Допоможіть!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Disel, 13 жов 2006.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Таваріщі, а просвітіть мене темного, які шестерні в генераторі, і де їх там шукати????

2. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    я звичайн оможе багато чого в машинах нерозумію але ось виникає дивне питання як можна їздити без ремня генератора якщо це ремінь крім генератора щей помпу крутить ?

двигун зразу дає про себе знати перегрівом

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    не вірно. там система здвоєних шківів. тобто різні ремені.
    все вирішилося дійсно без проблем сьогодні доїхав. сказали шукати новий шківок бо старий зносився і ремінь не лягає поною шириною, тільки частиною. але затягнули все сьогодні відїздив нормально. але треба міняти.

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    До Діми Aknod звернися він мені поміг зі шківом))))

5. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    я не првильно написав мав на увазі підшипники,одним словом возив той генератор до майстра,він сказав що там було вже ж..... тим підшипникам кажу так як мені казали

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивне питання...а як без шестерні електрику зробити..... на кожній ГЕС чи ДРЕС є шестерні......

7. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    !!! Потрібна допомога

Минулого тижня по на півдорозі до Тернополя раптово пропала тяга і двигун захлох. Після тривалих намагань завести майже посадив акум. потім шось лазив під капотом, перевірив свічі, попшикав промивкою для карба, хвилин за 15 завелась. Доїхав і туди і назад норм. В суботу та ж ситуація. Нічого не помогло. Посадив акум, потім Miha затягнув мене до електрика. поки чекав, викрутив свічі, позакидало. Акум зарядив і завіся. НИні те саме. Свічі чисті. Постояв 15 хв, поїхав. таке враження, що пропадає іскра.

Підкажіть, не знаю що робити і до кого краще звернутись

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    ну то візьми та й викрути свічку коли вона заглохне знов, надінь на неї провід, поклади на двигун щоб свічка торкалась масси и спробуй крутити стартером. Будеш бачити чи є чи нема.
    Якщо нема то зніми з трамблера середній провід що йде від котушки і поклади його на мотор. Між ним і массою має бути іскра. Якщо нема то накрилась котушка чи комутатор. Якщо є то винен датчик Холла що в трамбльорі.

Доречі подивись чи в бензофільтрі (прозорому) є і поступає бенза. Бо може бути проблема і з бензонасосом. Свічки не будуть сухі якщо нема іскри. Їх топліво залиє.

Удачі

Останнє редагування: 10 лип 2011
  9. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Все таки більше схиляюсь до проблеми подачі пального в карб... дивись бензонасос ще.. В мене були аналогічні симптоми.

10. Kvass

Kvass Active Member

Октавія
    Свічі закидає ж........значить комутатор або датчик хола...

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    так позакидало чи чисті?

12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    лечим геморой по фотографии?
    когда захлохнет сделай што Саса сказал, по результату будим лечить дальше

13. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    з бензонасосом думаю все ок, тижні два тому був в Андрія на Боткіна, перевіряв. Плюс коли залив трохи бензину в карб сам, навіть не схопилось. Буду пробувати з свічкою і трамблером.

14. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    в суботу позакидало, а вчора ні.
    теж маю підозру на датчик холла. чекаю з/п, тоді вже і дивитись буду.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    перевір самі дроти до ДХ.... може десь наполовину обірвані. Бо сам ДХ або робить або ні. Якщо не робить то машина просто не заведеться нема іскри.

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    10 грн на версію kym-а

17. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    завтра буду пробувати
    ...а де ті дроти шукати, я ше не дуже розуміюсь в тім

18. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    підїдеш, покажу:D

19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    НЕВІДОМА ПРОБЛЕМА :sad:

Діло ось у чому, при русі більше 40км/год зявляється невідомий гуркіт, шуркіт в районі правого колеса., чим швидше їдеш, тим швидше стук зявляється, стук такий як ніби спущене колесо(. але все гуд, замінив колесо на інше , гуркіт не пропав, замінив ще і колодки, і направляючі пальців(їм пришла пора). ШО ето? підшипник? чи це вже коробка..міст? кулак..
    Авто гольф 2 1,6тд 1985рр

20. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Блін в мене така сама проблема, всю ходову зробив, колеса міняв і без результатів. Так вже більше року катаюсь ніодин сервіс незнає шо єто( на підйомнику і нічого підозрілого теж не виявлено.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)