Доставити кондиціонер

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем olko13, 21 тра 2009.

1. bodrum

bodrum Початківець

audi 100 1.9 D 99р
    І я собі хочу кондюк на ауді 80 б3 1.9 діз. Хто знає скільки коштує, де можна купит і поставити. Буду вдячний.

2. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
    На польському сайті "Аллегро" можна купити весь комплект за 600-1000 злотих, тільки треба буде шків колінвала міняти на 3 ремні і шланги відповідної довжини підібрати. Компресор з 2,0 бенз походу той самий, тільки кронштейн кріплення інакший, з 2,3 походу нічого не підходить.

Останнє редагування: 26 кві 2013
  3. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Я розумію, що не всі погодяться, але як на мене то простіше змінити авто тобто поставити собі за мену, в наступному авто буде кондюк, доречі раджу кліму ) аніж докомплектовувати такими фічами як кондюк, хіба часу просто валом є, машина стара, можуть втулити поганий компресор, десь дзюрка мо бути, гроші на встановленя, визначення проблеми, усунення, заправка знову, карочі як на мене то геморна справа )

4. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
    Згідний з вами, але якщо вже ставити то вже кліму, на одні гроші вийде, а потім може дорожче продасться авто.

5. bodrum

bodrum Початківець

audi 100 1.9 D 99р
    Думаю Ви праві. Надто років машині багато щоб все працювало нормально
    Спасибі.

6. XFox

XFox Місцевий

Та воно то може працювати нормально, але в більшості випадків то буде вельми марудна справа... Вже як таке робити то явно не в сезон, бо зараз всі автокліматизаційники ходять як королі, треба до них мало не на колінах )))

7. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    На рахунок зміни авта не погоджуся, бо мені зараз моєї ластівки хватає, за 3-ри роки, що вона у мене є, було багато зроблено і замінено, і зараз все тримається купки, не гримить і добре їде... тьфу-тьфу аби не наврочити..
    А машину міняти Г3 на Г3 з кондюком?? чи на Ауді А6 за 15$тис. (дуже класна автівка, але дорого..)
    Але є одна річ, якої дуже не хватає - це кондюк.. бо літом далеко важко їхати, вікна особо не повідкриваєш, бо маю малу дитину, та і свою шию також шкода...
    Цікава думка людей, що ремонтують машини, бо я не знаю того..
    На машини що не мали кондюка можна доставити кондюк (штатно)? Є на це штатні місця передбачені конструкцією, чи то вже буде кохоз?

8. XFox

XFox Місцевий

На гольф 3 думаю можна але ж в тебе 75 конячок, з кондюком не обженеш маршрутку

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    обжене. і на матіз 50-сильний ставлять кондюк+ ніхто не заважає перед обгоном вимикати з кнопки кондюк, наприклад в опелях астрах (G) таке передбачено автоматично - давиш газ в підлогу і кондюк тимчасово вимикається

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Цікавився я чи можна це зробити на моїй мафинці - так можна в будь-яку нашу мафинку доставити кондюк (про раритети мова не йде), там якщо нема всіх кріплень та отворів, та все одно вони передбачені, чи то зглушені, чи то ще не просверлені.
    Питання в тому, як сказали вище, де взяти повний комплект для кондюка - звичайно з донора, причому потрібно щоб його знімали свідомі люди і ставили відповідно теж, і кондюк повинен бути робочий (ну може незаплравлений), а тому дістати мафинку донора заради кондюка важкувато, а зняти комплект з тих що робираються нереально, бо ніхто тобі розукомплектовувати так не буде. отож бо геморой ще той, та і грошей немало.

• Подобається Подобається x 1
  11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не плюйтеся і кричіть, прошу, а ліпше пошліть мене туди, де є добрий майстер до кондюка. Зима врешті скінчилася. Треба би поповнити газ, рідину і все, що там у ньому є.
    Не матюкайтеся - просто дайте СИЛКУ на тему :dntknw::blush:

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    в Олега.М заправляють і профілактикою займаються. Якщо ремонт то в Рясне дорога.

13. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    В ОлегаМ можна заправити занедорого.

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую, послугами Олега М. не буду користуватися. Ремонтувати, ніби, нічого не треба - просто наповнити. А в Рясному, там, де ремонтують, не наповнюють? Де саме в Рясному?

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    м.Львів, вул. Шевченка, 311 б (Рясне, біля Сільпо)

тел. моб.: 8 (067) 672-79-35, 8 (063) 732 11 66
    тел.: 8 (032) 243-35-73

Їхній сайт:
    http://www.autoclimat.lviv.ua/

Ще
    СТО Клімат Комфорт
    Телефон: (067) 925-19-33, (063) 278-59-98, (096) 266-09-94,

• Подобається Подобається x 1
  16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    bass, дуже дякую! мені це "по дорозі"... принаймні, подорозіше, ніж на Зелену.

17. igor85

igor85 Новачок

golf 3
    в скільки може обійтись робота по встановленню кандюка в кадді, якщо вдасться дістати весь комплект?

18. sfg

sfg Початківець

corrado
    ніхто краще тебе не зробить, очі бояться , а руки роблять

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    роби сам. я б за таку роботу менше 500$ б не брав. сам ставив, знаю що це таке))))) рахуй годин 10 витратив на переборку і чистку всієї системи ще вдома(такого тобі ніхто не буде робити), тоді дві пятниці-суботи працюючи вдвох. але робив це вперше і так як для себе. але + це був не простий кондюк а клімат-контроль

20. igor85

igor85 Новачок

golf 3
    Ну може й так, робота ця доволі геморойна, ще й в кадді, колись міняв радіатор пічки в гольфі 3, з товаришем, то витратив півтори дні. А доставити кандюк, наскільки я орієнтуюсь, набагато складніше

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)