За Львовом зціпи зуби і так проїдь 10 км. згадуючи "не злим тижим словом" наш автодор, янека і азірова і всю їхню родину.... Їдучи обочиною закривай всі вікна, бо надує тобі пороху....Далі вже можеш "пекти" навіть 100 км/год. до там теж мінне поле. А далі теж нормально (менш-більш) до самого файного міста Тернопіль. Не забувай, що перед Зборовом стоять наші славні заробітчани з феном по імєні гайці. Будь чемним Ще їх улюблене місце ничкаритися в Озерній (2-й). Щасливо!
І я завтра їду зі...раня до Тернополя, а звідти - на Заздрість. Думаю, після нинішніх 30 км дорогою Самбір-Дрогобич (60 хвилин), мені вже нічого не страшно...
Я планую виїзд 5.30-6.00, до 9.00 маю бути в Тернополі. Провсяк випадок закину в багажник ще одну резину. Може десь пересічемся на трасі! Чортопхай, щасливої нам дороги!
В теплі краї краще через Київ! Три роки їзджу і задоволений. Тими бідними селами через Тернопіль, Хмельницьк, Вінницю - не варто пхатись в таку далеку дорогу. Коротша дорога не завжди добра. Ельза не зволікай з вибором. Маєш нагоду і в Києві побувати.
В четверг повернувся з Криму. Швагро, який повернувся звідти перед моїм від'їздом настійливо радив їхати на Львів-Київ, я вперто попер на Тернопіль-Вінниця. Ями тільки в Ів.-Франківську і Тернополі. За Тернополем все полатане,є відрізки де трохи трясе, мій "дідо" з вбитими задніми стійками це випробування пройшов за що йому честь, хвала і нові запчастини. Новіші і м'якші авта цього так не відчувають. Так що не такий страшний той чорт, як про нього розказують.
знову про дороги...Так як Elza не шукає легких доріг і так як всі панянки, по натурі цікава... Послухала я нашого одноклубника orl8 і їхало моє феррарі в Крим через Тернопільські і Вінницькі села.... і що я хочу вам сказати, Дорога полатана, можна нормально "притопити"...Можливо, вона і погана для тих, хто звик їздити тільки київською трасою, а так як для мене, після траси Львів-Золочів....: це ваше - автомагістраль
А чи знає хтось щось про теперішній стан дороги Житомир-Любар-Ямпіль-Ланівці-Тернопіль?(улюбленої моєї) чув, що після зими була жахливою. Став їздити Київ-Калуш через Рівне-Дубно... Може їхав хтось, чув, живе неподалік. Поради на кшталт "їздь і далі на Рівне" не цікавлять. Цікавить стан дороги.
Це скоріш треба в рубрику "угадай страну по фото", але на жаль це у нас на Львівщині, на відрізку дороги Тернопіль - Стрий (на в'їзді в м.Жидачів зі сторони м.Ходорова). Не втримався та зупинився, щоб сфоткати та поділитись цим витвором. як часто кажуть на ТВ-каналі "Магнолія" - БАЧИТИ ЩОБ ЖИТИ, тому будьте обережні на тому відрізку дороги...
Шось ви таке говорите весь час шо я не знаю. Ну побачити вночі реально, камінь білий, легко кинеться в очі. Інша справ, що це не нормально. А чого права ДАЇ хабирати має? Ну і для чого їх викликати?
Та я якраз бачу життя, а не шукаю в ньому лише одні проблеми і розчарування як ви))) Так з дорогами суцільна печаль, всі це розуміють. Але конкретно в даній ситуації я скажу, що оцей білий камінь краще ніж яма вночі. Бо його побачити простіше і вирулити. Особливо в дощ. А про права то вже взагалі щось таке страшне кажете. ДТП нема, хто права в вас забере?