До речі, а я ж можу екскурсію також провести по Золотій Підкові Львівщини (це про трасу роверками) - Олесько - Підгірці - Золочів! Народ, давайте вже скоріше домовлятися про якісь виїзди! Душа бажає відпруження в вузькому колі обмежених людей!
[OFF] а причина щезання донецького відразу на початку вказана, а люди голови сушать де бензин де бензин... у вагонах [/OFF]
Чула, що трасу Львів-Золочів "капіталістично" відремонтували - засипали ями каменюгами...Хто в курсі? Най ті холєра візьме з державою і тою владою....:ireful:
Я в курсі : http://forum.vw-mk2.com.ua/viewtopic.php?f=13&p=1947#p1947 Люди добрі, не їздіть тудою ! Навіть, якщо будуть вам за це платити гроші.
Вже на вул. Стуса Онур почало робити ремонт...нібм капітально здирають старий шар і кладуть по новому
То якийсь пісєц....Просто матюків не вистачає....А я мала таку надію, що хоч трохи поремонтували...Най їх холєра возьме...:ireful::
А ще, як їхав (повз по ямах і горбах), то мене обігнав кортеж на трьох Тойотах Секвоя, їхали машини десь 100 твердих. Якби я різко не прийняв вправо, то ті каменюги (більше як кулак, і гострокутні) з під коліс цих мастодонтів полетіли би прямісінько в мої фари, решітку, капот, а може і в лобове.
Як там дорога Львів - Луцьк? Варто їхати через Радехів чи все ж таки робити гак 60 км по київській трасі через Дубно?
Поділюся трошки враженнями від доріг... На вихідних їхала на Тернопіль по київській трасі через Підгірці і на Золочів. Трошки втішилася полатаним ямам...хоч зуби не цокотять і не матюкаєшся як сапожнік, але то не довго - від Плугова до Зборова :DА перед самим Золочевом все в кращих українських традиціях - понавирізали по пів дороги пасочків...А коли латати будуть, то не відомо, але надія є, що дорога до Львова може колись ще буде...
Ездил в воскресенье в Заречье по Стрийской трассе. Трасса норм, как всегда держится. С поворота Розвадив, начался ппц, в каждом селе до Заречного, куча ям которые нужно объезжать по обочине.
Їздив на вихідних в Калуш. 1 година 10 хв - центр Львова - Стрийська об*їзна, 1 година 20 хв - стрийська об*їзна - Долина, 40 хв Долина - Калуш. на дорозі анархія! їздять як хочуть. були випадки, коли два буси обганяли мене по ДВОХ різних обочинах, поки я плентався за червоним Венто (венто не впевнено оминав ями, буквально вилизуючи їх ). Але жить можно. Назад повертався сьогодні зранку (з Калуша виїхав об 8.06). дорога вільна, машин мало. в 10.30 вже був на Кирила-Мефодія під універом (хз як в мене це получилось.. ну по стрийській трасі місцями летів 130, а в основному 80) Порадувала Моршинська об*їзна вирізали прямокутні діри (ставитимуть латки) і залишили, а у водіїв квест Бавились колись на тетрісі машинки ? де перешкоди треба було оминати ? - от смисл такий самий, мене це аж забавляло, мол весело так і краєвид класний. але одне НО! десь на виїзді з Моршинської об*їзної, прямокутничок зробили через всі смуги. тупо траншея перпендикулярна смугам руху. глибина см 15, ширина теж 15-20. відторможувався до останнього... весело