Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    То Кума ауді, підозрюю шо вона багато без чого їздить)))

• Подобається Подобається x 1
  2. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    Подейкують що вона і без Кума їздить , а приїджає п'яна та обдерта :)))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    То ся називає автопілот

• Подобається Подобається x 1
  4. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    avtopilot.png

• Подобається Подобається x 4
    • Тупо Тупо x 1
  5. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    Дороги в нас цікаві.
    Он Львів - Тернопіль недавно робили, а зівнути і зловити яму яка на диск і на стойку потяне раз плюнути.
    Стосовно бруківки, основна проблема не в тому як її класти, а в самій бруківці. Наскільки я поняв, Як мені пояснювали їх є два види Польська і Австрійська. Одна дрібна і рівна, он як на коновальця чи личаківській, інша крупна і випукла, як от в самому центрі. Перша кладеться відповідно круто, друга, як б не старався товкти буде всерівно.

6. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    теж замітив, шо та крупна не ахті
    он на Київській зробили капіталку дороги, а їхати по ній всеодно бажання немає, бо там крупна бруківка і товче.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Курва.... не можна в нас робити добрі дороги.... На Пустомити зробили добру дорогу.... Вона там покручена як циганське життя... від природи. Купа закритих поворотів Сьогодні поки їхав з Пустомит три рази тікав від лобового по обочині... поки дорога була хренова то всі помаленьку їхали

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    В суботу їхав в Броди. Дорога - ляля, ф тоже літають, як переголомшені, особливо по селах, взагалі не скидують тапок з акселератора.
    І в Суходолах, за пригорком дтп з потерпівшими.... фура Магнум і Мерс легковий в лоб. Видовище не приємне.
    Тре, дійсно, впроваджувати практику показу відео з дтп для порушників швидкісного режиму і їм подібних.
    Прикувати кайданками до металевої сіти, череп зафіксувати, і хай дивляться, поки щирі сльози каяття не поллються
    Та й статистика така, що на дорогах гине стільки, скільки й на війні, а то й більше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
  10. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Привіт панству!
    Хто підкаже кудою зараз краще їхати в Шацьк? Може хтось їхав цього літа і поділиться реальним відгуком про якість дорожнього покриття?
    Планую: Стрий-Львів-Радехів-Горохів-ВВ-Любомиль-Шацьк. Нормальна тут дорога?
    дякую!

11. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    ииии, тойво - буду їхати з меленькими дітьми - то бажано щоб тряски і маневрів було менше!(закачує)

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нормальна чи не нормальна не знаю, але це єдина фактично дорога якою можна до ШАцьку їхати) Всі решта то об"їзди капєц які

13. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    зрозуміло!
    а альтернатива це: Стрий-Львів-Горохів-Луцьк-Ковель-Любомль-Шацьк? на 65км довше, але чи вартує?

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Може так може ні... Але польські бляхи вже літати почали. В минулий четвер в коло мене в Солонці польські бляхи злетіли з головної на Стрий на стару стрийську що йде паралейно в низу. приземлились прямо на старий вартбург. Крім поліції приїхав ОНУР і почав рахувати збиті дорожні стовбці.

• Сумно Сумно x 1
  15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    так яж і кажу, шо понакупляють ідіоти шроту, і безнаказанно порушують ПДР на дорогах.

16. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    через Польщу і Білорусію..

17. Назар Непийпиво

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Привіт всім!
    Не знаю чи комусь ще пригодиться інформація про стан полотна до Шацька цього року, проте напишу.
    Їхав за маршрутом - Стрий-Львів-Радехів-Горохів-ВВ-Любомиль-Шацьк.
    Стрий - Горохів - дорога добра, точніше супер(по укр. мірках)
    Горохів - Володимир-Волинський - так собі: багато місць з коліями, багато латок і нерівностей, є місця з гострими вибоїнами, треба вважати одним словом. Я їхав вночі - то швидко не розганявся щоб не зловити ніжданчік. (максимум 70км/год)
    Володимир - Любомиль - чуть краще, зальотів менше - але покриття нерівне і багато латок.
    Любомиль - Шацьк - зальотів нема, все полатане, місцями колії, але по наших мірках ок.
    Якщо в загальному брати відрізок Львів-Шацьк, то я б оцінив на 4- (ІМХО)
    Відстань від хати до місця призначення - 315км
    Їхав 5.25 годин із зупинками на каву(їхав з 2 малими дітьми), ПДД не порушував, в населених пунктах збавляв.

• Корисно Корисно x 2
  18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Минулого тижня теж там був але їхав через Червоноград, все так як описано. Я думав що дорогою через Радехів все "пічально", але виглядає що підремонтували.

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Недавно їхав по Замарстиновській - той кусок від ЖД мосту до Чорновола... від повороту на Б. Хмельницького і до Чорновола дороги немає в принципі, хоча один раз їхати потихенько можна. Але злапав себе на думці - невже у Львові ще є не поремонтовані вулиці

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Попробуй поїхати в іншу сторону - від того ж мосту до Липинського - там справжній танкодром о_О

• Тупо Тупо x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)