Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    там Долину і Болехів трошки підлатали???

2. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    шо скажете за напрям Львів-Бібрка-Ходорів? там хоть трохи щось робили з дорогою?
    а то може треба буде на свята поїхати, а як пам'ять не зраджує, то там просто жах!(

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    DomInIc, їдь через Миколаїв на Жидачів, а тоді Ходорів, по км - довше, по паливу - менше.

4. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    та я так думав уже....
    бо ще минулого року дороги не було на Бібрку(
    надіявся, що може шось змінилось за той час)

5. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Веселого боятися не треба, хахаха )))

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Короткий звіт про дороги.
    Львів - Дубно - Луцьк - Маневичі - кусок "варшавської" траси на Київ.
    Ну Львів - Дубно - стандартно супер по українським міркам траса. Дубно - Луцьк - доволі непогано, ям великих нема та приходиться час від часу слалолом займатися, але несподівано здивувала велика кількістю фур. Луцьк - Маневичі - стандартно хороша і залатана дорога від волинян - нам би такі дороги обласного значення. "Варшавська" траса на Київ - після ремонту до Євро взагалі стала суперова - під низом бетонна основа, зверху хороший слой асфальту і пряма як стріла (можна заснути реально).
    Назад вирішив поїхати через Луцьк - Радехів - Львів. Луцьк - Горохів - стандартна "Волинська якість". В Горохові і після нього починається плавна підготовка до Львівщини, треба бути уважним попадаються здоровенні ями + танкодроми відстанню по 100 м. Після Радехова і до Камянки-Бузької дорога пропадає зовсім. Є кілометри цього напрямку де приходиться на першій другій лише їхати. Причому роботи ніякі по ремонту не проводяться. Ближче до Камянки є вирізані ділянки асфальту де можна півмашини лишити якщо вчасно не помітити, але радує що йде якась підготовка до ремонту. Ближче до Львова ситуація покращується, але розслаблятися варто аж на обїздній Львова лише )

Останнє редагування: 7 тра 2013
  7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Короткий звіт про дороги.
    Львів - Дубно - Луцьк - Маневичі - кусок "варшавської" траси на Київ.
    Ну Львів - Дубно - стандартно супер по країнським міркам траса. Дубно - Луцьк - доволі непогано, ям великих нема та приходиться час від часу слалолом займатися, але несподівано здивувала велика кількістю фур. Луцьк - Маневичі - стандартно хороша і залатана дорога від волинян - нам би такі дороги обласного значення. "Варшавська" траса на Київ - після ремонту до Євро взагалі стала суперова - під низом бетонна основа, зверху хороший слой асфальту і пряма як стріла (можна заснути реально).
    Назад вирішив поїхати через Луцьк - Радехів - Львів. Луцьк - Горохів - стандартна "Волинська якість". В Горохові і після нього починається плавна підготовка до Львівщини, треба бути уважним попадаються здоровенні ями + танкодроми відстанню по 100 м. Після Радехова і до Камянки-Бузької дорога пропадає зовсім. Є кілометри цього напрямку де приходиться на першій другій лише їхати. Причому роботи ніякі по ремонту не проводяться. Ближче до Камянки є вирізані ділянки асфальту де можна півмашини лишити якщо вчасно не помітити, але радує що йде якась підготовка до ремонту. Ближче до Львова ситуація покращується, але розслаблятися варто аж на обїздній Льва лише )

8. regulator

regulator Початківець

VW Jetta 1.4 122hp
    сьогодні їздив в напрямку Львів - Галич(Франківська область).
    Туди їхав через Бібрку - Рогатин. До Бібрки, дорога, як не дивно, нормальна, ями майже долатали. Від Бібрки до Нових стрілищ - не фонтан, постійно ями, розігнатися особливо то і немає де. На початку Франківської області, десь до Рогатина трошки краще, але за ним - знов яма на ямі.

Назад пробував їхати через Калуш - Долину - Болехів - Стрий.
    Краще б не їхав...
    До Моршина - яма-на ямі. Єдина радість - дорога з Моршина до Львова - відчув себе Людиною.
    Отакоє..

