Допоможіть!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Disel, 13 жов 2006.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Машини впали в ціні, але майстри не дешевшають, стають тільки лінивішими. Тому продавай так.

2. SuperVader

SuperVader Початківець

вольксваген
    Ну а якщо грощи знайду,відрехтую, зроблю "конфетку" то продати з наваром зможу(бо кажуть що на битому авто їздити не можна, що продавати не питання, а в якому вигляді) ?
    :pardon:
    З.І. Відос :good:, всеж таки у мене машина хочь і не "Огонь", але краще :D

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    весело. самому їздити на битому не хочеться - а комусь впулити - не проблема.

я б радив продати биту вцілому. заберуть полюбас. відрехтуєш, зробиш канхвєтку, а в результаті - криза, ціни на такі авто не дешеві і будеш кататись ще пару років. а там ціна впаде. полюбому впаде.

а ще скажу тобі - продасиш зроблену, але не повідомиш майбутнього власника, що було ДТПо, повір, гроші в користь не підуть. і тре тобі ці прокльони і нарікання????

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    там роботи тільки на тисячі півтори (у.є.) як мінімум. і затакі гроші таку машину продати, я незнаю наскільки реально зараз, якщо цілий конфіскат в банках дешевше коштує

5. SuperVader

SuperVader Початківець

вольксваген
    А ти вважаешь что всі ці красопецьки авто із Америки нові? Чи може це добре відрехтовані старі..Але на противагу з пострадянськими країнами, за океаном, битій машині обов"язково прикріплють клеймо "SAVAGE". :russian_ru: ну да я також склоняюсь трохи на продаж в такому вигляді, хоча шкода тачку, адже їй потрібна ПРОКАЧКА!

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Думаю по запчастинах розібрати і продати більше навариш.
    Робити гімор,якість роботи і кінцевий результат то лотерея, і купця треба ще знайти.

Продай як є, правда за 5 500, тоже довго треба продавати, хіба якісь ШРОТи зацікавляться.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    може купить хтось, в кого така сама машина, але йому в"їхали в задницю

8. gora

gora Active Member

Golf 4
    Доброго дня усім учасникам даного форуму!!!!!!!
    Допоможіть мені будь-ласка!!
    Сьогодні їдучи на роботу на своєму красені (Гольф 4,1999,180 тис.) :Dвідчув не приємні ривки на понижених передачах!!!!! Помітив закономірність при включеній 2-й передачі на 2000 об. відчувалися сильні ривки!!!! Додаю газу на 3-ю ривки зменшуються!!! На 4-й взагалі відсутні!!!
    Підскажіть будь-ласка, що могло статися!!!! Можливо хтось стикався з такою проблемою!!!! Це взагалі серйозно мені ще додому потрібно доїхати((((((((((((((((((((:)(
    Зазделегіть вдячний!!!
    P.S.
    І всіх вітаю із вдалою грою Динамо!!!!!!!!!!!:yahoo:

9. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    в мене була така сама проблема,поміняв разом свічки, ВВ провода і кришку трамблера. Після цього ,вже майже рік, не смикається.

10. gora

gora Active Member

Golf 4

Невже все так просто!!!! Ривки 2-й передачі на 2000 об. досить відчутні!!!! Мене вже налякали на роботі колеги що там якийсь дорогущий:shok: (3000-4000 грн.) датчик "вала" перегорів. І через
    це не в достатній кількості вприскуэться пальне!!!!!!!!

Останнє редагування: 21 жов 2009
  11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я би тобі звичайно міг шось порадити, якби хоч знав який в тебе мотор, вприск...
    І думаю не тіки я...

12. gora

gora Active Member

Golf 4
    1.4, 16 -клапаний (бензин). Більше нічого зказати не можу , тому що не знаю!!!!

13. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Попробуй проїдься по трасі щоб прогнати мотор, якщо не пройде тоді на компютерну діагностику... візьми коди пмилок і давай сюда...щось порадимо. Вислухай думку майстрів, але рішення приймеш, як обговорим твої коди на форумі. Не слухай про всякі там датчики...по принципу "в мене так було". На твій модельний рік діагностика покаже багато.

15. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Проблема може бути банальною,наприклад фігова бензина. Поміняй заправку і проїдься по трасі як вже казали, якщо не пройде то на діагностику.

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Справді, причин на такі симптоми може бути багато, треба починати з найпростішого. Не вгадаєш то хоч перевіриш.

Я б робив так:

Долив бензину до повного, на іншій заправці. Якщо ривки пропадуть, але після проїзду 300-500 км знов зявляться, знач проблема в насосі, якщо ні - була в бензині. Якщо не поможе - візуально перевірити дроти на датчиках, може якийсь перетерся, зламався, злетів. Далі відкрутити та візуально перевірити свічки, вони скажуть багато. І вже якщо це не поможе - діагностика двигуна. Успіхів!

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Може тупити лямбда, можуть бути забиті форсунки, а може бути проблема з потенціометром ДЗ.
    Впринципі не думаю шо це бензин, поїдь зразу на діагностику=)

18. gora

gora Active Member

Golf 4
    Всім гарно длякую!!!!!!!!!!:hi:
    Ваші поради візьму до уваги!!!! І з виправленням цього недоліку обовязково напишу проблему цієї неприємності!!! Надіюсь вона сильно не вдарить по кишені яка в час кризи не сильно повна!!!!! :girl_angel:

19. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Ще один з варіантів з власної практики. В мене недавно почала подьоргуватись машина якраз на низьких оборотах на 2 і 3 передачі, поміняв бензиновий фільтр, прочистив форсунки і все пройшло, з нашою бензиною це рекомендовано робити кожні 20 000 км. , ти коли останній раз робив таку процедуру?

20. gora

gora Active Member

Golf 4
    Дякую за пораду!!!! Я взагалі ще не робив токої процедури(машину відносно недавно купив 3 міс. тому)!!!! Заправляюсь принципі на найдорожчій заправці в нашому регіоні (WOG)! Завжди лию 95!!!!!
    Думав ціна відповідає якості!!!
    P. S.
    Ой пардон забув що я живу не в Німеччині , чи в якійсь іншій країні!! Я жуву у країні прадоксів :crazy:де найдорожче може бути і найгіршим одночасно! (((((((((((((((((((( :cry:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)