Відповідь: допоможіть На рахунок літньої гуми - погоджуюся, а зимову широку брати гірше, по фізиці тиск на дорогу різний між широкою і вузенькою. Вузькіша на зиму краща як не крути.
Відповідь: допоможіть Не забувай що також робимо тюнінг задніх барабанів (попередньо затягуючи ручнік) :mrgreen:
Відповідь: допоможіть Дякую за купу відповідей! В п'ятницю не приїхав, донечка захворіла а їй всьго пів року. Розкажіть чи багато безалкоголки та кур пропало в ваших шлунках? Ходова у мене ок! поміняв резину, довелось ще й диски докуповувати оскільки титани на зиму занадто, фільтра, масла міняю на тижні, все майже ок, але ще запитання, як без нього, точніше два,- 1) вихлопна прогоріла в двох місцях, нові складові дорого, де можна заварити, врізати ітд? 2) де класний шрот, поламався регулятор напряму повітря пічки в салоні, треба новий?
Відповідь: допоможіть Безалкогольних кур було багато випито і соків на дорогу кожен по 2 взяв в бонус.
Відповідь: допоможіть В мене в гаражах є хлопаки,які займаються ремонтом глушників завтра підїжджай подивляться! (поворот на Віктор сервіс на Кульпарківській, навпроти управління ДАЇ, повертаєш і побачиш направо на сервіс наліво вїзд на гаражі, а там в 5 ряді їх і знайдеш). Р.S. В мене гараж в тому ж ряді і я там буду цілий день порядки наводити заходь.
підкажіть, в Тернополі є Всім привіт!!! Я з Тернополя. Народ підкажіть, в Тернополі є VW club, бо маю volkswagen і хочу вступити в клуб.
Відповідь: підкажіть, в Тернополі є В Тернополі розшукуємо людину, яка би організувала філію нашого західноукраїнського клубу. Якщо є ідеї - велком в приват
Відповідь: підкажіть, в Тернополі є Нічого подібного я У Тернополі нечув. Щось подібне хотілося би зробити.
допоможіть приїзді стукіт в районі правого колеса . Якшо їдеш по рівній дорозі то стукоту немає як тіки їду по брущатці швидкість приблизно 50 то стукає в районі ніби правого колеса . Що то може бути підкажіть
Відповідь: допоможіть Складно сказати, але приблизно так в б-5 ведуть себе змучені ричаги. Раджу розпочати діагностику з них.
Відповідь: допоможіть Може стойка погано прикручена до кузова (до опор), а може рульова рейка (хоча рейка за молода щоб так рано здихати), але ричаги думаю найімовірніший варіант.
Відповідь: допоможіть спрубуй докреціс верхня боротьба амортизатора, можливо справдж кубики чи не вільні сп, при цьому за кубиків я бедзієсз їхав і стукати бедзіє натисни м'яко гальмо йеслі припинить це на 100
Відповідь: допоможіть Заїдь на діагностику ходової, заплати 20-30 гривень, найдуть не тільки твою проблему, а ще й вкажуть на можливі в майбутньому проблеми. Заодно подивишся стан днища, чи капає шось з мотора, гальмівні шланги перевіриш. Вопшем не будеш парити собі мозги лишніми роздумами.
Допоможіть? Вчора був приморозок і машинка відмовилася заводитися.... Стартер крутить, а реакції жодної З "товкача" завелася відразу, але працювала як дизель поки не прогрілася. Далі нормально пропрацювала весь день. Піскажіть, може хтось стикався з такою проблемою??? Або підскажіть майстра, що допоміг би вирішити? Наперед дякую.
пул даун мабуть... попробуй як заводиш на холодно найкраще зранку нехай хтось дросельну заслонку привідкриє пальцем десь на 2мм..
Дякую. Правда не зовсім зрозумів про що йдеться ))) а не підскажеш хто б то міг подивитися і поремонтувати????
карбюраторщик.. там якшо так то сам пул даун треба поміняти десь 250 грн.. спочатку зроби так як кажу.. зніми пластмасову кришку з карба і перед тобою буде вцентрі пластинка яка відкривається вертикально от її і треба привідкрити на 2мм при заводці - це якраз і робить пул даун..