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Їздила на вихідні в Тернопіль. Знайомі розказували що дорогу оперативно латають 4 бригади роботяг, то я ризикнула поїхати цією екстрім дорогою...Виїхавши за Винники, почала згадувати тих знайомих що мені дали таку пораду :ireful: Проїхавши танковий полігон в Чижикові, я зрозуміла, що моє феррарі майже віздіход...Стояла хмара пилюки....але тішило одне - траса була не завантажена :lol: Побачивши на другому горбочку чуваків в оранжевих жилєтіках, в душі зажевріла надія....Хлопаки працювали в поті чола. Дорога латалася моментально... Троє шуфлюють а десятеро стоять курять - "люблю сматрєть как нєгри пашут..." Але як би там не було, хоч трохи полатали ті ями. Місцями їхала навіть 90 км/год :cool: Будемо сподіватися, що тих 20 км. дороги від Курович до Винник, наш славний укравтодор (шоб йому...) таки долатає....

10. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    За до-о-о-овгі травневі свята встиг відвідати і Франківщину і Полтавщину... Дороги на Полтавщині відчутно кращі... Це так Україна турбується, щоб з заходу:english_en: танки не пройшли?

11. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    їздив до родичів в Ходорів через Бібрку, дорога не фонтан але вже більш менш. Вернутись вирішив через Жирів-Жидачів-Миколаїв, от там були веселі гірки з ямами в коліно!

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Дорога з Великих Мостів на Червоноград не залишить байдужим жодного автовласника. В кого погано з серцем не раджу їхати тою трасою 66 )

13. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    ти шо, смієшся!? :wacko1:
    я на свята їхав на Ходорів, то через Бібрку навіть не ризикував їхати, бо ще минулого року матюкався через кожних пару метрів! цього року поїхав на Миколаїв - Жидачів - Ходорів... до П"ятничан дорога супер - одне задоволення!:) після вирішив трішки зрізати і повернув на Лисятичі (єдине де я промахнувся - треба було їхати дальше до поста ДАЇ) і після дорогою Стрий - Жидачів стабільно 70-80 км/год, звісно були погрішності, але...
    цікаво, де ти там ями по коліно бачив!?:dntknw:
    ближче до Жидачева дорога спаскудилась:sad: за Жидачевом знову 70-80 км/год)
    ну а про Ходорів я мовчу, там уже не більше 20-30 км/год....

14. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Ну ну, не бакланьте моє місто, дороги не суперові але і не всюди 20-30, як описали, таких відрізків є декілька настільки хренових, але не такі вже і великі, а ще є відрізки, де спокійно можна максимально дозволені 60))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ти не до кінця розумієш... Хлопці їдут 20-30 на годину, щоби розгледіти всі принади Твого рідного міста :preved:

16. WANTED

WANTED Місцевий

О, точно, напевно так і є, дякую за підтримку)))

17. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    нічого проти твого міста немаю)
    я певне трохи не так передав свою останню думку - я описую ту частинку дороги, де мені прийшлось проповзати... а за весь Ходорів незнаю, так як там рідко машиною буваю)

18. WANTED

WANTED Місцевий

Ну просто таке враження склалось, ніби про ціле місто)))

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    http://zik.ua/ua/news/2013/05/17/408954
    І на жаль такий стан доріг практично всюди по області.
    Десь краще від гіршого, а десь гірше від гіршого. На жаль так, і це правда!

П/С/ єдине, що в кінці відеосюжету на сайті улибнуло - це чувак в ямі по пояс :)
    (мабуть це не фейк, а реальність)

Останнє редагування: 17 тра 2013
  20. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Продовжу тему.
    Минулого тижня двічі їздив за Старий Самбір (с.Тершів) я був в ах..:shok:, бо на відрізку Самбір - Старий Самбір дороги не те що немає, її не існує :ireful1::diablo:, відрізок в якихось 14-15 км проїхав перший раз за 50 хв., а другий раз за рекордні 45 хв.
    Я шокований! Те що відповідальним чиновникам пофігу, то і так зрозуміло, але куди дивляться місцеві жителі??????? :ireful:, невже їм це подобається????? Вірте не вірте, мене так в грудях тоді пекло, що хотілось зупинитись і лягти посеред дороги, але мабуть не помогло б, хулі там одного лежачого? - об'їдуть!!!!:rofl::rofl::rofl:.
    Завтра знову туди їхати, не хочу, але треба.

Звертаюсь до тих хто з тої місцевості ---- пишіть тєлєги, бунтуйте, не допускайте свавілля, поважайте себе, я вас підтримаю і на мій голос розраховуйте і навіть присутність (якщо бунт буде у вихідні). Я НЕ ХОЧУ ЇЗДИТИ ПО КАТАКОМБАХ, КРАЩЕ ПОЛЕМ ОБ'ЇЗДЖАТИ ТУ ДОРОГУ......

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)