Історія про фотки в пості #256:... ... їхав, до Львова, на тому плавному повороті, на зустріч якесь авто, прийшлось притормозити і з 1-ї передачі рушати, вкур*ило, розвернувся і мусів сфоткати. А взагалі-то, то не білий камінь, а фундамент покоцаний, і моя думка - ну нах підлітати на тому камені, краще на швидкості без тормозів яму проскочити.
Про що і була мова. Просто така сама ситуація вже була, і людина об таке гримнулась. А якби була яма, точно обійшлося би меншими затратами... І нікого не можна в тій державі притягнути до відповідальності за безвідповідальність. Гра слів, але мені ніц від того не оптимістично, як сказав пан Shaggy.
Ви і надалі шукаєте тіки поагане!!! Де я сказав шо це добре і оптимістично, що засипали яму цеглою чи каменем? Я сказав що камінь білий камінь чи цеглу легше побачити вночі ніж яму. Вчіться розуміти сенс написаного, а не шукати ЗЛО!!!!!!!! Ви помоєму "упаролісь" на тому шо ваша держава - повне лайно. Нічого хорошого ви не бачите. Виїжджайте за кордон. Тіштесь всім, пашіть як негр, забудьте про таку рису, як людяність і допомога, і платіть за ВСЕ! А я бачу багато хорошого в розвитку країни, хоча мене цікавить не так цілісний розвиток країни, як розвиток саме мого міста. А воно розвивається. не зважаючи на всі негативні риси.
Я завжди кажу реальні речі, бо ніколи не мав рожевих окулярів, ще навіть за часів сирисири Shaggy, ями на дорогах - це дуже погано! Нашвидкоруч під дощ залатані ями - також дуже погано! Засипані гострим величезним камінням ями - ніц доброго не бачу! Так що хорошого побачив тут ти? За декілька місяців зима, а в області ще далеко не всі дороги можна назвати дорогами. Куди пішли шалені податки, призначені для ремонту доріг? Це питання також погане? Не ваша, а НАША! І таки повне, і таки лайно. Але не держава, а та банда, яка керує нею. В Німеччині кожен може поважати себе Людиною, якщо він законослухняний. А в нас кожен другий кожного першого хоче якщо не "взути", то "обути", в т.ч. і на дорогах з ямами. І чим кінь ближче до розподілу Закону, тим більше він може його порушувати. Тільки сліпий не побачить, що це вже навіть не гондурас в нас, а якась резервація для чиновників, тільки вони гуляють тут як в парку, а ми всі не те, що як негри, а як раби. А може ти в ПР? Ти скажи, щоб я зрозумів, звідки стільки оптимізму на "пакращення". А я бачу, що простий українець зі злості (чи то від подяки) на таке хороше життя та повну ж... повний "розвиток" від "кравасісів" готовий з'їсти свого сусіда, колегу чи просто незнайомого, такого ж простого українця, лише через те, що той сказав, що таке засипання ям - це погано. Я особисто вважаю, що такі дороги, як цього року - це ознака деградації держави та суспільства. І нехай тут кожен напише, чи це є "пакращення" і воно може надавати оптимізму чи це безлад, хаос і відсутність держави як інституту підтримки простого українця. На носі 22 роки незалежності держави. І мені так цікаво, чим та від кого ми стали незалежні за ці роки. Я щось досі не можу ніяк зрозуміти. Дорогами? Чиновниками? Відношенням один до одного? Чи незалежними від дайця-хама чи врадіївського мента? Та вже схаменіться трохи люди, вистарчить вже гризти один одного. Потрібно шукати конкретних винуватців цього хаосу, а не зливати злість на сусіда чи колегу.
