Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем serg9, 26 чер 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

По дорозі туди даішники зупиняли 4 рази, із них раз просто відпустили, а три рази склали протокол. Це на відрізку від тернополя до хмельницького. Далі я їх майже не бачив, а подорозі назад взагалі все пройшло без даішників. Поведінка із ними така як і зі всіма даішниками, по моєму.

Заправок по дорозі є багато і газових і бензинових. Я весь час заправлявся на Лукойлах. До речі найдешевший бензин - не доїзжаючи до Умані пару кілометрів, там є заправки Лукойл, де я заливав повний бак по 4.45 :) Їхав назад, то не вистачило трошки і мусив по дорозі заправитись 10 літрів на якійсь підозрілій заправці. Взагалі, не раджу по дорозі бавитися у "дотягну" бо є відрізки де досить довго нема жодної нормальної заправки і можна або не дотягнути, або доведеться заливати в бак фіг його знає шо. Тож треба старатися не давати баку порожніти більш як до 20 літрів.

• Подобається Подобається x 1
  2. 14all&all41

14all&all41 Новачок

Toyota Camry

Здоров!
    На рахунок ДАІшніків.
    Ще з минулого року пам'ятаю, що ДАІшніки зупиняли часто.
    Найбільше їх ховається в кущах при в'їзді чи виїзді з якогось населеного пункту, особливо до Вінницької області. Після Вінниці ДАІшніків стає набагато менше, і майже до самого Криму проблем з ними не повинно бути. А от при в'їзді в Крим і в самому Криму - їх там неймовірно багато. Особливо при в'їзді в Крим стоять працівники тіпа екологічної служби - найголовніше, що зупиняють тих, в кого з вихлопної труби виходить найменше шкідливих речовин. Вони одягнуті не в форму ДАІ, а в якусь іншу, тільки жезл мають при собі. Якщо побачиш подібних на них, можеш не зупинятися - вони нічого не зроблять. Якщо ДАІшнік і зупинить, вирішуй сам, якщо в тебе багато часу, то можеш з ними харитись, шось від них вислуховувати, а якщо немає часу, то найкраще або заплатити пару гривень, або (по власному досвіду) дати мєнту 1-2 пляшки пива, і все буде ОК.
    Одним словом, якщо побачиш на дорозі когось із жезлом, але не в формі ДАІ (особливо при в'їзді в АР Крим), можеш не зупинятися.
    Це я говорю так, як було минулого року. Але за рік могло щось змінитись. Але я думаю, що не набагато. :smile:

