Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем serg9, 26 чер 2007.

1. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001
    Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Там перед КПП на в"їзді на тер.півостр Крим стоїть знак СТОП-КОНТРОЛЬ
    але стояв він (липень минулого року) якось під деревом і в стороні я його не замітила, дорожня розмітка стерта, я була тижневий водій, то пригальмувала, але не зупинилася повністю. То даїшник довго інкримінував мені що я порушник тикаючи жезлом на знак ітп. Ну тут вже за бажанням, можна зразу щось дати, можна "харитися" як тут це називають.

2. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Ще там розмовляють навіть і представники держ.органів виключно рос. мовою. Мартіні а як ти протоколи складав? укр.? коли я говорила укр. даїшники суржили страшенно.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а як це по іншому називається ???

4. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Ще я коли минулого року готувалася до поїздки в Крим, то знайшла наступний документ

Пограничная служба Украины информирует-

Постановлением Каб Мин Украины от 3.08.1998г.№1199 в пределах территории Крымского полуострова ( за исключением Белогорского и Первомайского районов ) установлен контролируемый пограничный район. Уполномоченным лицам пограничных войск и органов внутренних дел предоставляется право :idea: останавливать и осматривать транспортные средства и проверять у всех лиц документы, удостоверяющие личность.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Протоколи я не складав, це робили працівники ДАІ. Спілкувалися українською, це було у Тернопільській і Хмельницькій області. Чим південніше просуваєшся, тим даішників менше.

6. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Їду на зелені свята до родичів в Вінницьку область по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Гайсин. Виїзжаєм в суботу десь 4.30 ранку. В ту сторону їду перший раз, тому прийму всі поради.

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Їхав на травневі свята по цьому маршруту. Почитай цю гілку. Нюансів ніяких не було!
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2299

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)