники AGY чи ADD і ставити на нього газ. Переважно (але не завжди) в авто з двигунами 2,0 вже йде якась середня комплектація що також +.

13. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Всім привіт! Є шанс вернутись в VW-сім'ю.
    В понеділок буду оглядати наступне авто:
    VW Jetta 2006 2.0 FSI АКПП
    Комплектацію по віну пробив.
    На що звернути увагу при огляді? Які можуть бути нюанси по кузову, двигуну, на які треба в першу чергу звернути увагу?
    Дякую.

п.с. зайшов на форум і офігів від нового вигляду, давно так?

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Давно, третий день

15. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    чесно признаюсь - заходив давно
    Доречі, Мартіні бачу в тебе на леоні такий двигун, що скажеш про нього?

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Він давно покинув Ваген, тепер їздить тільки на коні іншому......двоколісному.....ггггг

17. nelchik1990

nelchik1990 Новачок

smart
    на ютубі багато різних обзорів авто, кажуть чесно не предвзято

18. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    По факту ауді хороші машини , але вартість запчастин вища чи VW по практичності б4 надійніша чим а6с4 хоча це для кожного своє бачення , салон в ауді кращий і компоновка машин краща

якщо потрібне бюджетне авто гольф 3-4 в універсалі , щось покраще пасат б4 , якщо дозволить бюджет то ауді а6с4 з 2.4 або 2.6 , 2.5 дизель якщо вбити це повна біда для власника

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)