Блэать! Шановний, пан Микола, в якому місці я написав що засипана камнями яма це добре? Я написав просто зі сторони водія, що іі краще видно вночі, ніж простл яму. Шо ви далі ліпите горбатого? Читайте, те, що пишуть, а не погане між рядків. В МОЇЙ державі э розвиток, лише такі песимісти і фанати "патриндэть" його стримують. Тому ВАША держава хэроаа. Виїжджайте в Німеччину, я за вас буду радий, купите собі там новий пасат 20річний за 500баксів і будете продааати за 2000, бо він ідеальний. І мобільні оператори там не найобують людей. І дороги хороші. І люди один одному би помогли, та не можуть, бо на відміну від нас, українців, не мають чим. Ви там проживете. Я не можу жити там де немаэ дружби, взаэмодопомоги, а все тіки за гроші. А влада, це лише питання народу. Но з вами ми іі не зміним. Ви лише інтернет баэц. Sent from my Motorola Atrix HD
Ти хоч сам читаєш що пишеш? Я повинен це процитувати з виділенням, бо це просто амбец, до чого вже людей довели в цій державі. І тобі таке подобається??? Ти вважаєш це нормою??? Краще нехай яма, чим засипана яма??? Ну все хлопці, ми приїхали... Та зі сторони водія (і зі сторони будь-якої нормальної цивілізованої людини) краще, коли його податки гарно закатані у рівні автобани, а не коли "пакращили" видимість ями. Просто або ніч і тому ти таке написав, або я навіть не знаю, що можна ще сказати... ПР чи що? Моя думка така. Якщо навіть я тут просто напишу реальний стан речей, то від цього буде набагато більше користі для суспільства, чим ось так замилювати один одному очі фразами "як в нас все чудово" і "які ми всі гарні". Хоч хтось, прочитавши мій погляд на речі, та й задумається. А над твоїми "як все добре" хто задумається? Кого це спонукає до дій по вдосконаленню такої досконалої для тебе держави з засипаними чи незасипаними ямами? Вже таке було в історії України, коли вона була в рамках однієї неіснуючої зараз держави, а її громадяни ходили і в голос говорили - як все добре. Навіть прапори носили. І такі р'яні камсамольці (ти зараз, до речі, чомусь мені їх дуже нагадуєш) вели це стадо у "світле майбутнє" та покрикували на тих, хто там щось бельмоче, що в інших країнах люди мають ВСІ права, в першу чергу на цивілізоване гідне життя. Ось ти мене звинувачуєш, що я лише пишу в неті (хоча звідки тобі знати мої дії не в неті, я ніяк не можу збагнути). А САМ ти можеш похвалитися своїми здобутками на користь держави та суспільства? Що такого зробив ти для становлення України як держави? Просто цікаво. Раз ти кажеш, що все так добре, може я чогось не побачив, що ти вже зробив? Може судді стали справедливо судити? Чи менти перестали сідати п'яними за кермо, гвалтувати і вбивати людей? Розкажи. Звинувачуючи іншого, ти в першу чергу мав написати про себе, що ось ти, в якості прикладу супер національного героя, заасфальтував 725 ям на дорогах Львівщини, чи ще щось таке героїчне, чи може щось простіше, але також потрібне. Але ж ти сидиш так само тут в неті, і ображаєш першого ліпшого, на кому, як здається тобі на перший погляд, можна зігнати свою злість за таку розчудову країну за вікном. Ось дійсно, цікаво стало, може пора приєднуватись до тебе вже від сьогодні? Давай, не соромся, напиши. Бо зараз, до прикладу, я вважаю, що якраз на таких як ти, тримається українська сучКасна влада... На жаль, нічим хорошим ти своїм ПР"оптимізмом" не допоможеш Україні в даній ситуації. І вже дуже твій виступ нагадує тих підстрелених тітушок, якщо чесно. Через таких як ти, та таких тітушок-простітушок простим людям, які вже змучились жити в цьому безладі, страшно виходити на мітинги. Я це знаю дуже добре, не від одного це чув вже. А кому не страшно, той просто в розпачі та впевненості, що нічого вже не змінити. Бо на одного бажаючого вийти на вулиці в нас завжди знайдеться троє, які зацікавлені нічого не міняти, та ще двоє, яким все супер. Загалом, ти, Shaggy, хоч раз задумався, з чого починається нормальне суспільство? Повір, якраз з таких "всім задоволений" і починався сересере. Ями на дорогах, податки на утилізацію автівок при відсутності альтернативи, а за ними й податки на повітря, ..., ..., ..., ..., ..., .............. ............. влада в державі, сама держава, якої за 22 роки я так і не побачив в якості справжньої держави як підтримки простого громадянина України - ось це ТВОЯ держава зараз. Як і моя... Відкрий очі, не все так рожево.
