Після недавнього снігопаду, була відлига, кочусь я по тих ямах і шліфую бампером асфальт! Зараз дивлюсь на термометр -10 градусів, ті всі ями з водичкою знов позамерзали! Після наступної відлиги буде оранка! Дальнобійники з сусідніх держав після заїзду на територію України думають, що заглючив навігатор - бо дорога нагадує польову. СТО мають 200% прибутку, а той і більше. Дальше коментувати не буду, бо це просто пі...єц.
вчора їздив атобусом в Буковель. Дорога - суцільний треш. О 17-й рівно виїхали з буковелю - о 23.20 автобус доїхав до ІСКРИ (-20 хвилин на зупинку за Франківськом). Того маємо 6 год в дорозі. Найгірший кусок "покриття" від Рогатина до Львова. У Франківську також яма на ямі. Короче слів не хватає щоб описати стан дороги, одні мати.
Поїду в пятницю зранку теж на Буковель. Їду полюбому на Рогатин. Бо після минулої поїздки в Коломию пам"ятаю що дороги після Стрия взагалі не було. Тут краща має бути. 120 можна їхати :rofl:
ну хз куди краще, від Моршина до Франківська також решето, але не таке. Колєга в неділю їздив зі Стрия у Франківськ на базар - 3 години, але не через ями - а через суцільний лід. Тому радив би їхати через Стрий - буде швидше.
вчора вертався з Франківська, автобусом. Франківськ - Рогатин - 1 година 40 хв. Ями є, але ше більш менш. Рогатин - Львів - 2 години 30 хв. по кілометражу майже рівні участки. а по часу.. ахах, автобус в деяких місцях аж крихтів від перекосів кузову. Такі ями бували, шо ваще атас. Думав перевернемось. Ну і лід.. всюди лід...
вчора вертався з Франківська, автобусом. Франківськ - Рогатин - 1 година 40 хв. Ями є, але ше більш менш. Рогатин - Львів - 2 години 30 хв. по кілометражу майже рівні участки. а по часу.. ахах, автобус в деяких місцях аж крихтів від перекосів кузову. Такі ями бували, шо ваще атас. Думав перевернемось. Ну і лід.. всюди лід... забув уточнити - задоволення це коштує 48.40 грн. а я вже звик кататись Київськими і Одеськими потягами за 10 грн плацкартом.. п.с. МАРТІНІ! принципово не буду видаляти дописи. Хай служать тобі нагадуваннями, про кривість форуму
Автодор чесно признався 95% доріг державного значення. А їх в нас небагато: Київ - Чоп, Київ - Одеса, І Бориспільська траса. Тому може і правду говорять )))
Вчора ввечері минався з фурою ( трохи мене засліпила ) і вхопив не яму, а просто таки колодязь. Порізав праву сторону два колеса! Для тих хто зібрався в Камянку-Бузьку місце колодязя на Сапіжанці перед переєздом, зашифрований під просту калябуху!
співчуваю,я теже недавно попав у тупу яму по дорозі Дрогобич Самбір ,обійшлося грижею,щоправда поставили латку і все гут. такщо будьте обережні.