+1! Власне! Доки місцеві будуть боятися свого "пана", доти будемо їздити катакомбами. Перекрили би двічі-тричі дорогу безперервним переходом, дивись - преса би зацікавилася... телебачення приїхало... а там і метр асфальту би знайшовся. На жаль, на нові дороги розраховувати нині не доводиться... Але, "на всіх язиках все мовчить"!, "поглухли - не чують"!
Вже місяць пройшов а дороги між Самбором і Старим Самбором стає менше і менше, минулого тиждня мав можливість лишній раз в цьому переконатись((((((. Я незнаю що там треба зробити щоб почали ремонт.
Сам тією "дорогою" кожен тиждень туди і назад катаюся(крім останнього місяця). Так от, не все там так погано, просто ви їдетео не там де треба. "Ото" з кусками асфальту, то обочина, а дорога, відповідно по обох краях від неї :D. Місцями по ній можна до 60 км/год розігнатися. А якшо серйозно, то той капець прийшов з настанням зими.
Хлопці! Вихід знайдено! http://www.autotravel.ua/blogs/516d92c2f321d/51a464291d633/ Кажуть, ті мільйонери числа 21-22 червня якраз рвонуть на Старий Самбір. Непересічна нагода привернути увагу до траси - перекрити у двох-трьох місцях дорогу безперервним потоком пішоходів - і вихід буде знайдено. От, якби таке робилося в іншій державі, де люди хоч трохи себе поважають, вони б точно так вчинили! У Ваньовичах, наприклад, у Старому, в Розлучі і в Турці - і суто по пішохідних переходах. Поляки так нераз робили - і добивалися навіть того, що переплановували вже намальовану трасу.
Так так, що там з тим Самбором і його дорогами? Я так зрозумів, що з Самбора на Хирів краще їхати зараз напряму, а не через Старий Самбір? Бо пам"ятаю що зимою прямої дороги на Хирів вже не було, але так зрозумів що вона там зараз є в порівнняні з Самбір-Старий Самбір. Хто там їздить, хто що скаже?
Самбір-Старий Самбір-с.Тершів ------ був, їхав, і аху..... Зробив черговий висновок: Дорога відсутня!!!!! Але є один прікол, 2 тижні тому їхав з Шегинь через Мостиська на Самбір, так от за кілька км до в'їзду в Самбір з тієї сторони, є "розбомлений" міст, а за тим мостом над головою банер висить з написом (детально не пам'ятаю, але суть наступна): "скаржитись на погані дороги за телефоном ХХХ-ХХ-ХХ. Автодор" :rofl: Курча, ну точно полуумки.
А це Жидачів-Ходорів, туди планую навідатись в кінці тижня.... http://zik.ua/ua/news/2013/06/17/414638 Цікаво, а чи в повоєнних 45-их таке було?
На Хирів зараз можна їхати через с.Скелівку, тобто напряму. Там ближче, і можливо дорога навіть краща ніж через Страрий Самбір, але точно не гірша.
http://zik.ua/ua/news/2013/06/18/414879 Ось так в неділю протестували проти стану доріг в моєму рідному містечку.
Якщо хтось є в Однокласниках, тут є фото цього дійства. Репортаж коротенький і не показав усієї картини http://www.odnoklassniki.ru/profile/457493522490/album/517674497082 Фотки не мої, тому завантажити окремо не зможу.
Сьогодні їхала з Пустомит...От скільки там їжджу, погода шепче а дорогу ніхто не ремонтує...Чи то у них новая тіхналогія такая...От треба було чекати до сьогоднішньої зливи, щоб калюжі асфальтом засипати і , тіпа, поремонтувати дорогу...Я там плювалася....
А я вчора двох мєнтів зупинила. Одного - під"їхала сама до нього - він при своїй буді стояв, змусила відпустити водія, якого він якраз бакланив, і повідомила, що 700 м від нього в лісі хтось розсипав по асфальті цеглу, і що то небезпечно для життя. Зобов"язала повідомити відповідні служби і наголосила, що повертатимусь через годину - перевірю. Поверталася через годину. Зрозуміло, що сама зупинилася і ту дорогу ногами замітала, а цілі цеглини і половинки сама викидала, але... Другий наряд зупинила на Стрийській, сказала, що на перехресті з Хуторівкою не працює червона секція світлофора, попросила повідомити куди слід і сказала, що зафіксую їхній номер авта. Можливо, зараз це не приносить особливого ефекту... Але я вирішила, що буду так поводитися - буду ввічливо інформувати наш доблесний ДАЙ про проблеми на дорозі. А потім... А потім побачимо...
Підтримую на всі 100%, але після того можна було ще передзвонити на гярячу лінію дай і повідомити про невиконання своїх обов’язків працівниками дай. Скоріш за все цей дзвінок закінчиться нічим, але якшо так робитимуть усі, тоді можливо, щось і зміниться в цій державі. П.С. сам гайцям таку западлянку зробив: Вечоріло, йду собі пішками по місту і бачу їде патрулька дай. Спереді включені габарити і протитуманки. Проїхала повз мене, а по заду зі всіх ламп світяться тільки стопи і то тільки при гальмуванні. Ні габарити, ні підсвітка номера. Дзвоню на гярячу лінію з питанням: Прошу дати мені контактні данні особи, яка відповідає за технічний стан патрульок. Вони заметушилися, але дали прізвище. Спитали навіщо це мені. Я сказав, що тут їздить машина, яка не має права експлуатуватися у вечцірній і нічний час, оскільки немає задніх габаритів і взагалі-то протитуманки теж потрібно включати тільки в умовах поганої видимості. Сказав їм номер машини. Після того мені подякували і сказали: "Ну я їм зараз зроблю". І зробив. Через пару сот метрів вони стояли і шось там робили зі світлом в тій ладі. Настрій собі підняв на пару днів )))
Чротопхай, з Тобою можна і в розвідку йти. МОЛОДЕЦЬ. Тре якусь акцію придумати і тих поганих дайців до телевізїї подати.
holubets, Ти молодець! Насправді наша проблема тільки в тому, що ми - пофігісти. Нам пофіг, якщо когось на дорозі мєнти бакланять - головне, що не мене... А коли мене, тоді думаєш: курче! і всі їдуть, і ніхто не втрутиться! Нам пофіг, бо ми боїмося нариватися - ми ж цією дорогою щодня їздимо. А що, якщо вони запам"ятають номери і будуть мене за кожним разом пинити? А от якби нам всім разом стало не пофіг, то мєнти замахалися би запам"ятовувати номери небайдужих і, можливо, почали б думати, що з собою зробити, щоби ті наглі водії не доколупувалися. Принаймні, спокійно спати перестали б точно! І, впевнена, борзота би спала до нормального рівня.
На днях моя машинка їде в теплі краї - на Крим. Можливо хтось вже їздив відпочивати і знає як там дороги і кудою краще їхати...Поділіться враженнями від нашого бездоріжжя. Буду вдячна