Львів-Червоноград Недавно був в тих краях, значить так: зі Львова до Жовкви (30км.) печеш скільки машина їде!, до Великих Мостів (20км.)-їдеш 100км/г., в"їжаєш в В.Мости і..........:ireful: тобі залишиться 15-17км. "української" дороги Такшо-кріпись Удачі!
Ну я просто плачу вже зі сміху і вашого песимізму. Ще раз уважно задумайтесь. Я то читаю те, що пишу. Я не вважаю це нормально і не вважаю це нормою і це погано! Дуже погано - це крах і розруха. Легше стало? Але: Вночі таке реальніше і легше побачити, ніж просто звичайну яму! Ви досі не хочете зрозуміти сам цей факт, бо зразу нагружаєтесь політикою уряду... Та я займаюсь кориснішими речами в житті, ніж сидіти такі мемуари на форумах виписувати як все погано. Нічого не змінилося, я абсолютно не задоволений політикою в державі. Але я не плачу тіки як все погано, а шукаю в цьому житті щось хороше. Думаю як заробити грошей на то на то і на то, а не як впарити свою машину за нереальні гроші, або більше на цьому заробити. Як ви можете говорити про податки на утилізацію і т.д. якщо ВИ сам хочете продати 20 річний сарай за не реальною ціною. Мені нема про що з вами говорити. І не дай Боже мені зривати на вас якусь злість. Ви старша людина, маєте свою думку і я вас поважаю. Я говорив просто про видимість ями на дорозі. А ви розвели з цього знову холівар, бо вже настіки просякли тим всім, що не можете зрозуміти простого речення. Починаєте шукати у ньому глибокий смисл, так ніби я Великий Сократ. І ще, ви, як істинний українець дуже круто зразу любите, "а що зробив ти?", "а чим ти кращий?", просто мірятися, що саме ви не гірший, а не кращий.
Дороги в державі Україна - повне лайно! Не дороги, а напрямки. Там, де недавно ще ремонтували, знову з'являються ями... 2Shaggy: [OFF] Твоя відповідь була повністю передбачувана. Прикладів твоєї "діяльності", окрім як звинувачувати інших, ти так і не привів. То якого біса ти перекладаєш свій гріх на інших? Це ти, бачу, "баэц" лише в неті, це ти зачіпаєш людину за будь-яку фразу і робиш з нею холівар. Як видно, маєш чудовий досвід у цьому. А я ж просто написав, що були випадки, коли людина влетіла в такі каміння, поламала машину, і ще й виявилася винною. Але тобі про це не можна говорити, бо в тебе все чудово. Чому ж я не маю права сказати про таке іншим??? Не так давно учасник форуму питав за таку саму ситуацію - як бути, щоб наказати винних. Але в нас держава діє за девізом "без вини - винні, а винні невинні". А такі "байци" як ти лише притупляють почуття людської гідності. На твій погляд, не можна ні слова сказати за те, що мобільні оператори обкрадають своїх клієнтів і в який спосіб можна цьому хоч трошки зарадити, за те, що податки на дороги йдуть стоматологу в кишеню і що з цим можна зробити, і т.д. і т.п.??? То виходить, що за твоєю ідеологією та переконаннями всім нам треба лише пісні співати та може ще ходити строєм? Ото і видно. Будь-яка фраза на цьому форумі і ти вже тут як тут, готовий називати дописувача різними матюками. Я розумію, що тобі цікаво зачіпати тих, хто не буде терпіти таке хамство, бо в тебе ж задача як в адміна - піднімати відвідуваність форуму. А що, як не срач, найбільше піднімає рейтинги в наш гнилий час. Чи я щось знову надумав? Ти не адмін на форумі? І це бред. Ти думаєш, що твоя "супер нова" ауді (аж на 4 роки новіша за мій пасат) чи будь-який інший автомобіль, крім "зазди", не підпаде під цей податок з 1 вересня і в кінцевому варіанті не полегшить гаманець продавця чи покупця, читай кожного українця, хто не задіяний в системі влади, на велику кількість тисяч грн. в рахунок стоматолога? Ти хоч знаєш, про що мова в тому законі??? Чи ти думаєш, що якщо ти потратив купу часу на ремонт своєї ауді, то вона не підпаде під той закон? Та й до чого тут мій пасат? Немає чим крити по темі? До речі, коли я почав його продавати, я відразу чесно написав, що не хочу його продавати, тому і поставив таку ціну. Зараз ціна на нього 5700 та ще й з торгом, бо щойно зараз прийшов час на продаж. Для авто в такому стані ціна дуже навіть приємна. Поїдь на базар - переконайся. Але до чого тут податок на утилізацію до продажу лише мого авто? Цей податок стосується кожного в цій державі, хто має чи захоче мати автомобіль. В т.