Допоможіть!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Disel, 13 жов 2006.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: допоможіть

На рахунок літньої гуми - погоджуюся, а зимову широку брати гірше, по фізиці тиск на дорогу різний між широкою і вузенькою. Вузькіша на зиму краща як не крути.

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Не забувай що також робимо тюнінг задніх барабанів (попередньо затягуючи ручнік) :mrgreen:

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

вузька це яка має бути, в мене 185 то нормально?

4. kaban 1.8

kaban 1.8 Новачок

Golf III 1.8 1993

в мене також 185/65 r15, але на зиму мабуть буду ставити 14ку ;))

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

та в мене шо літня шо зимова 14, в мене двигун 1,4 йому 14 забагато :roll:

6. Disel

Disel Початківець

VW Golf III 1.9D 1994

Дякую за купу відповідей! В п'ятницю не приїхав, донечка захворіла а їй всьго пів року. Розкажіть чи багато безалкоголки та кур пропало в ваших шлунках? Ходова у мене ок! поміняв резину, довелось ще й диски докуповувати оскільки титани на зиму занадто, фільтра, масла міняю на тижні, все майже ок, але ще запитання, як без нього, точніше два,- 1) вихлопна прогоріла в двох місцях, нові складові дорого, де можна заварити, врізати ітд? 2) де класний шрот, поламався регулятор напряму повітря пічки в салоні, треба новий?

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Безалкогольних кур було багато випито і соків на дорогу кожен по 2 взяв в бонус.

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

В мене в гаражах є хлопаки,які займаються ремонтом глушників завтра підїжджай подивляться! (поворот на Віктор сервіс на Кульпарківській, навпроти управління ДАЇ, повертаєш і побачиш направо на сервіс наліво вїзд на гаражі, а там в 5 ряді їх і знайдеш).
    Р.S. В мене гараж в тому ж ряді і я там буду цілий день порядки наводити заходь.

9. Alex

Alex Новачок

VW Passat B3 1.8 MI 1993
    підкажіть, в Тернополі є

Всім привіт!!! Я з Тернополя.
    Народ підкажіть, в Тернополі є VW club, бо маю volkswagen і хочу вступити в клуб.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: підкажіть, в Тернополі є

В Тернополі розшукуємо людину, яка би організувала філію нашого західноукраїнського клубу. Якщо є ідеї - велком в приват ;)

11. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987
    Відповідь: підкажіть, в Тернополі є

Нічого подібного я У Тернополі нечув. Щось подібне хотілося би зробити.

12. Rostik

Rostik Новачок

vw passat 5 1.8T2000
    допоможіть

приїзді стукіт в районі правого колеса . Якшо їдеш по рівній дорозі то стукоту немає як тіки їду по брущатці швидкість приблизно 50 то стукає в районі ніби правого колеса . Що то може бути підкажіть

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Складно сказати, але приблизно так в б-5 ведуть себе змучені ричаги. Раджу розпочати діагностику з них.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Може стойка погано прикручена до кузова (до опор), а може рульова рейка (хоча рейка за молода щоб так рано здихати), але ричаги думаю найімовірніший варіант.

15. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

спрубуй докреціс верхня боротьба амортизатора, можливо справдж кубики чи не вільні сп, при цьому за кубиків я бедзієсз їхав і стукати бедзіє натисни м'яко гальмо йеслі припинить це на 100

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Заїдь на діагностику ходової, заплати 20-30 гривень, найдуть не тільки твою проблему, а ще й вкажуть на можливі в майбутньому проблеми. Заодно подивишся стан днища, чи капає шось з мотора, гальмівні шланги перевіриш. Вопшем не будеш парити собі мозги лишніми роздумами.

17. DOS

DOS Початківець

VW Golf II 1,6 1984
    Допоможіть?

Вчора був приморозок і машинка відмовилася заводитися....
    Стартер крутить, а реакції жодної:sad:
    З "товкача" завелася відразу, але працювала як дизель поки не прогрілася. Далі нормально пропрацювала весь день.
    Піскажіть, може хтось стикався з такою проблемою???
    Або підскажіть майстра, що допоміг би вирішити?
    Наперед дякую.

18. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    пул даун мабуть... попробуй як заводиш на холодно найкраще зранку нехай хтось дросельну заслонку привідкриє пальцем десь на 2мм..

19. DOS

DOS Початківець

VW Golf II 1,6 1984
    Дякую. Правда не зовсім зрозумів про що йдеться ))) а не підскажеш хто б то міг подивитися і поремонтувати????

20. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    карбюраторщик.. там якшо так то сам пул даун треба поміняти десь 250 грн..
    спочатку зроби так як кажу.. зніми пластмасову кришку з карба і перед тобою буде вцентрі пластинка яка відкривається вертикально от її і треба привідкрити на 2мм при заводці - це якраз і робить пул даун..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)