Печальбеда на дорогах Сошел снег и с ни асфальт. Где эти супер технологии укладки асфальта! Как всегда деньги поимели, с экономили всё. Пост Prizrak с клипом Скрябина в тему!!!
зато новый знак есть - Дорога с усовершенствованным покрытием:D http://auto.mail.ru/article.html?id=40327
ну з дорогою все ясно. А яке авто з родини фольксвагенів найкраще підходить до таких доріг з бюджетом від 3 до 12 тис?
http://gallery.korrespondent.net/uk...ainskih-dorog-ot-chitatelej-korrespondent-net фото 13-20 СУПЕР!!
Сьогодні, приблизно у 10.30 на вулиці Грушевського, напроти будівлі Кабміну, зібралося близько 30 автомобілів. Водії міняли колеса і копалися в багажниках. Незабаром на місце події прибули декілька співробітників ДАІ, які почали з'ясовувати причину масової поломки. В результаті скупчення автомобілів на вул. Грушевського утворився довгий затор. За словами водіїв, у них у всіх сталася поломка автомобілів із-за поганої якості доріг
От це мені подобається! Нарешті якийсь реальний протест, а не розмащування шмарклів по форумах! Тільки так можна чогось добитися. А давайте замутимо щось таке у нас у Львові, як я вернуся!
у Львові то ще можна миритись ,а про Дрогобицькі дороги вже ходять анікдоти. як продавав авто то покупець дзвонив і перше що питав чи машина довго їздила по дрогобицьким дорогам.
Мдаа..., печаль, навіть якби хотів побудувати якусь серйозну машину, наприклад в в-даб стилі, то навіть нема де на ній виїхати, банально поїхати на з"їзд в Київ це вже таке випробовування, що невідомо чи пройдеш його....
Я вже декілька разів казала, що обов"язково зніму екстремальне відео про слалом трасою на Тернопіль під назвою "проїдься ох...ю дорогою Львів - Золочів і збери новий автомобіль..." Там можна батато всього назбирати в тих ямах....Пісец повний....Як трошки підсохне, то будемо їздити польовими дорогами....
Десь читав, але не можу знайти. Як зараз дорога на Франик? Куди їхати? Маю завтра зранку в Коломию їхати, думаю куди. На Стрий краще?
Чоловіче, я тобі співчуваю .... Я нею їжджу 2 рази в місяць, то плююся дальше чим світять мої фари мого гольфа, згадую всі матюги :ireful: і заставляю щикати Азірова, дорожників і прочую нашу державну грьобану власть...
Шег, їдь поїздом, бо реально машину шкода... до Стрия - гут, далі Стрий-обїздна Моршина - тєрпімо, а далі на БТР треба їхати... розбили ту дорогу вже