Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Їдь через Житомир

2. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    а краще через Київ...довше, але швидше...

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Завтра вдосвіта вирушаю на ТЕРНОПІЛЬ! Підкажіть як там зараз дорога, чув що підлатали трохи.

4. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    20КМ БЕЗДОРІЖЯ А ТАК МОЖЕ бути привично, дуже кончена обїздна Золочева.

5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    За Львовом зціпи зуби і так проїдь 10 км. згадуючи "не злим тижим словом" наш автодор, янека і азірова і всю їхню родину.... Їдучи обочиною закривай всі вікна, бо надує тобі пороху....Далі вже можеш "пекти" навіть 100 км/год. до
    там теж мінне поле. А далі теж нормально (менш-більш) до самого файного міста Тернопіль. Не забувай, що перед Зборовом стоять наші славні заробітчани з феном по імєні гайці. Будь чемним :) Ще їх улюблене місце ничкаритися в Озерній (2-й). Щасливо!

• Подобається Подобається x 1
  6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    А на Вінницю там повна "жопе", та? Навіть не рипатися?

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я б вдруге б їхав через київську трасу. тих 150-200км того варті

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І я завтра їду зі...раня до Тернополя, а звідти - на Заздрість.
    Думаю, після нинішніх 30 км дорогою Самбір-Дрогобич (60 хвилин), мені вже нічого не страшно...

9. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я планую виїзд 5.30-6.00, до 9.00 маю бути в Тернополі. Провсяк випадок закину в багажник ще одну резину.
    Може десь пересічемся на трасі!
    Чортопхай, щасливої нам дороги!

10. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    В теплі краї краще через Київ! Три роки їзджу і задоволений. Тими бідними селами через Тернопіль, Хмельницьк, Вінницю - не варто пхатись в таку далеку дорогу. Коротша дорога не завжди добра. Ельза не зволікай з вибором. Маєш нагоду і в Києві побувати.

Останнє редагування: 22 лип 2013
  11. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    я їхав вчора.....більше туди не поїду:bye2:

12. orl8

orl8 Початківець

VW Golf 2
    В четверг повернувся з Криму. Швагро, який повернувся звідти перед моїм від'їздом настійливо радив їхати на Львів-Київ, я вперто попер на Тернопіль-Вінниця. Ями тільки в Ів.-Франківську і Тернополі. За Тернополем все полатане,є відрізки де трохи трясе, мій "дідо" з вбитими задніми стійками це випробування пройшов за що йому честь, хвала і нові запчастини. Новіші і м'якші авта цього так не відчувають. Так що не такий страшний той чорт, як про нього розказують.

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    знову про дороги...Так як Elza не шукає легких доріг і так як всі панянки, по натурі цікава... :blush:Послухала я нашого одноклубника orl8 і їхало моє феррарі в Крим через Тернопільські і Вінницькі села.... і що я хочу вам сказати,
    Дорога полатана, можна нормально "притопити"...Можливо, вона і погана для тих, хто звик їздити тільки київською трасою, а так як для мене, після траси Львів-Золочів....:diablo: це ваше - автомагістраль :lol:

14. оксана 1322

оксана 1322 Початківець

VW Polo
    +1, дорога як дорога. з моєю швидкістю 80-100 в самий раз. правда чим ближче до львова тим гірше:shout:

15. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    А чи знає хтось щось про теперішній стан дороги Житомир-Любар-Ямпіль-Ланівці-Тернопіль?(улюбленої моєї)

чув, що після зими була жахливою. Став їздити Київ-Калуш через Рівне-Дубно...

Може їхав хтось, чув, живе неподалік.

Поради на кшталт "їздь і далі на Рівне" не цікавлять. Цікавить стан дороги.

16. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Це скоріш треба в рубрику "угадай страну по фото", але на жаль це у нас на Львівщині, на відрізку дороги Тернопіль - Стрий (на в'їзді в м.Жидачів зі сторони м.Ходорова). Не втримався та зупинився, щоб сфоткати та поділитись цим витвором.

як часто кажуть на ТВ-каналі "Магнолія" - БАЧИТИ ЩОБ ЖИТИ, тому будьте обережні на тому відрізку дороги...

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Там вже є сліди. Вночі таке взагалі нереально побачити. А викличеш дай - то ще й права заберуть...

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Шось ви таке говорите весь час шо я не знаю. Ну побачити вночі реально, камінь білий, легко кинеться в очі. Інша справ, що це не нормально.
    А чого права ДАЇ хабирати має?
    Ну і для чого їх викликати?

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ти бачу зовсім життя не бачиш в країні... А шкода. Нічого не буду відповідати, шукай відповіді сам.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та я якраз бачу життя, а не шукаю в ньому лише одні проблеми і розчарування як ви)))
    Так з дорогами суцільна печаль, всі це розуміють. Але конкретно в даній ситуації я скажу, що оцей білий камінь краще ніж яма вночі. Бо його побачити простіше і вирулити. Особливо в дощ.

А про права то вже взагалі щось таке страшне кажете. ДТП нема, хто права в вас забере?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)