Підкажіть будь-ласка!!! Підкажіть будь-ласка що це за пристрій такий цікавий? Справа в тому що я не спеціаліст, але останім часом під час того коли працює двигун цей пристрій видає дивні звуки(цок,цок,.....). Тому мені цікаво що це за агрегат такий і для чого він подрібний!!! Підозрюю що ці звуки до добра не приведуть!!!!
Він і є, то клацання то вирівнювання тиску в баку з атмосферним. Адсорбер вбирає пари бензину,для екології.Може той клапан якось заїдає?
Не зовсім так. Він вирівнює тиск тільки коли пари бензину в баці розширяються, а коли в баці навпаки тиск стає меншим за атмосверний то повітря в бак повинно зайти через кришку заливної горловини (в ній є клапан). В любому випадку цокає він чи перестане для машини гірше не буде і ти спокійно можеш далі їздити
Да і ще одно від цього "Абсорберта" іде трубка яка веде в двигун, і в тому місці де вона зєднується з двигуном підтікає масло!!!! Це нормально?
Коли підтікає масло в любому випадку не нормально. Я не знаю що в тебе за модель вприску, але трубочка має бути підєднана до місця де є вакуум на вході.Якщо там є масло то значить щось не в порядку з вентиляцією картеру. Але добре обдивися може масло з іншого місця підганяє.
Повністю згоден з kym Ніякого масла там бути не повинно. Вечором подивлюсь куди та трубка в тебе входить і що там ще є але ти повинен перевірити чи точно це іменно масло а не бензин чи вода. PS:Дозволю собі поправити - не "Абсорберт" а "Адсорбер"
Проблема була в коробці!! В редукторі обірвало закльопки (це давня хвороба гольфофських ККП)!!! Стояв перед вибором купляти б/у за 370 євро чи ремонтувати!!! Зупинився на останьому!! Отже получилося: 400 грн. - робота 200 грн. реставрація якихось там деталей!!! 130 грн. - зварка тріщини!! В сумі 730 грн. - за реставрацію КПП + 400 грн. знятя КПП + 240 грн. масло!!! Отже в сумі 1370 грн. з а КПП. Ну я пішов далі і замінив рульву рейку (ще при купівлі знав про цей недолік, ось випала нагода і її змінити). Також стояв перед вибором реставрація чи купівля б/у. випрішив купляти знайомі привезли із Німеччини за 150 $ (за реставрацію хотіли 220 $). + масло 80 грн. + 200 грн. за знятя і поставку. Отже в сумі десь 1400 грн. + фільтра ще десь 150-200 грн. вже не звертав уваги!!! Це ще притому що машине ще не поставлена на облік. Ось такі то справи мій перший ремонт обішовся десь в 3000 грн. (за ці гроші думав поставити на облік, як кажуть "мої фінанси поють романси")!!! + ще потрібно зробити розвал+ змінити резину!!!! Але всерівно я щасливий власник на мою думку найкращої машини в світі!!!!
Допоможіть розібратись!!!!!! Ще раз вітаю всіх зі святами,старим Новим роком і т.д і т.п. Суть проблеми:сьогодні виїхавши з Винник ,я доїхав до "Магнусу" припаркував машину на 1-1.5год (проблем не було).Потім поїхав на стрийську і почув якесь дивне і доволі голосне жужання в районі бензонасосу (той ,що під днищем).машина ще їхала,хоча пару разів глохла,але заводилась з пів-оберту.Я доїхав до автовокзалу,знов годинна передишка (перукарня) і я їду вже по окружній до Винник.жужжання було і тоді але я навіть розганявся до 90-100км.І мені ще мабуть заканало що машина заглохла вже в самих Винниках.Я пробував її заводити-вона заводилась і тут же глохла і так з 10 раз питання:що це може бути???????? і що робити??????????
Скоріше всього кирдик бензонасосу. Провіряй чи створює потрібний тиск і чи взагалі качає. Бошівські насоси такі і є ... спочатку шумлять (попереджають що скоро кінець) а потім кирдик.
Вони є різні на різні системи вприску. Напиши що в тебе за вприск і код двигуна дай. Але спочатку провіряй, може сітка бензонасосу забилась, може фільтри, може реле підгоріло і не дає повної напруги. Насос штука не дешева і щоб міняти треба точно знати що то він.
Швидше за все в глибокому снігу деформував корпус бензонасоса високого тиску, або просто він своє вижив (правда в останньому випадку він жужить до півроку а не 1 день). Коштує він від 700 грн. Можна пошукати по форуму майстерню на Водогінній, яка реставрує ті насоси - здаєш старий і за півціни отримуєш реставрований. Такі їздять рік-два. Нові їздять до трьох-чотирьох років і продаються практично у всіх автомагазинах, що спеціалізуються на vw. Контакти реставраторів шукай через "пошук". Успіхів.