Хлопці, я розумію, що дорога..., кілометри..., час... Але, якби так написати заяву, оформити з фоткою і - на автодор або на ДАЙ!? На одну заяву уваги не звернуть... А на 3000?
Та ні, ніби не схоже. Хіба ту дорогу вже так, пісєц, вбили за 3 тижні поки я нею не їхала...Хоча вона вже давно вбита...
Я вчора їздив. Снігу вже не так багато, як на фото, але дорога - ЖАХІТТЯ ! Автор думаю відпише де фоткав. Бо мені схоже.
Знаєте - а винні в тому не тільки державні мужі на чолі автодорів - а й прості роботяги (такі як ми з вами) які кидають асфальт просто у воду або ложать його під дощем а потім ще й половину самоскидів з асфальтом продадуть наліво. А потім ті ж роботяги кажуть що живуть не в країні а в задниці... ПС - крик душі
Винувата система, яка побудована на одному - розкрадання бюджету. Роботяги не винні, їм пох, що робити. Винуваті всі, від бригадира тих роботяг до президента країни включно, бо саме приймають участь у розкраданні народних грошей.
Ми теж в тому винні, бо допускаємо таке відношення до себе і навчили їх продавати той асфальт наліво (тобто купляли його).
Думаю, що то не причина. От наприклад: потрібно людині машину асфальту... де вона піде його шукати? Звичайно що буде виясняти в організації що займається дорогами (читай однієї з УкрАвтодору), і їй кажуть от одна фірма (лише потім виясняється що та фірма фіктивна, як і купа інших при держорганізаціях), вони продають асфальт. Людина йде туди і купує то все дешево і з чеками і т.д. А насправді це той же укравтодор через тк фірму спихнув пару тон наліво і недодав до ремонту якоїсь ороги. От так зара все і відбувається, єдине що "втішає", що особнячки на околиці міста мають заасфальтовані подвіря чи навіть забруковані базальтовою бруківкою (як хто де "купив"), і побудовані як замки - будемо потім водити туристів з фотоапаратами по тих замках
Або робиться ремонт дороги, а якись власник будинку каже: Хлопці зробіть мені тут 30 метрів дороги, шоб я міг додому заїхати. От і маєш асфальт, який мав йти на дорогу, пішов на дорогу до чиєїсь садиби.
Та ніфіга. Green правильно каже: Рорботяги тут ні причому, якби у них (тай у всіх інших роботяг) була гідна заробітня плата, ніхто з них на таке не наважився б.
На жаль, наважився б. Вже звикли тирити все, що можна... Як казав один мій знайомий, "щоб я, електрик, дроти в магазині купував???!!!.... Винувата система, завоювання "АКТЯБРЯ", менталітет, який не засуджує сусіда, який вкрав... менталітет, за якого не соромно похвалитися чимось краденим сусідові, запропонувати щось крадене.......:ireful:
Охфігєть! :shok: Це вже такі катакомби в Куровичах???? Тваю мать! Поле після оранки і то рівніше....Азірова, мля, пракатіть би по тій трасі міжнародного значення, щоб пломби на міцність перевірив : Пора на київську трасу перебиратися, а то можна пів машини загубити поки до Тернополя доповзеш....
казали шо турки виграли тендер на капремонт тої дороги, і навіть вже асфальтний вузол в ожидові побудували...але чи то правда?!
Турки і в нас в місті робили дорогу, трохи халявлять, зверху ніби гарно виглядає, як буде після снігу ще не відомо, але одне добре відомо, начальник їхній ще літом їздив на жигулю "mk4", а вже зимою купив собі кіа соренто. Різка зміна транспорту, як на мене. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
В 2011 році дорогу Львів - Золочів хотіла відкапіталити одна англійська фірма. ВЛАСНИМ КОШТОМ ! В обмін на довготривалу ОРЕНДУ с/г земель. Представники фірми літали гелікоптером кілька днів, знимкували, щось міряли, і врешті-решт запропонували цей проект в ЛОДА. Головний злодій-рагуль Львівщини (на той час) дослівно сказав таке : ". . . а шо я з того буду матє . . . ?" Кажуть, що англійцеві дуже довго пояснювали, що мудак-чиновник хоче за дармову дорогу отримати ще й хабар !
ну, ті чиновники не з Південної Америки... ми самі їх виховали, обрали... Комусь із нас вони--родичі і ми пишаємось знайомствами з ТАКИМИ впливовими людьми, просимо їхньої допомоги...