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

...і 2 роки назад таке було (мій друг їздив) - послав їх подалі з рівнем СО і поїхав.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Мій отчотєц:
    їздив на Крим Гольфом 2 роки підряд, розкажу про поїздку минулого року в серпні.
    Виїзд зі Львова в 13.00, маршрут через Винники (на Лукоілі біля сокільників повний бак) на Тернопіль, його об*їжджаєм і рулим на Хмельницьк (при бажанні поїсти в Тернопільській обл. є смт. Озерна, там прямо при дорозі є офігенний общепит, який викупається по великій кількості фур біля нього, так і називається - Озерна, вареники з лівером супер, я ше ліпших ніде не їв, порція 5.50, сам ледве з*їв, в мене тепер теща з Озерної їжу замовляє, коли знає, шо ми з Криму вертаємось). В Тернопільській області найбільше гайців, які стоять з фарами злосно під знаками 40 (зразу з тернопільською об*їздною) і населених пунктах. Ну і загальновідомий факт, шо наша і Тернопільська обл.-самі вбиті дороги, після Хмельницького взагалі можна розслабитись і забути про ями. Після Хмельницького напрям на Вінницю (Вінницю проїжджав обидва рази через місто, бо заїжджав в центрі в МКДоналдс і заправлявся там на ОККО, а так старався міста обїжджати) (їхати весь час по трасі, по моєму м-208 чи 214, точно не пам*ятаю, там таблички сині стоять), потім Умань, після Умані виїжджаєм на Автобан Київ-Одеса, газ в полік і з швидкістю 200км/год рулим на Одесу (автобан-окрема тема, місцями такі бонуси, шо дай дорогу, в одному місці згідно вказівників їдемо на Київ і на Одесу одночасно в одному напрямку, протягом автобану і Кіровоградської/Миколаївської областей купа заправок Одая-НЕ ЗАПРАВЛЯЙТЕСЬ НА НИХ!!!). На розвилці свалюємо в напрямку Миколаїв/Херсон, і їдемо через Вознесенськ і Південну АЕС (там є на шо подивитись, модний міст, обриси реакторів і здоровенна паруюча водойма) в напрямку Миколаєва, по дорозі буде дві моднєйші заправки УКРТАТНАФТА (одна навпроти одної, колонки по кругу розміщені), там супербєнза, лиєм повний бак.
    Взагалі, з заправками проблем немає (за винятком Кіровоградської і частини Миколаївської обл., де самі Одаї, про них вже писав, старався заправлятись на ОККО або Лукоїл, на крайняк ТНК, але поблизу обл. центрів, бо по трасі попадались типу ОККО, а реально старі вбиті колонки, і заправки маленькі, сумнівні якісь, я їх об*їжджав).
    Перед самим Миколаєвом по вказівнику повертаємо наліво на Херсон, через Миколаїв їхати не раджу, я пробував, зрізав десь км 20, зато потратив 1.5 години і бєнзи спалив в пробках немєрєнно. Під Херсоном переночували в машині (спали з 01.00 десь до 07.00) на парковці біля заправки Лукоїл (перед самою розвилкою на Сімферополь, поворот на ліво з траси до самого Херсону). На тій самій заправці залився до повного баку, коли розраховувався-сказали дати ше 3 грн. за то, шо я там ночував, сказав шо заплачу, якшо дадуть чек за парковку, чек давати відмовились, трохи поспорили і я нічого не платив, так шо ахтунг-пробують розводити на мелочах. Херсон проїжджав (снідали в Челентано), нічого складного, але краще по обїздній.
    В*їзд в Крим з табличкою сплати якоїсь екологічної фігні пролітаєм на повному газу через полосу для місцевих (два роки підряд так робив, жодних проблем).
    Якшо їдемо на ЮБК в напрямку Судака, Алушти, Феодосії, Керчі-пропоную їхати не на Сімферополь, а на Джанкой-Совєтское-Феодосія (розвилка після Красноперекопська). Цей напрямок зовсім не завантажений, нема тролейбусів, перевалів, напрягів, і суперова дорога, і виходить десь на 80 км. ближче, ніж через Сімферополь (якшо їхати в Судак), зато не така живописна траса, як на ЮБК через Сімферополь. В судак приїхали десь в 11.00 ранку. (По трасі не гнав, тримав 120-140, тільки по автобану і по Криму після Джанкоя 170-200, дорога позволяє). В Армянську а зразу за мостом наліво при трасі - толкова і дешева вулканізація-балансував в них колеса.
    Після Вінниці і до Криму гайців не було, в Криму гайци є в районі Сімферополя і біля кожного курортного містечка, гайци в Криму злосні, хамлять, їздять на цивільних машинах і люблять нюхати на предмет алкоголю навіть в маленьких містечках (Новий світ наприклад, дорога взагалі тупікова) по вечорах.
    По дорозі на Львів зупинили мене в с.м.т. Мигія (Миколаївська обл.), склали протокол за перевищення (знак 40, швидкість 147), помітку не ставили, дєнєг не хотіли, взагалі ше не бачив таких культурних гайців, просто отримав задоволення від спілкування з ними. Потім пробували біля Хмельницька зупинити, але це було ввечері, падав дощ, задній номер був в болоті і я від них свалив, пробували гнатись (Пасат б5), я попросив жінку закрити очі і нічого не говорити, через хвилин 5 відірвався і забив на них болт.
    Шо ше скажу: відпочиваючи в Криму обов*язково шукайте парковки з охороною і не лишайте машину без нагляду. Я знімав котедж (кімната, ванна/туалет) з гаражом (в Судаку, 17 у.е./доба), за машину не боявся.
    Коли їздив по ЮБК (Алушта, Ялта, Воронцовський палац, Нікітський ботанічний сад, Массандра і т.д.), лишав машину тільки на парковці під охороною і брав чек, попереджав пакровщика, шоб дивився за машиною.
    Надивися достатньо на побиті вікна і обчищені салони машин, які лишали в тупіках.
    По дорозі ночували в машині, або на парковках біля серйозних заправок з охороною, або в місцях, де ночують дальнобойщики, бачив вночі купу фур біля якоїсь кнайпи-ставав біля них ночувати (там зазвичай самі безпечні місця на трасі). Ночувати в мотелі-ше та лотерея, хіба шо з машини всі речі забирати, а це напряжно.
    Якшо ше шось цікавить-питайте, в загальному ситуацію змалював.

• Подобається Подобається x 5
  5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Одна фігня - по автобану їхати всього кілометрів 50 :sad: Дорога просто фантастична. Розігнав кору досить легко до 190, але збоку сидів стримуючий фактор і пищав "я вийду". Ще один стримуючий фактор полягав в тому шо ми просрали всі гроші і назад верталися впритик рахуючи кожен літр бензину.

