Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Вчора-сьогодні, переконався особисто, відрізок дороги траси Київ-Одеса, а саме на участку Київ-Біла Церква (міжнародна траса, чи так зщвана Одеська траса) дорога, можна так сказати, що вона відсутня.
    Відрізок дороги Біла Церква - Сквира (зашибісь дорога), Сквира - Попільня - Андрушівка - Житомир --------- дорога без ям, без вибоїн, але присутня драбинка та попливший асфальт. Вцілому відрізок Біла Церква-Житомир з протяжністю 145-150 км долається без напрягу за неповні 2 години.
    П/С/ в Києві дороги набагато кончініші ніж у Львові (без перебільшень).

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    зараз в Києві перебуваю. підтверджую... настільки кучерявих доріг я давно небачив. вже третій день тут, але і ще досі рівного куска асфальту не найшов

3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    аналогічно підтверджую після поїздки минулої пятниці Львів -Київ-Житомир-Новоградволинський-Полонне-Рівне-Львів

4. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    Потрібно допомогти спланувати маршрут.
    Вирішив я на кінець літа махнути в міні поїздку в Камянець-Подільський - Бакоту - Хотин - Чернівці - Заліщики - Львів.
    Цікавить стан дороги, так як їздив востаннє ще років 5 тому.
    гугл мапс планує маршрут так: Львів - Золочів - Тернопіль - Чотрків - Скала Подільська - Камянець-Подільський.
    До Тернополя дорогу знаю, а от далі.. Який там стан? Не хотілось б попасти на танкодром і зіпсути собі відпочинок.
    Далі, цікавить дорога Чернівці - Заліщики. Після ЗАліщиків в мене буде 2 варіанти.
    перший, заїхати також в Дністровський каньйон і вертатись дорогою Івано-Франківськ - Галич - Рогатин - Львів
    або від заліщиків одразу на Чортків - Тернопіль - Львів. Тут вже буду відштовхуватись від часу.
    Хто може дати пораду і поконсультувати по маршруті?
    буду дуже вдячний)

5. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Класний маршрут :) В Бакоту заїдьте обов"язково - не пожалієте. Можу поділитися враженнями, так як недавно там була. Ну про плачевний стан доріг думаю ви знаєте...Але, не все так пічяльно))) Зі Львова до Тернополя дорога більш-менш, місцями драбинчаста, але ями згрубша поліпили. Сотню можна пекти місцями приторможуючи))) З Тернополя я їхала на Гусятин...там пєчалька більша. Ніби їдеш класно і тут такий ніжданьчик - яма! Там треба бути обережним, щоб не погубити колеса. Від Кам"янця до Хотина дорога нормальна. А от як вже їхати на Бакоту з Кам"янця....там піпєц повний...Можна сказати, що дороги нема просто... Але в затоку вартує поїхати і відпочити день-другий. Можна їхати зі сторони с.Колодіївка або з іншого боку - від Пижівки...Правда це десь +30 км поганої дороги, але там краєвиди кращі :)

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    а цей відрізок в процесі капітального ремонту.
    Як на Франківщині - х.з., але на Львівщині - лялятраса.

7. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    виходить ви їхали Тернопіль - Гримайлів - Гусятин?
    Ну, 30 км то ше терпимо. Найбільше страшить, якийсь танкодром, аби не застрягнути там на пару годин.
    На рахунок Бакоти, я планував виїхати зранку до кінця дня побувати в Камянці, Бакоті і Хотині, тоді ночівля і на Чернівці. Як гадаєте, мені достатньо буде часу на Бакоту, чи варта ще один день приділити суто їй?
    оо!
    це дуже добре, бо потім повертатись через Тернопіль чи Франківськ суттєвої ролі не відіграє, але через Франківськ я ще на каньйон потрапляю.
    дякую)

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    [/QUOTE]виходить ви їхали Тернопіль - Гримайлів - Гусятин?[/QUOTE]
    Так, саме цією дорогою їхала. Можливо і на Чортків дорога нормальна, але я не в курсі. Знаю точно, що вона хороша до Бучача. Ну на дорогах в напрямку Бакоти ви не застрянете, але краще там не гнати, просто старатися акуратно проїжджати ті ями. Як то кажуть, тихіше їдеш- дальше будеш.
    За день ви встигнете оглянути Кама"янець-Подільську фортецю і Хотин. А особисто я радила б присвятити день Бакоті і навіть там заночувати в палаточці...Романтіка...Що може бути краще природи, коли навкруги тишина, над затокою легкий туман, трави в росах, сходить сонечко і все це починає виблискувати...починають співати пташки...а ти сидиш на березі і розумієш - кайф!!!:good: Ну але це вже як ви плануєте...

9. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Підтримую, теж там був 3 тижні тому, провів там два дні, дуже класно і покупатися і природа просто шикарна, є на що подивитися, їхати назад додому не хотілося, Рекомендую!!! Їхали бусом через Чотрків - Скала Подільська - Камянець-Подільський, назад так само, дорога терпима, аж такого чогось, щоб застрягнути на пару годин не було, головне не спішити, бо є багато підступних місць, але проїхати можна.

10. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    виходить ви їхали Тернопіль - Гримайлів - Гусятин?[/QUOTE]
    Так, саме цією дорогою їхала. Можливо і на Чортків дорога нормальна, але я не в курсі. Знаю точно, що вона хороша до Бучача. Ну на дорогах в напрямку Бакоти ви не застрянете, але краще там не гнати, просто старатися акуратно проїжджати ті ями. Як то кажуть, тихіше їдеш- дальше будеш.
    За день ви встигнете оглянути Кама"янець-Подільську фортецю і Хотин. А особисто я радила б присвятити день Бакоті і навіть там заночувати в палаточці...Романтіка...Що може бути краще природи, коли навкруги тишина, над затокою легкий туман, трави в росах, сходить сонечко і все це починає виблискувати...починають співати пташки...а ти сидиш на березі і розумієш - кайф!!!:good: Ну але це вже як ви плануєте...[/QUOTE]
    дуже дякую за консультацію, зрозумів, що нічого страшного там нема)

11. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Страшного немає, але треба бути уважним і обережним))))

12. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    а як ви їхали в пижівку?
    камянець -дунаївці - антонів - пижівка?
    цікавить саме шлях від камянця до самої бакоти.
    бо як їхати на стару ушицю, показує пряму дорогу в 40 км, і знову ж таки через дунаївці, але крюк?

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    upload_2015-8-25_9-39-35.png
    Пижівка знаходиться по іншу сторону заливу. Тому треба об"їжджати добрячий "гак".Я їхала цим маршрутом, так як була спочатку зі сторони Колодіївки. Можна ще їхати і в сторону Грушки, але я не знаю яка там дорога.
    upload_2015-8-25_9-40-48.png
    Стара Ушиця - ближче.

14. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Якраз через Грушку і їхали на Бакотський монастир подивитися, дорога нормальна до монастиря, а далі не знаю.

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Нещодавно, вул. Тракт Глинянський, виїзд на дорогу з прилеглої території.
    Відкритий каналізаційний люк, з нього фігачить чиста вода, і саме головне, що встромили туди якусь залізяку, мабуть, щоби бампер в автівці порвало. Так зробили працівники Львівводоканалу, а самі за метрів 500, викопали яму екскаватором та зібрали довкола неї консіліум.....
    DSC01226.JPG DSC01227.JPG DSC01228.JPG
    .... якби мав на собі червоні труси, то зняв би тай почіпив на ту залізяку.
    Цікаво було дітлахам, але якби хтось з них туди пірнув з необережності, то цікавого тоді було б вже мало.
    DSC01230.JPG

16. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
  18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хей, друзяки, а ну підкажіть яким з трьох шляхів дорога рівніша на Камянець-Подільський на сьогодняшній день?
    kamjanets.png

19. marickkk

marickkk Active Member

Scirocco
    і якшо їхати через івано-франківськ, то який стна дороги від франківська до чернівців???

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    На вул. Городоцькій у Львові перекриють проїзд через аварійний міст. Обмеження руху через вказану ділянку триватиме до середини жовтня.
    Як інформує прес-служба патрульної поліції Львова, на вул. Городоцькій, 166 аварійний міст перекриють на ремонт з 10-ї ранку 28 травня.
    Міст не лише реконструюють, а й розширять частину проїжджої частини до чотирьох смуг на ділянці від «Хлібзаводу» до вул. Сяйво. На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

Усіх водіїв просять оминати цю ділянку дороги за вказаною схемою руху:

mist_gorodotska.jpg

• Подобається Подобається x 6
    • Тупо Тупо x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)