ч. і твоїх майбутніх дітей... Але кому я це говорю... Ну і добре. Бо я то точно не буду більше відписуватись на твої бредні. Ти вже визначись, бо щойно постом вище ти писав, що українець - це лише ти. Але мені дійсно цікаво в який спосіб ти розбудовуєш Україну. Бо якщо б я, до прикладу, тебе почав звинувачувати, то відразу б привів приклади, що я то не такий. А якщо б я був таким як ти - байцом лише на форумах, то яке б мав право звинувачувати іншого? Логіки в тебе повний нуль. Ти вже визначись - якщо ти баэц, то чого триндіти і називати когось такими словами? Якщо ні - приведи приклади своєї діяльності. Ти зачепив це - ти і віддувайся. Чекаю приклади. [/OFF]
І сміх і гріх. Знайомий там живе, фотки присилав. Там якісь жосткі підземні води чи шось таке. Асфальт був в хорошому стані, аж раптом все провалилося. [OFF] Протиріччя І ще раз. Маєте право сказати, це дуже погано, це все повне лайно! Вдумайтесь! Але по факту засипану білим камінням перешкоду вночі видно краще ніж яму. Все що я хочу сказати! А далі роздуваєтесь ви, бо говорите про щось шукаючи глибокий сенс в тому. Є яма, є каміння. Що краще буде видно - каміння. А про ситуацію в країні я не говорю. Всі ми знаємо її і так. Моя машина ні до чого, я її купив за хорошою прийнятною ціною в дуже хорошому стані. І я не міряюсь в кого краще чи гірше авто, хто шо ремонтував. НА все є своя ціна. Не може 20 річний пасат коштувати таких грошей, і навіть 5700 - це забагато. Я не заобороняю вам продавати її за такою ціною. Бо якщо продасте то тіки скажу - молодець, дочекалися свого покупця. А якщо не хотіли продавати то і на продаж для чого виставляти?)) Ні, і відвідуваність на форумі від цього ніяк не залежить. Ми не вирішуємо логічні задачки зараз, а говорим по фактах. Все, не забудьте ви мені пообіцяли: [/OFF]
бували випадки, коли людей, які "влітали" в ями, ще й робили винними, мовляв, не дотримався безпечної швидкості.. на такий випадок потрібно знати наступне: існує державний стандарт на утримання автодоріг: Тобто: на дорозі не повинно бути ям, глибших, ніж 4 см, довше ніж 5-7 днів Все решта--порушення, за яке відповідальність аж до кримінальної.
Б Л яяяяяяяя епт як так можна????? ібануцца, я в шоці, що це таке було??? це там не нікаляй янавічь їздять, чи як?
не думаю, що то Джеймс Кемерон спецефекти задіяв.... то новий прогресивний метод прокладки автобану Париж-Лондон... навіть тунелів не треба...
Повертався з Волині в неділю через Радехів - дорогу від Радехова до Камянки-Бузької після зими ані грама не латали. Дійшло до того що на відстані 20 метрів від "асфальтованої" дороги в полі по стерні тепер двохсмугова грунтова паралельна дорога і по ній їздить більшість народу
Повертався я сьогодні теж з Волині, тільки через Червоноград то скажу що на Волині полатали все, і почали латати від Західного Бугу до Червонограду. Чесно кажучи їхав і мені було "дуже" соромно за нас, оскільки те як латають дороги в нас час - це скажімо навіть ні з чим не порівняти, аж "дико" дивитись.....до чого дійшов прогресссссссссс Бля на вулиці вже вересень місяць, а вони ссссукі тільки надумали латати, і ще й як!!!!!!!, а через 3 місяці випаде сніг, а в січні цієї дороги знову не буде. Ітого до 3 місяців "без ям" за рік, якщо повезе. А з Червонограда до В.Мостів три села це повний "пі.дець" ніхто навіть не думає щось робити. П.С. І шо дєлать?