Дороги

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 12 кві 2006.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, я розумію, що дорога..., кілометри..., час... Але, якби так написати заяву, оформити з фоткою і - на автодор або на ДАЙ!? На одну заяву уваги не звернуть... А на 3000?

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Львів - Золочів, в районі с. Куровичі, і с. Підберізці або поворот на с. Гаї.

3. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та ні, ніби не схоже. Хіба ту дорогу вже так, пісєц, вбили за 3 тижні поки я нею не їхала...Хоча вона вже давно вбита...

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Я вчора їздив. Снігу вже не так багато, як на фото, але дорога - ЖАХІТТЯ !
    Автор думаю відпише де фоткав. Бо мені схоже.

5. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Знаєте - а винні в тому не тільки державні мужі на чолі автодорів - а й прості роботяги (такі як ми з вами) які кидають асфальт просто у воду або ложать його під дощем а потім ще й половину самоскидів з асфальтом продадуть наліво. А потім ті ж роботяги кажуть що живуть не в країні а в задниці...
    ПС - крик душі

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Винувата система, яка побудована на одному - розкрадання бюджету.
    Роботяги не винні, їм пох, що робити. Винуваті всі, від бригадира тих роботяг до президента країни включно, бо саме приймають участь у розкраданні народних грошей.

7. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Ми теж в тому винні, бо допускаємо таке відношення до себе і навчили їх продавати той асфальт наліво (тобто купляли його).

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    • Подобається Подобається x 3
  9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Думаю, що то не причина.
    От наприклад: потрібно людині машину асфальту... де вона піде його шукати? Звичайно що буде виясняти в організації що займається дорогами (читай однієї з УкрАвтодору), і їй кажуть от одна фірма (лише потім виясняється що та фірма фіктивна, як і купа інших при держорганізаціях), вони продають асфальт. Людина йде туди і купує то все дешево і з чеками і т.д. А насправді це той же укравтодор через тк фірму спихнув пару тон наліво і недодав до ремонту якоїсь ороги.
    От так зара все і відбувається, єдине що "втішає", що особнячки на околиці міста мають заасфальтовані подвіря чи навіть забруковані базальтовою бруківкою (як хто де "купив"), і побудовані як замки - будемо потім водити туристів з фотоапаратами по тих замках ;)

10. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Або робиться ремонт дороги, а якись власник будинку каже: Хлопці зробіть мені тут 30 метрів дороги, шоб я міг додому заїхати. От і маєш асфальт, який мав йти на дорогу, пішов на дорогу до чиєїсь садиби.

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Та ніфіга. Green правильно каже:
    Рорботяги тут ні причому, якби у них (тай у всіх інших роботяг) була гідна заробітня плата, ніхто з них на таке не наважився б.

12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    На жаль, наважився б. Вже звикли тирити все, що можна... Як казав один мій знайомий, "щоб я, електрик, дроти в магазині купував???!!!....

Винувата система, завоювання "АКТЯБРЯ", менталітет, який не засуджує сусіда, який вкрав... менталітет, за якого не соромно похвалитися чимось краденим сусідові, запропонувати щось крадене.......:ireful:

13. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Грін правий, то в куровичах, фоткано в понеділок зранку, а ввечері було розгорнуто.

14. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Охфігєть! :shok: Це вже такі катакомби в Куровичах???? Тваю мать! Поле після оранки і то рівніше....Азірова, мля, пракатіть би по тій трасі міжнародного значення, щоб пломби на міцність перевірив :diablo: Пора на київську трасу перебиратися, а то можна пів машини загубити поки до Тернополя доповзеш....

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    казали шо турки виграли тендер на капремонт тої дороги, і навіть вже асфальтний вузол в ожидові побудували...але чи то правда?!

16. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Турки і в нас в місті робили дорогу, трохи халявлять, зверху ніби гарно виглядає, як буде після снігу ще не відомо, але одне добре відомо, начальник їхній ще літом їздив на жигулю "mk4", а вже зимою купив собі кіа соренто. Різка зміна транспорту, як на мене.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    В 2011 році дорогу Львів - Золочів хотіла відкапіталити одна англійська фірма. ВЛАСНИМ КОШТОМ ! В обмін на довготривалу ОРЕНДУ с/г земель.
    Представники фірми літали гелікоптером кілька днів, знимкували, щось міряли, і врешті-решт запропонували цей проект в ЛОДА. Головний злодій-рагуль Львівщини (на той час) дослівно сказав таке :
    ". . . а шо я з того буду матє . . . ?"
    Кажуть, що англійцеві дуже довго пояснювали, що мудак-чиновник хоче за дармову дорогу отримати ще й хабар !

• Подобається Подобається x 1
  18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    не ту країну назвали Гондурасом...

19. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    ну, ті чиновники не з Південної Америки... ми самі їх виховали, обрали... Комусь із нас вони--родичі і ми пишаємось знайомствами з ТАКИМИ впливовими людьми, просимо їхньої допомоги...

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    на вила треба таких чиновників

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)