Досвід vs молодість, або "старіше але якісне" чи "новіше але корея"

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем DEMO, 15 бер 2010.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    та от шось мене теж сумніви гризли бо бачив в октави бачив в гольфа а про бору то зі слів власника. Звиняйте за дезінформацію

2. misha

misha Початківець

Октавія 2.0 2003р газ-пропан
    Буває...На перший раз прощаєм :)

3. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    В Борі таки впоперек мотор поставлений так і як в Гольфі чи в Октавії, кажу це тобі як власник Бори і коли свою автівку купував то надивився також не на одну октавію і Гольфа ;)

4. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Чудеса українського автопрому

Тема спеціально для тебе :) подивись чи в тебе такої каки нема в машині :gamer:

• Подобається Подобається x 1
  5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    ги прикол я знаю автора теми особисто Yura_3D
    але незнав шо в нього також кіа черато.
    Ну там більше йшлося про те як на ЛуАЗі машину зібрали шкоди і сеати на україні також зьирають хто сказав шо там таке ж неможе повторитись.
    Чув історію шо в якоїсь луцької шкоди фабія мотор з подушок злетів на асфальт бо його забули прикрутити чи то прикрутили слабо при збірці.

Але дякую за турботу... справді зворушений!

6. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Сегодня встречался с новым владельцем моего КИА чератто , забегая вперед скажу что он выставил ее на продажу т.к оно его уже задрочило невыносимо , он вложил в нее около 1000 уе за год хотя там все было поменяно мной перед продажей и сейчас ему еще 5000 гр насчитали - решил продавать а не делать , за год он накатал около 30 тыс , сейчас пробег под 100 тыс . Фабия прошла 16 тыс на данный момент после Киа , так что пока год без головняка в пользу Шкода )))

7. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Що то за така турбояма? Щось мені забули напевно вирити її?:D

8. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Ну да майстри гаражники точно не мають торксів і імбусів. Тільки рожкові і максимум кілька головок куплених ще за москалів.

9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    ну шо я тобі скажу неповезло йому з машиною.
    Турбояма то коли ти натискаєш на педальку машина не їде пару сєк а потім починає рвати коли турбіна розкрутиться. Там є така хрєнь шо педальку натиснув і якісь долі секунди машина не їде а потім рве при тому ти педаль тримаєш на одному рівні.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)