я звичайн оможе багато чого в машинах нерозумію але ось виникає дивне питання як можна їздити без ремня генератора якщо це ремінь крім генератора щей помпу крутить ? двигун зразу дає про себе знати перегрівом
не вірно. там система здвоєних шківів. тобто різні ремені. все вирішилося дійсно без проблем сьогодні доїхав. сказали шукати новий шківок бо старий зносився і ремінь не лягає поною шириною, тільки частиною. але затягнули все сьогодні відїздив нормально. але треба міняти.
я не првильно написав мав на увазі підшипники,одним словом возив той генератор до майстра,він сказав що там було вже ж..... тим підшипникам кажу так як мені казали
!!! Потрібна допомога Минулого тижня по на півдорозі до Тернополя раптово пропала тяга і двигун захлох. Після тривалих намагань завести майже посадив акум. потім шось лазив під капотом, перевірив свічі, попшикав промивкою для карба, хвилин за 15 завелась. Доїхав і туди і назад норм. В суботу та ж ситуація. Нічого не помогло. Посадив акум, потім Miha затягнув мене до електрика. поки чекав, викрутив свічі, позакидало. Акум зарядив і завіся. НИні те саме. Свічі чисті. Постояв 15 хв, поїхав. таке враження, що пропадає іскра. Підкажіть, не знаю що робити і до кого краще звернутись
ну то візьми та й викрути свічку коли вона заглохне знов, надінь на неї провід, поклади на двигун щоб свічка торкалась масси и спробуй крутити стартером. Будеш бачити чи є чи нема. Якщо нема то зніми з трамблера середній провід що йде від котушки і поклади його на мотор. Між ним і массою має бути іскра. Якщо нема то накрилась котушка чи комутатор. Якщо є то винен датчик Холла що в трамбльорі. Доречі подивись чи в бензофільтрі (прозорому) є і поступає бенза. Бо може бути проблема і з бензонасосом. Свічки не будуть сухі якщо нема іскри. Їх топліво залиє. Удачі
Все таки більше схиляюсь до проблеми подачі пального в карб... дивись бензонасос ще.. В мене були аналогічні симптоми.
лечим геморой по фотографии? когда захлохнет сделай што Саса сказал, по результату будим лечить дальше
з бензонасосом думаю все ок, тижні два тому був в Андрія на Боткіна, перевіряв. Плюс коли залив трохи бензину в карб сам, навіть не схопилось. Буду пробувати з свічкою і трамблером.
в суботу позакидало, а вчора ні. теж маю підозру на датчик холла. чекаю з/п, тоді вже і дивитись буду.
перевір самі дроти до ДХ.... може десь наполовину обірвані. Бо сам ДХ або робить або ні. Якщо не робить то машина просто не заведеться нема іскри.
НЕВІДОМА ПРОБЛЕМА Діло ось у чому, при русі більше 40км/год зявляється невідомий гуркіт, шуркіт в районі правого колеса., чим швидше їдеш, тим швидше стук зявляється, стук такий як ніби спущене колесо(. але все гуд, замінив колесо на інше , гуркіт не пропав, замінив ще і колодки, і направляючі пальців(їм пришла пора). ШО ето? підшипник? чи це вже коробка..міст? кулак.. Авто гольф 2 1,6тд 1985рр
Блін в мене така сама проблема, всю ходову зробив, колеса міняв і без результатів. Так вже більше року катаюсь ніодин сервіс незнає шо єто( на підйомнику і нічого підозрілого теж не виявлено.