гуркіт в районі правого колеса Авто гольф 2 1,6тд 1985рр Може це балансир на піввісі ? В мене таке було - довелося відрізати болгаркою
Мав в гольфі теж з балансиром схожу історію. Вже готувався кулаки міняти, аж один майстер таки вздрів в чому проблема. Відрізали його нафік і все
Тоже мав таке з балансиром, особливо коли гальмуєш... Аж страшно ставало, такий звук був.... Як ні то або пітшипник ступиці, або шрус
Підшипники поставив нові, на піввісі балансира немає, тоже зрізав але звук є особливо в повороті на право
Швидше за все зовнішній кулак. Зніми подивись чи вода часом не попала через прорваний пильник, чи смазка є. А може просто виробітка вже є :-/
ПОходу пыдшипник. розібравки підшипник був розбитий сіпаратор, і шарики збиті в кучу. Сьогодні заміна, завтра результат.
проблема в підшипнику( я так думаю при заміні підшипника три роки тому, його кривими руками установили, так як при демонтажу він був синій, і тріснутий . і відщерблені краї підшипника( Заміна підшипника все виправила, катаюсь.
то трамбльор , він так і ломиться спочатку 5 хв потім 10 радив би його занесто до майстра , бо станеш і будеш кукати , а якщо від бабіни той кабель що до трамбльора йде поставити на метал то іскри не буде мені так і не пояснили чому так якраз трамбльор і робить іскру тому їдь до майстра поки не пізно
якщо відключити зі сторони котушки то, звичайно іскри не має бути. а якщо від трамблера то іскра бути повинна
допоможіть розібратись А проблема в тому, що при включені запаленя при включенных габаритах тухне вся подсветка приборів - остається тількі пічка і кнопкі ( ще при включеному ближньому світить лампочка дальнього і масла. При вкльючені габаритів блимає лампочка температури
В мене було щось схоже коли відірвалась масса на двигуні( не впевнений чи правильно сказав). Є там такий проводок який йде на саму клапанну кришку.