Дякую. Спробував не допомагає... Таке враження що вся напруга іде на стартер і на свічки мало що лишається. Далі пхаю вранці (((( Порадьте карбюраторщика я не місцевий переїхав недавно...
Перепрошую за "формулювання"... Машина ніби троїть і труситься, а потім починають рости оберти, прогрівається, оберти падають до 1000 і працює нормально. Порадьте до кого у Львові поїхати, щоб вирішити проблему.
див наголовній розділ сто і майстри http://www.volkswagen.lviv.ua/content/blogcategory/15/38/ карбюраторщие Андрій кажуть нормальний..
Підкажіть! Де можна подивитись ходову на VW Vento, поміняти масло і фільтр, приварити нову гофру і все за один день і в межар розумних цін? На номері телефону, що поданий на сервіс Петра ніхто не відповідає.
Заїдь на сервіс , що на території автобазару на вул Зеленій. Там гофру можна купити і приварити, і ходову там роблять і взагалі всі запчастини на базарі під боком
Дякую, все зробила, достить швидко і якісно, мені на тому сервісі сподобалось, і ще їду татову Сузукі ремонтувати туди ж.
Dino_grey, якщо тебе цікавить ільо коштує різноманітні ремонти, то розказую. Щойно був на вулиці Садовій, ремонтував стартер бо щось, після заводки мотора, шкриготів. Хлопці зняли бистренько почистили до блеску, поміняли дві втулки та підшипник і поставили. Часу зайняло 1 годину, робота - 130 грн., втулки - 10 грн., підшипник - 15 грн. то все до купи і виходить сума в 155 грн. Працюють ввічливі і приємні люди!
Нічого страшного, якось переживу, це не найстрашніше в світі. А на сервісі тому міняла частину вихлопної, робота 100грн, залізяка - 140грн. Багато робили по ходовій було, запчастини в мене найже всі були крім задніх відбійників, вони коштують 150грн, робота по ходовій обійшлась в 350грн. Як на один день стратилась не мало, але воно того вартує, знов буду рік добивати і горя не знати. :D
Допоможіть порадою !!!! Нещодавно я потрапив у дорожньо транспортну пригоду. моя машина сильно постраждала (розбит перед) , і от я стою перед вибором ПРОДАВАТИ ТАК , ЧИ ВІДРЕМОНТУВАТИ І ПРОДАТИ ? Що ви можете порадити з цього приводу ? поки що я її виставив на продаж, і якщо вам вона цікава то я її напевно продам.. http://usedauto.com.ua/Honda_Accord_16612.html
цікаве в тебе місце проживання. його вже 18 років як нема. а основні вузли - типу стойки, ланжерони також покручені????
Пройшло два місяці, і як машина змінила зовнішній вигляд... І колір вже не той, і геометрія... Рішення приймати тільки тобі, якшо маєш гроші на відновлення, то роби, якшо нема, то продавай так Оффтоп: шо це за чорна купешка на задньому фоні? Щось таке знайоме
Так саме інтерес в тому , чи зможу я виручити більше коштів (чистих коштів) якщо відремонтую неї .... З.І. Теж побита тачка.. незнаю навіть не приглядався до неї
Судячи з фото - стійка пішла, там і на даху вмятина через це видніється. Лонжерон, передня балка і стакан 100% пішли, невідомо що з підкапотним, подушки вистрелили. Скоріше за все передню ліву чвертку треба шукати і міняти, якщо номер кузова не на стакані, + робот, крило, капот, бампер, швеллер, балка, ходова, лобове, радіатори обидва, ричаг, піввісь, стойка і невідомо що по навісному/двигуну. Якщо маєш вихід на б/в запчастини до своєї машини і хороших майстрів - роби сам, якщо ні - то продавай так. Удар хреновий, я мав машину з слабшим ударом такого плану, вилізло більше ніж прогнозував....
Можу порадити майстрів у Львові які роблять такі машини так що потім і не замітно і все гарно витягують , я там свою Кору робив але в мене вона просто примята була і паралельно робили там Шкоду значно більше розбиту ніж твою , ту Шкоду після ремонту не впізнати було. P.S. Ціни в них помірковані.