Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та скоріше, але чула там дорога гірша. Чи ні?

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    До речі, а я ж можу екскурсію також провести по Золотій Підкові Львівщини (це про трасу роверками) - Олесько - Підгірці - Золочів!

Народ, давайте вже скоріше домовлятися про якісь виїзди! Душа бажає відпруження в вузькому колі обмежених людей!

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    гірша на відрізку хильчиці-почапи, а там дальше задовільно.

4. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Підтримую двома руками! :yes:

6. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    +1, я приєднуюсь:yes:

7. baks

baks Active Member

VW Golf 2
  8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    [OFF]
    а причина щезання донецького відразу на початку вказана, а люди голови сушать де бензин де бензин... у вагонах :)
    [/OFF]

9. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Под Коростышевом, Житомирская область.

10. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Чула, що трасу Львів-Золочів "капіталістично" відремонтували - засипали ями каменюгами...Хто в курсі? Най ті холєра візьме з державою і тою владою....:ireful1::bomb::ireful:

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
  12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В місті почався ямковий ремонт, обіцяють до 9-го травня все залатати..:)

13. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Вже на вул. Стуса Онур почало робити ремонт...нібм капітально здирають старий шар і кладуть по новому

14. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    То якийсь пісєц....Просто матюків не вистачає....А я мала таку надію, що хоч трохи поремонтували...Най їх холєра возьме...:shout::ireful::diablo:

15. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А ще, як їхав (повз по ямах і горбах), то мене обігнав кортеж на трьох Тойотах Секвоя, їхали машини десь 100 твердих. Якби я різко не прийняв вправо, то ті каменюги (більше як кулак, і гострокутні) з під коліс цих мастодонтів полетіли би прямісінько в мої фари, решітку, капот, а може і в лобове.

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Як там дорога Львів - Луцьк? Варто їхати через Радехів чи все ж таки робити гак 60 км по київській трасі через Дубно?

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Поділюся трошки враженнями від доріг... На вихідних їхала на Тернопіль по київській трасі через Підгірці і на Золочів. Трошки втішилася полатаним ямам...хоч зуби не цокотять і не матюкаєшся як сапожнік, але то не довго - від Плугова до Зборова :DА перед самим Золочевом все в кращих українських традиціях - понавирізали по пів дороги пасочків...А коли латати будуть, то не відомо, але надія є, що дорога до Львова може колись ще буде...

18. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Ездил в воскресенье в Заречье по Стрийской трассе. Трасса норм, как всегда держится. С поворота Розвадив, начался ппц, в каждом селе до Заречного, куча ям которые нужно объезжать по обочине.

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Їздив на вихідних в Калуш. 1 година 10 хв - центр Львова - Стрийська об*їзна, 1 година 20 хв - стрийська об*їзна - Долина, 40 хв Долина - Калуш.

на дорозі анархія! їздять як хочуть. були випадки, коли два буси обганяли мене по ДВОХ різних обочинах, поки я плентався за червоним Венто (венто не впевнено оминав ями, буквально вилизуючи їх :) ). Але жить можно.

Назад повертався сьогодні зранку (з Калуша виїхав об 8.06). дорога вільна, машин мало. в 10.30 вже був на Кирила-Мефодія під універом (хз як в мене це получилось.. ну по стрийській трасі місцями летів 130, а в основному 80)

Порадувала Моршинська об*їзна :) вирізали прямокутні діри (ставитимуть латки) і залишили, а у водіїв квест :) Бавились колись на тетрісі машинки ? де перешкоди треба було оминати ? - от смисл такий самий, мене це аж забавляло, мол весело так і краєвид класний. але одне НО! десь на виїзді з Моршинської об*їзної, прямокутничок зробили через всі смуги. тупо траншея перпендикулярна смугам руху. глибина см 15, ширина теж 15-20. відторможувався до останнього...

весело

20. regulator

regulator Початківець

VW Jetta 1.4 122hp
    На свята планую їхати до родини в Жидачів, боюсь поїздка буде веселою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)