Відповім сам собі, може, ще комусь згодиться… Проїхав двічі –туди й назад Київ-Калуш через Житомир-Любар-Ямпіль-Ланівці-Тернопіль.. Дорога загалом полатана, найгірше-у населених пунктах. Є три недовгих проблемних шматки у районі Гриців (перший), Ямпіль (другий) та між Ямполем і поворотом на Ланівці з Р32 (серед дороги яма 1х1 метр глибиною сантиметрів 25-30). Загалом дозволяє тримати швидкість 90-100 (вночі треба повільніше) без особливого дискомфорту. Чому надаю перевагу цьому маршруту? Він коротший на 70 км ніж на Рівне-Кременець. Це приблизно 1 година різниці, яка не компенсується вищою швидкістю на відрізку Київ-Рівне… І приблизно 8 літрів пального…
Хто останнім часом їздив на Червогонград - Володимир0Волинський?? Шо там реально робиться? Знаю шо пінзєс повний. Але це поняття суб"єктивне. Скільки кілометрів такого де по обочинах і полю дороги шукати? Чув шо за Великими Мостами перекривають люди трасу і нікого не пропускають в знак протесту. Збираюся 26го в Шацьк їхати. Думаю чи об"їжджати через Дубно. Просто там гак ніфіга не 50км, а цілих 130. А це 50% шляху...
На Червоноград - дорога перекрита місцевими, там повний піз*ец. Можна обїхати через Белз. А далі більш-менш.
Великі мости повністю перекриті у зв"язку із ремонтом дороги Головне НЕ ЇХАТИ В СТОРОНУ с. ГРУШІВ ТАМ АД! EDIT: чи у зв"язку із вимогою ремонту.. одним словом закрито і все..
і дивно,її недавно ж ремонтували... Ті селяни там вічно чимось незадоволені ! http://www.youtube.com/watch?v=cKKeXjSuNzA Ось по темі: http://dyvys.info/suspilstvo/seh-vidzvituvala-pro-remont-dorohy-vid-zhovkvy-do-velykyh-mostiv.html
Йому пофігу нього кватра Я теж не їздив по першому там мали б бути ділянки з асфальтом, принаймні так було років 20 тому
освітлення в місті, чомусь, не вмикають вчасно, стрілки на дорозі не було.. повернув з Сахарова на Стрийську.. шкода тої підвіски.. (сьогоднішнє відео, дата не налаштована) [youtube]s_WiLuTGEuU[/youtube]
їздили з пацанами на моїй і б3-ьому в ніч з суботи на неділю....на авторинок франківський.... короче їхали всю дорогу 100-120 рідко 80-90 - це було дуже екстримально і страшно....дорога лайно....але терпимо...
Шановні хлопці і дівчата, хочу почути ваші поради, коменти і тд....Хто останнім часом їздив в сторону Яремче, які там дороги і кудою краще їхати: через Бурштин-Галич - Ів.Франківськ - Богородчани чи по стрийській трасі через Болехів - Долина - Богородчани? Буду дуже вдячна за інхформацію
З Калуша на Рогатин їзджу тільки через Галич-Франківськ. Там невеличка ділянка погана між Бурштином і Галичем.