Допоможіть!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Disel, 13 жов 2006.

1. DOS

DOS Початківець

VW Golf II 1,6 1984
    Дякую. Спробував не допомагає... Таке враження що вся напруга іде на стартер і на свічки мало що лишається. Далі пхаю вранці ((((
    Порадьте карбюраторщика я не місцевий переїхав недавно...

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тоді прошу чітко описати, що за проблема. "Працює як дизель" ні про що не говорить.

3. DOS

DOS Початківець

VW Golf II 1,6 1984
    Перепрошую за "формулювання"... Машина ніби троїть і труситься, а потім починають рости оберти, прогрівається, оберти падають до 1000 і працює нормально.
    Порадьте до кого у Львові поїхати, щоб вирішити проблему.

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
  5. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    Підкажіть!

Де можна подивитись ходову на VW Vento, поміняти масло і фільтр, приварити нову гофру і все за один день і в межар розумних цін?
    На номері телефону, що поданий на сервіс Петра ніхто не відповідає.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Заїдь на сервіс , що на території автобазару на вул Зеленій. Там гофру можна купити і приварити, і ходову там роблять і взагалі всі запчастини на базарі під боком

• Подобається Подобається x 1
  7. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    А сервіс Петра не працює вже?

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    тимчасово ні.

9. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    Дякую, все зробила, достить швидко і якісно, мені на тому сервісі сподобалось, і ще їду татову Сузукі ремонтувати туди ж.

10. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Dino_grey, якщо тебе цікавить ільо коштує різноманітні ремонти, то розказую. Щойно був на вулиці Садовій, ремонтував стартер бо щось, після заводки мотора, шкриготів. Хлопці зняли бистренько почистили до блеску, поміняли дві втулки та підшипник і поставили. Часу зайняло 1 годину, робота - 130 грн., втулки - 10 грн., підшипник - 15 грн. то все до купи і виходить сума в 155 грн. Працюють ввічливі і приємні люди!

11. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    Нічого страшного, якось переживу, це не найстрашніше в світі.

А на сервісі тому міняла частину вихлопної, робота 100грн, залізяка - 140грн.
    Багато робили по ходовій було, запчастини в мене найже всі були крім задніх відбійників, вони коштують 150грн, робота по ходовій обійшлась в 350грн. Як на один день стратилась не мало, але воно того вартує, знов буду рік добивати і горя не знати. :D

12. SuperVader

SuperVader Початківець

вольксваген
    Допоможіть порадою !!!!

Нещодавно я потрапив у дорожньо транспортну пригоду. моя машина сильно постраждала (розбит перед) , і от я стою перед вибором ПРОДАВАТИ ТАК , ЧИ ВІДРЕМОНТУВАТИ І ПРОДАТИ ? :cry:
    Що ви можете порадити з цього приводу ? :hi:
    поки що я її виставив на продаж, і якщо вам вона цікава то я її напевно продам.. http://usedauto.com.ua/Honda_Accord_16612.html

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    цікаве в тебе місце проживання. його вже 18 років як нема.

а основні вузли - типу стойки, ланжерони також покручені????

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Пройшло два місяці, і як машина змінила зовнішній вигляд... І колір вже не той, і геометрія...
    Рішення приймати тільки тобі, якшо маєш гроші на відновлення, то роби, якшо нема, то продавай так

Оффтоп:
    шо це за чорна купешка на задньому фоні? Щось таке знайоме :)

Останнє редагування: 3 лип 2009
  15. SuperVader

SuperVader Початківець

вольксваген
    Так саме інтерес в тому , чи зможу я виручити більше коштів (чистих коштів) якщо відремонтую неї ....:cool:
    З.І. Теж побита тачка.. незнаю навіть не приглядався до неї

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я дивлюсь - це стойка з дверима лівими пішла???

продавай биту.

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Судячи з фото - стійка пішла, там і на даху вмятина через це видніється. Лонжерон, передня балка і стакан 100% пішли, невідомо що з підкапотним, подушки вистрелили. Скоріше за все передню ліву чвертку треба шукати і міняти, якщо номер кузова не на стакані, + робот, крило, капот, бампер, швеллер, балка, ходова, лобове, радіатори обидва, ричаг, піввісь, стойка і невідомо що по навісному/двигуну.
    Якщо маєш вихід на б/в запчастини до своєї машини і хороших майстрів - роби сам, якщо ні - то продавай так. Удар хреновий, я мав машину з слабшим ударом такого плану, вилізло більше ніж прогнозував....

18. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Можу порадити майстрів у Львові які роблять такі машини так що потім і не замітно і все гарно витягують , я там свою Кору робив але в мене вона просто примята була і паралельно робили там Шкоду значно більше розбиту ніж твою , ту Шкоду після ремонту не впізнати було.
    P.S. Ціни в них помірковані.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    чувак, йому з СССР до Львова машину перти далекувато буде... Років 18 мінімум

• Подобається Подобається x 1
  20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дійсно, як не маєш того хто тобі то зробить недорого то продавай так, на з/ч

Трошки ОФФтопу

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)