Дороги в нас цікаві. Он Львів - Тернопіль недавно робили, а зівнути і зловити яму яка на диск і на стойку потяне раз плюнути. Стосовно бруківки, основна проблема не в тому як її класти, а в самій бруківці. Наскільки я поняв, Як мені пояснювали їх є два види Польська і Австрійська. Одна дрібна і рівна, он як на коновальця чи личаківській, інша крупна і випукла, як от в самому центрі. Перша кладеться відповідно круто, друга, як б не старався товкти буде всерівно.
теж замітив, шо та крупна не ахті он на Київській зробили капіталку дороги, а їхати по ній всеодно бажання немає, бо там крупна бруківка і товче.
Курва.... не можна в нас робити добрі дороги.... На Пустомити зробили добру дорогу.... Вона там покручена як циганське життя... від природи. Купа закритих поворотів Сьогодні поки їхав з Пустомит три рази тікав від лобового по обочині... поки дорога була хренова то всі помаленьку їхали
В суботу їхав в Броди. Дорога - ляля, ф тоже літають, як переголомшені, особливо по селах, взагалі не скидують тапок з акселератора. І в Суходолах, за пригорком дтп з потерпівшими.... фура Магнум і Мерс легковий в лоб. Видовище не приємне. Тре, дійсно, впроваджувати практику показу відео з дтп для порушників швидкісного режиму і їм подібних. Прикувати кайданками до металевої сіти, череп зафіксувати, і хай дивляться, поки щирі сльози каяття не поллються Та й статистика така, що на дорогах гине стільки, скільки й на війні, а то й більше.
те про що я писав, а сьогодні стаття попалась На дорогах Львівщини ми губимо більше людей, аніж на війні, – Валерій Середа
Привіт панству! Хто підкаже кудою зараз краще їхати в Шацьк? Може хтось їхав цього літа і поділиться реальним відгуком про якість дорожнього покриття? Планую: Стрий-Львів-Радехів-Горохів-ВВ-Любомиль-Шацьк. Нормальна тут дорога? дякую!
Нормальна чи не нормальна не знаю, але це єдина фактично дорога якою можна до ШАцьку їхати) Всі решта то об"їзди капєц які
зрозуміло! а альтернатива це: Стрий-Львів-Горохів-Луцьк-Ковель-Любомль-Шацьк? на 65км довше, але чи вартує?
Може так може ні... Але польські бляхи вже літати почали. В минулий четвер в коло мене в Солонці польські бляхи злетіли з головної на Стрий на стару стрийську що йде паралейно в низу. приземлились прямо на старий вартбург. Крім поліції приїхав ОНУР і почав рахувати збиті дорожні стовбці.
Привіт всім! Не знаю чи комусь ще пригодиться інформація про стан полотна до Шацька цього року, проте напишу. Їхав за маршрутом - Стрий-Львів-Радехів-Горохів-ВВ-Любомиль-Шацьк. Стрий - Горохів - дорога добра, точніше супер(по укр. мірках) Горохів - Володимир-Волинський - так собі: багато місць з коліями, багато латок і нерівностей, є місця з гострими вибоїнами, треба вважати одним словом. Я їхав вночі - то швидко не розганявся щоб не зловити ніжданчік. (максимум 70км/год) Володимир - Любомиль - чуть краще, зальотів менше - але покриття нерівне і багато латок. Любомиль - Шацьк - зальотів нема, все полатане, місцями колії, але по наших мірках ок. Якщо в загальному брати відрізок Львів-Шацьк, то я б оцінив на 4- (ІМХО) Відстань від хати до місця призначення - 315км Їхав 5.25 годин із зупинками на каву(їхав з 2 малими дітьми), ПДД не порушував, в населених пунктах збавляв.
Минулого тижня теж там був але їхав через Червоноград, все так як описано. Я думав що дорогою через Радехів все "пічально", але виглядає що підремонтували.
Недавно їхав по Замарстиновській - той кусок від ЖД мосту до Чорновола... від повороту на Б. Хмельницького і до Чорновола дороги немає в принципі, хоча один раз їхати потихенько можна. Але злапав себе на думці - невже у Львові ще є не поремонтовані вулиці