Поїхав і я вчора в Франківськ через Стрий, то повний "пісець". Виїхав о 6-00 ранку, приїхав у Франківськ о 9-00. До Стрия гуд, а далі трохи ще була дорога, а ще далі то як в пісні "там де піхота не пройде, то Ваг якось пролізе". Короче, лишив машину там, назад приїхав на поїзді. Зранку їду знову, а вже на ніч буду вертатись додому на авто. Правда як їхати, то сам знає.
ну не розчаровуйте мене. то була єдина нормальна дорога на Фран. як я тепер їздитиму ? то не країна, то Гондурас.. шо, тепер паски чекати, щоб автодор лайном ями присипав ?
Я сьогодні мотався в Коломию. Коротше кажучи туди їхав через Рогатин. Ями то ями, я між ними якось брив, і по ним. не зоморочувався сильно. Місцями треба було звичайно майже до зупинки гальмувати. Коротше до Коломиї забрив за 2год 30хв дета. Враховуючи 2 рази посцєти і невеличке ДТП. [OFF]ДТП через ями звісно. Обганяв чувака. валив десь поза 120 по зустрічній, далеко до нього ввімкнув поворот, поморга фарами, під"їжжаючи ше фафакав добрячке. Чувак дав вправо і коли я його обганяв, він вирішив яму під правим колесом об"їхати і теранув мене. Результат - фарбувати молдніг на двері і заднє крило. [/OFF] Назад їхав через Стрий. Ну його нафіг. До межі Львівської області суцільні катакомби. Калуш і Долина -це танкодром. Колонни машин по кілометру перевалюються по ямах на 1й передачі. Я канєшно ложив там так тягатися і аудюшна підвіска відпрацювалася на відмінно. Думаю нічо їй не сталося, потім вже пік як дурний. Коротше назад майже 3 години. Висновок. Нікому не раджу їхати через Стрий. Тіки на Рогатин.
Ах та, шкода. Їздили машину знайомому купляли. То навіть не знале де сервіси шоб подивитися, де шо. Власник авто по своїх сервісах покатав... Так би може шось порадив;-)
Шег, я вчора вертався назад до Рогатина теж "виляв" між ямами в сліпу(виїхав 0 19-00), а далі повернув на Стрий(там ще більш менш дорога може бути). Хоча одну "ємку" зловив, але здається все нормально(хоча розвал покаже). Короче не так болісно їздити поїздом.
сьогодні в золочеві на шиномонтажі мені зробили акцію, вистукали диск молотком за безплатно, а другий відкатали за 20 грн, казали скоро картку постійного клієнта дадуть))) і сміх і гріх...
Гммм... а то, мля, проблемка....Української мови наш паліглот не розуміє, не розмовляє нею і тим більше ні чітаєть...А парускі пісать, я йому принципово не буду...Прийдеться вивчати азіровську мову...:D
Клас , це щось із розділу "угадай страну по фото (видео)". Не можу втриматись, але прокоментую фото в #94 пості, по ходу чувак йшов зі школи та попутав берега
Клас , це щось із розділу "угадай страну по фото (видео)". Не можу втриматись, але прокоментую фото в #94 пості, по ходу чувак йшов зі школи та попутав берега
Але все одно дуже смішно. Особливо мені, коли я 20 березня ледь доплив додому від місця зберігання автомобіля Майже та сама ситуація була. Значить фотка не лише смішна, а ще й життєва.