Ще по дорозі на миколаїв і херсон є дохрена зелених заправок помоєму називаються "АТЛАНТ" . 95 бенз там коштує 4.25, але я не ризикнув там заправлятися.

Ще є в вінницькій області декілька червоних заправок, які судячи по дизайну колись були лукойлами. Все там як лукойл 1 в 1, але на щиті напис лукойл відсутній. Там просто білий прямокутник типу як заклеїли. Кілька разів тормозив , думав заправитись, потім вдуплявся шо шось не то і їхав далі.

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Брехня, не вийшов(ла) би на 190...
    Мій стримуючий фактор діяв набагато жорсткіше: відкривала люк (це реально сповільнювало автомобіль, і шум починався конкретний), потім після декількох попереджень починала викидати в люк сигарети, запальничку, виймала ключі з замка запалювання і погрожувала їх також викинути. (Тепер вже поміняв собі замок запалювання, вже ключі не виймеш).

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

2 Маркелл
    Цікаво просто як ти від Б5 Пасцата відірвався, там впринципі в них 1,8 турбо, мали б догнати...
    хіба лахі попалися...

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Ухти!! Маркел класно все розписав, питань поки-що нема.

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Да жостко !!! Оля рулить!!! :-D

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

По-перше, Б-5 1.8 турбо своїм Гольфом я натягую без проблем навіть на 402 метри.
    По-друге, потрібно враховувати людський фактор;)
    По-третє, не факт, шо саме в тому Б5 було 1.8 турбо.
    По-четверте, в пасаті явно не було переваг у вигляді спортивної ходової і компактності Гольфа, яка дозволяє влізти в любу дірку, що важливо при динамічних обгонах.
    Якшо цього не достатньо, бери в когось Б5, і я на Гольфі покажу як це робиться.:lol:

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А ше в Летичеві (перед самим Хмельницьком кажись) є великий рибний базар. Там можна купити за 20-25 грн величезного копченого сома, а за 15-20 таку ж щуку. Така рибка десь в Арсені коштує 50-70 грн.
    Ще там всякі карасі, лящі і купа інших річкових тварюк. Короче, рекомендую по дорозі назад там зупинитися. Я десь на 40 грн набрав риби, то кожен день під пивко ввечері її поїдаю, і не сам, і ше її дофігіща там є :)

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну ну ! ! ! :grin:

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Вибачаюсь що трохи пізно відповідаю. Планую їхати в суботу раненько 07 липня. Разом не поїдемо, бо я заїжаю по дорозі до родичів в гості.

14. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

А були такі, шо проходили те СО? Чим воно таке страшне?

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Я у 2005 році був в Криму (туди їхав поїздом, а потім до мене приїхав кореш машиною і назад ми їхали машиною) то тоді якраз була така тема, шо наші "помаранчеві" демократи якраз розганяли, скасовували і всяким іншим чином щемили ДАІ (думаю пам'ятаєте цю світлу мить для водіїв), так от: по всій дорозі з Криму жодного ДАІ-шника, прямо рай а не дорога... Шкода, шо зараз уже не так.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Я так чув що міряють вони якимось сумнівним прибором СО, кажуть тобі що в тебе вихлоп не в які рамки не лізе і кажуть оплатити якусь писюльку яка тобі дозволить їхати в крим з таким херовим рівнем СО... мол якщо зараз на вїзді не заплатити то там якщо зловлять то заплатиш в 10 раз більше.

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Та ніфіга там на в*їзді не міряють, там збирають фіксований збір за в*їзд в рекреаційно-заповідну зону. Треба проїжджати через полосу для місцевих (бистро і увєрєнно), я так два рази робив. Якшо хочете платити, ставайте і платіть, у багатих жизнь другая.
    А екологів, які тіпа шось міряють приборами (СО і всяку таку фігню) треба взагалі посилати куди подалі, і просто не зупинятись. Техогляд пройдений? Талон є? Пішли вони всі нах..

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Саме це я мав на увазі :)

19. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Питання: 1) а де саме (в якому нас. пункті) цей збір збирають? 2) як виглядають ті полоси для месних і не месних, шоб не зарулити туди, куди не треба? 3) скільки той збір становить?

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це не в населеному пункті, а при самому в*їзді на Кримський півострів зразу за перешийком. Там такий великий пункт контролю за чимось-там, типу блок-пост. Не плутати з КПП, яке знаходиться після цього блок-посту за кілька кілометрів, і на якому зупинитись потрібно, бо там гайци і знаки "стоп". Полоса "для мєсних" замічається без проблем, там велика табличка, і відсутній шлагбаум. Скільки збір становить для мене тайна покритая мраком, бо я його ніразу не платив.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)