Допоможіть!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Disel, 13 жов 2006.

1. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    поміняв трамблер, політ нормальний. далі буду дивитись, наразі мало виїжджаю, важко щось сказати

2. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    як можна шоб масло брало , там двигун заклинити може , поміняй кольца , вирішуй сам до кого їхати , нікого радити не буду , бо ті шо мені робили , я не сильно задоволений

3. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    не зрозумів, яке масло?

4. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    десь почитав шо в тебе 1 літра масла на 1000 км , може шось не так зрозумів . того і написав , що то зле коли масло бере

5. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    поганий ущільнювач на кришці був, замінив, не доливаю більше.

6. Гуртовий

Гуртовий Новачок

Сеат Леон 1,6 2007 BSF
    допоможіть хто знає

Усім привіт! Значить в мене Леон 2007 р. 1,6 BSF/ я довго машину ремонтував після дтп, і вже на вихідних все зібрав в ціле, почав заводити і зрозумів що немає єнергії на стартер і на бензонасос, перевірив їх на пряму все в порядку, працюють, піДКажіть в чому може бути проблема? Доречі, запобіжники цілі!

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тестер і електросхему в руки і вперід. а нема там якогось елемента який на удар спрацьовує і розмикає лінію?

8. Гуртовий

Гуртовий Новачок

Сеат Леон 1,6 2007 BSF
    це як раз і я подумав тільки що про той датчик, але де він?

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Машина заблокована компютером. скоріше всього або сигналізацією, або "ударною" кнопкою. Перевір чи є "ударна" кнопка і в якому вона стані

10. Гуртовий

Гуртовий Новачок

Сеат Леон 1,6 2007 BSF
    а де приблизно її шукати? бо я вже цілий день шукаю і поки що безрезультатно!

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Тільки що подивися по автодаті - вроді в тебе немає цієї ударної кнопки... але не мішало б перепровіоити по ЕЛЬЗі, або по інструкції по експлуатації на машину.
    Тоді залишається іммобілайзер, реле(блок управління) стартера і шукати хомут по електриці... особливо перевір землі і напруга АКБ має бути мінімум 12 в.

12. Гуртовий

Гуртовий Новачок

Сеат Леон 1,6 2007 BSF
    дуже Вам дякую! та народжується нове запитання, якщо це наприклад іммобілайзер, тоді що мені із ним робити?

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Ключ запалювання рідний...??? Батарейка в ключі є, якщо є поміняти. Перевіоити чи петля іммо лежить там де треба

14. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Хто може підсказати, чи підходить ковролін салону W B5 випуску до 1998р на W B5 випуску 2003.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    спірне питання.

16. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Повинен підійти, різниця є в кольорах (В5+ має більше варіантів кольорів), і різниця є від седан/варіант В5+ W8. І слід врахувати також, що є і праворульні В5.

17. Dmytro

Dmytro Початківець

VW GOLF 3 1.8 JOKER
    Допоможіть,порадьте

:hi:ГОЛЬФ 3 УНІВЕРСАЛ 1998р.Ситуація в наступному:на швидкості 100-120,5-та передача,коли машинка досить гружена(500кг),пробуксовує зцеплення:hang1:(буквально на 1сек).Запаху не чути.Одні радять замінювати весь комплект:cry:(близько 1400грн),інші-їздити"до кінця" і не "паритись".В цих питаннях я "чайник",тому надіюсь на вас.Насамперед цікавить ціна питання по запчастинах і роботі. Дякую!

18. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Подзвони завтра після10:00поговорим може шось пораду бо трохи розуміюсь і запчастини дешевше найду

19. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    0673100754 Андрій

20. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Тільки при такій нагрузці? А з місця якщо рушати? Зроби простий тест стану зчеплення - ввімкни 4-ту передачу і різко відпусти зчеплення (на стоячій машині, ручне гальмо не забудь зняти) - якщо машина дьорнеться і заглохне - зчеплення ще не зношене. Якщо дьорнеться і так потрохи почне їхати - значить близьке до заміни. Але з того, що ти наразі описав - я би ще не чіпав. Я з трохи пробуксовуючим зчепленням (і то при рущанні!!!) з лишніх 20 тисяч проїздив, і нічого.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)