не знаю як зараз, три тиждні тому їхав через жовкву на червоноград, то в В.Мостах дороги не було хоча осінню було нормально, в Сільці і дальше виляти по всій дорозі.
Сьогодні з іздив з Берегова до Хуста туди назад зціплиними зубами проклинав все насвіті.Таке відчуття щойно закінчилась війна.
Львів-Буковель цими вихідними. якщо відкинути зупинки, то туди - 5 годин, назад - 6годин. авто - Transporter T4
Вчора мотнувся за кермом ВАЗ 2107 за маршрутом Львів-Самбір-Львів, про дороги не буду писати, оскільки всім відомий їх стан, але був шокований діями водіїв автобусів (маршруток міжміських), незважаючи на бездоріжжя, вони мчать наче спринт-рейсери, едине, що невідповідало їх стилю їзди, це кілька наклейок на крилі біля колеса у вигляді "бабульок з паличками". Всім пофігу і автодору, і перевізникам, а страждають та піддаються ризику мирне населення.
Це якраз і відповідало, тому що Ще коли сніги були, їхала рідна людина в міжміській маршрутці з таким шумоХером. То люди такого страху натерпілися, що навіть дай викликали, щоб на кінцевій зупинці перевірити водія на нарко- та алконелогічний стан цього у##бища. Хоча більшість пасажирів на кінцевій зупинці подякували водію, що довіз неушкодженим та втекли, не залишивши ніяких показів представникові перевізника. Всім у цій країні на все великий шумоХер, навіть на власну безпеку.
За минулий місяць на рихтовку дисків, шиномонтаж витратив десь 250 грн. Проїздив +/- 900км = 90л *2.8грн(податку на бензин) =252грн. Ітого держава мені винна 502 грн
А Ти їй про це сказав? Бо, може, вона звела дебет з кредитом, виявила в себе на руках лишніх 502 грн., сидить, бідна, і переживає - кому ж ті гроші віддати? Elza, молодець, що зробила знимку! Вражає! Але! З одного боку жах, що такі сніги, але ж з іншого - дорога ж прогорнена! Гірше було б, якби ті сніги так і лежали на дорозі, а Ти не могла нею проїхати. Чуєш, а ліва фара в Тебе, часом, не має тріщинки? Бо здається, що вона зісередини запріла... Чи то оптічєскій обман здрєнія?
мені як підростаючому поколінню багато чого хочеться сказати державі в плані освіти, роботи, культури і т.п., але якось по життю люди привикають і пристосовуються до всього. Освіту закінчую, з роботою слава Богу нормально. Та от коли я придбав машину, зрозуміло за гроші які відкладались не один рік, почав нею товкти по тих євро дорогах... Скажу Вам чесно, я кожного дня кляну ту державу...
Сьогодні по радіо чув, що бензин знову має подорожчати, збиратимуть на ремонт доріг, бо того акцизу, що є, їм не вистачає... Слів нема, одні матюки...
в суботу знову їздив в Буковель, тепер через Стрий, в одну сторону - 5годин. Від Болехова до Франківська(включно) - один суцільний напрямок, вибираєш яму котра мілкіша.
Це бічна дорога траси. І якщо чесно, там хоч і не асфальт, але вона краща ніж центральна дорога, правда от розминутися з іншою машиною там важкувато, їдеш як в тунелі і треба було з"їжджати в "кишеньки, щоб роз"їхатися із зустрічною. Чортопхай, у тебе, прям, глаз-алмаз Та, треба фару міняти. Їхала вчора з Тернополя, з Золочева подалася на Підгірці (дорога там більш-менш), там вискочила на київську трасу і як дала гарі....аж душа тішилася від такої їзди :dance2: Вийшло на 30 км. довше ніж по трасі Тернопіль-Львів, по бензі одинаково, нагрішила менше (не матюкалася так, як матюкалася коли їхала тими катакомбами...) В Підгірцях є гарний замок, правда не мала часу заїхати подивитися...