Можу підказати про стан відрізка Рогатин- Надвірна, якщо поїдете цією дорогою. В с. Задністрянськ відразу за ж/д переїздом стан дороги плачевний на відстані 500 м. 1- 2 передача. Решту нічого страшного нема. З Франківська на Надвірну краща дорога через Богородчани, але там спуски- підйоми і я частіше їду паралельною дорогою до цієї (на карті побачите) стан трохи гірший.
Так.Місяць тому їздив на водоспад за Надвірну. Туди через Богородчани, назад через Тисменичани вночі. Не люблю я підйомів...
Всім привіт. Підніму тему. Планую в перших числах серпня їхати в Херсон до родичів. Кудою краще їхати: 1. На скільки я знаю, дорога через Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань не дуже... Чи можливо щось змінилось в кращу сторону? 2. По київській трасі до Київ - одеська траса? 3. По київській трасі до Житомира далі Попільня-Сквира-Володарка-одеська траса? Схиляюсь до варіанту №2. Різниця між 2 і 3 варіантом +- 100км, тільки чи вартує? В кого які будуть думки, можливо хтось щось знає?
Можна і цей варіант, але не на Володарку на Білу Церкву і тоді вискакуєш на одеську трасу. Влітаєш в Білу Церкву, зліва танк, через 500м-1км розвилка, тікаєш ліворуч, далі прямо, через міст, до кільця, на кільці наліво, прямо і одеська траса з'їзд праворуч. Єдиний нюанс, а що зразу за Житомиром буде "драбинка", а також в районі Попєльні "драбинка". Від Сквири дорога добра. Немає сенсу тулити на Київ, бо там можна стопорнутись на кільцевій і потратити багато часу.
То може вже краще Кочерів-Брусилів-Фастів-Біла Церква? То не найстрашніше, головне щоб ям (колодців) не було. Все може бути. Розсмішив. По нашим дорогам влітати хіба що в яму
туда не раджу їхати однозначно, там дорогу місцями можна "польовою" назвати, багато ям та вибоїн. Їхав там одного разу, була темна ніченька, вїхав у село Приворіття (сама назва за себе говорить, тільки відьмаків нехватало) через нього дорога проходить, пропав асфальт, а навігатор почав губитись, карта на навігаторі пропала, щоби уточнити чи правильно їду - немає в кого, аж ізмєна почала лупити..... і так виїхав навмання. Корочче, з Кочерова на Фастів - переважно шутрова чи польова дорога, де колись був асфальт, був!
якщо треба буде якась допомога (перекусити, чи ще щось) в Житомирі, маякуй, там у мене співслуживець (друг, більше ніж брат), допоможемо, коль-бо що. В Білій Церкві прослужив 5 років, там теж є друзі. Це так на всяк випадок.
Хлопаки, а хто знає який зараз стан дороги з Лємбєрга на Болехів, Долину? Хтось їздив там недавно? Минулого року було плачевно, підозрюю, що цього року пі...ц....