Досвід vs молодість, або "старіше але якісне" чи "новіше але корея"

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем DEMO, 15 бер 2010.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Сьогодні заїжджав до мене на сервіс оригінальний 2-й гольфик, 1987р.в. рідна фарба, оригінальні диски ZENDER, шильдіки на крилах вользбург і ще купа приємних штук, пробіг 300тис. я просто від стану облизався, мужик з забитого села купив на базарі в дрогобичі за 3200 бульбу возити. прийде піпєц ексклюзивному гольфу :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ти хоть встиг зробити декілька фоток, шоб нам показати???, чи не подумав? :morning1:

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ага, забув, але він в нас буде обслуговуватись...

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ну то завари йому багажника щоб не зміг
    бо

5. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    але трішки повернуся до теми - теж маю VW (задоволений на 100%:yes:), але машинці вже 15 років - і починаю думати про щось новіше...
    До речі новіше може бути не тільки корея - є й інші європейські виробники, окрім німців - французькі машини, наприклад рено, пежо...

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Дорогі в обслуговуванні і не придатні для наших доріг, бензи, масла і т.д.
    Одним словом - дуже делікатні.

моє ІМХО - майбутнє за ЕЛЕКТРОмобілями, тому не розумію одного - навіщо ганятись за принципом "старе-нове", коли оте і нове і старе скоро буде в одну ціну??. В 2012 році Рено планує налагодити серійний випуск електромобілів,
    а ФОльксваген взагалі планує бути лідером по продажам і випуску цих автівок.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Багато французів рядові сервіси навіть не хочуть брати.
    Наш сервіс. теж без ентузіазму беоеться за французів, за деякі види робіт навіть не беремося, посилаємо....

А взагалі майбутнє за автомобілями на альтернативному виді енергії, але ходовка завше буде :), нічого кращого ніж підвіска типу максферсон не придумано

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Трамваями за 12к ))))

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Бош + багато :rofl::rofl::rofl::rofl:

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Непоганий такий "трамвайчик" http://www.zr.ru/a/125892/ Audi A1 e-tron 1,9л на 100км, або 50км лише акумуляторах, що мені б на кожен день хватало б з головою ))
    А по темі - вибрав би німця, хоча черато також доволі подобається.

11. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    теж вибирав би німця, але й від новішого мегана чи пижика 406 не відмовився би.

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    308 Пижик гарніший)))

13. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Нееее.. моя следущая машина Octavia tour combi 1.8 Т 4х4 .

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Не випускають їх вже :sad:( 4х4 тепер тільки в скауті і єтті йде

знайти нормальний неушатаний варіант з б.у. важко дуже.

15. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Ну и хрен с ним с полным приводом )))) Пысы как вообще отзывы по 1.8 Т ?????

__________________[/quote]

16. misha

misha Початківець

Октавія 2.0 2003р газ-пропан
    А я,враховуючи свій досвід(мав:2108-87р.в і 90р.в,Фольц Джетта 86р.в і 89р.в,Опель Астра універсал 95р.в 2109-93р.в і 97р.в,2111-01р.в,Фіат Скудо-98р.в,Цітроен Берлінго-03р.в,зараз Октавія-03р.в),схиляюсь до такої думки:Звичайно хочеться,шоб машинка була чим новіша,недорога,надійна та ше й гарнюня...Але якшо за однакову ціну вибирати Досвід vs Молодість(якщо йдеться про корею,китай і т.п.),то я за перше...Чому?Всі машини добрі-поки їздять!Як доходить діло до ремонту(навіть фільтри поміняти...)чухай,брате,там,де не свербить...І тут "на коні" той,в кого "народна"(в значенні німецька,бо ми говорим про іномарки) машина...Приходиш на базар чи в будь-який магазин,буває шо треба й на шрот-на тобі любе-рябе!(Сьогоднішній приклад:відламав я пластмасову трубку,в яку щуп запихається...маг."Сигнал" на Кульпарківській,ціна-15 грн!)Не буду сперечатись:зараз з запчастинами до будь-яких марок,практично,проблем нема...Але особисто знаю "щасливих власників" "китайозів",які або чекали на запчастини довго й нудно,а в гіршому випадку "мутили" шось з "совєцкого"...Я завжди буду прихильником тих машин,які надійні,перевірені часом,недорогі й нескладні в ремонті й обслуговуванні...P.S.Це моя субєктивна думка.Можете не погоджуватись.Хто за-підтримуйте!

17. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    писав вже в темі про покупку Октавії відгук від майстрів шкода сервісу

Ресурс турбіни залежить в першу чергу від режиму експлуатації двигуна. Яким маслом кормлять двигун, наявність турботаймера.
    Може виходити до 500 тис. легко. Але і за 80тис. можуть ушатати.
    Проблемою цих двигунів є маховик (демпферний).
    Його ресурс близько 150тис

Відгуки про мотор також дуже позитивні: еластичний, тяговитий, по розходу нормальний.
    Дуже відчувається турбояма до якої треба звикати.

18. misha

misha Початківець

Розкажу історію:був я нині в свого майстра-гаражника.Позвонили до нього якісь чуваки знайомі,кажуть ми знайшли Суперба 2007р.з 1.8Т,пробіг 105тис,ціна-шара 13 штук вічнозелених,треба глянути на нього "опитним оком" авторитетного майстра,бо там якісь проблеми з мотором,чи візьмешся за ремонт...Поки ті хлопці за ним(майстром) їхали,він пішов до свого сусіда,також "спєца-аматора", спитатись шо до чого,бо той колись мав справу з таким мотором...Поїхали дивитись...через годинку приходить і сміється...Машина не заводиться,масло чорніше ніж смола,в двигуні якісь дивні звуки,коли крутити стартером,бите крило,бампер,колодок нема,шини "лисі"...но ціна приємна...Виявилось машину забрав банк за несплату...Хлопці "підприємливі",хотіли тачку підшаманити й нагріти штучку-дві...Якось він їх відрадив.Ремонт двигуна-космічна ціна...невідомо чи турбіна "жива",шоб шось крутити треба мати фіг знати які ключі,механізми й приспособлення...+розбирати в машині "морду",бо нема доступу(може це тільки в Супербах...але чув шо в Пассаті В5 також...)Одним словом, майстри не хочуть звязуватись з такими двигунами...на сервісі це дуже дорого коштує...А мораль цієї байки така:Купи собі таку "дешеву" машину:)

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Так і є але то для супербів, пасатів, бор тому шо в них положення двигуна повздовжне тобто для того шоби поміняти ремінь ГРМ треба розбирати всю морду замість (як в поперечному положенні двгуна) можна мати нормальний доступ без особливих розборок машини. Октавії побудовані на базі гольфа 4 де положення двигуна поперечне і там з обслуговуванням все ок.
    Якшо двигун повздовжний то ті мотори ремонтують по принципу якшо вже ремонтувати то все відразу шоби по два рази не лазити.

20. misha

misha Початківець

Друже,я згідний,шо ми з тобою однієї крові,виявляється ше й земляки,бо я в Рівному народився,але,ти мені,вибач,шось ти наплутав...бо якраз Бора,Гольф4 і Октавія "одними нитками шиті"...Мовчу за Пассата,бо не бачив,але в БОРІ ТОЧНО МОТОР ВПОПЕРЕК!А на рахунок заміни ремня ГРМ(якраз сьогодні свій міняв),то ну його в пень!Там не менше треба розбирати...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)