Сьогодні і я попав : http://forum.vw-mk2.com.ua/viewtopic.php?f=14&p=1102#p1102 Інтересно як наша влада буде це все ремонтувати ? Латати по дорозі Львів-Золочів - вже нема що !
Так і є. Львів - Золочів дороги реально нема. Ситуація гірше ніж у 2011році, коли у Львів я їздив по маршруту Золочів-Красне-Буськ-Львів. Сьогодні говорив зі знайомим таксистом, то казав, що на Львів клієнтів всі везуть через Буськ.
зимою був там. десь.. хм-м.. в січні був. ями є, але не пісець повний, абсолютно спокійно можна їхати 90-100 км/год. п.с. а де ям нема ? ми ж в Гондурасі живемо
Їздив тиждень тому - після Моршина до Долини - ахтунг, в Болехові капець, в Долині на кольці яма на ямі.
може трохи не в тему але їхав я в четвер в 16.00 з Зеленої через Петрушевича на Шота Руставелі пропустив ауді яке їхало мені навпроти з Саксаганського. водій ауді чемно подякував мені дальнім світлом після чого я чуть не осліп. в нього весь перід авто був всіяний світлодіодами які на перший погляд не замітні (коли виключене дальнє). після такої "вдячності" в мене ще до стрийського базару стояли в очах темні плями.