Вирішив діяти інакше. Роздрукував листівку з текстом "Шановний Автовласник нагадую Вам, що вже час поміняти літні гумові шини на зимові. При низьких температурах літня гума стає твердою, що в свою чергу суттєво збільшує гальмівний шлях. Це буде сприяти попередженню аварійності на дорогах і стане запорукою безпеки пасажирів та оточуючих людей." І покладу йому на вітрове скло. Цікаво чи подіє.
Учитель шумахера? Не? Я понимаю в Крыму той зимы. Но во Львове это ппц (фейспалм). Нужно ему какую-то наклейку наклеить, типо " Я не соблюдаю ТБ"
Тему почистив від флуду. Наступні дописи поза темою будуть знищуватись без попередження а їх автори каратись. Гарного спілкування!
Продовжу. Записка чуваку не помогла! Ще до післявчора, я його бачив на тому ж місці. Але, ні вчора, ні сьогодні - його не було! Тут два варіанти: 1 - Або застряг. 2 - Або ку*ва засцяв!
скоріше друге.вчора їхав маршруткою зі львова до дрогобича через стрий 7 годин ,дорога просто жесть... За це повідомлення, що не стосується теми автор отримує попередження. З повагою, адмін scirocco
Два довбодятли, один - ліпший другого, обганяли весь ряд наввипередки один одного. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Щось мене не пробиває ніяк. Був важкий робочий тиждень і я тонкого юмора якось не сприймаю. Хто зрозумів поясніть шутку юмора.
Поки ви тут, хлопці, пишетеся на список, хто чогось-там не зрозумів, я напишу пару слів за темою. Добивають мене довбодятли на рідних львівських дорогах. Наприклад, вчора. Їду проспектом Свободи від Опери до Міцкевича. На перехресті з Дорошенка догоряє зелений. Я стала в крайній лівий ряд, ввімкнула лівий поворотник, але бачу, що там уже зібрався цілий ряд авт і останнє з них вже навіть перегородило дорогу тим, хто зараз рушить на Дорошенка. Тому на перехрестя не виїжджаю. І тут ззаду до моєї ду... дуже заокругленої частини авта ліпиться величезний міський автобус, починає моргати всіма своїми дальніми світлами і трубіти всіма своїми КамАЗівськими клаксонами... Хтіла-м вийти дати в писок. Стрималам-сі. Але так у нас у Львові їздять! Якщо бачиш, що не встигнеш з"їхати з перехрестя до зміни світла і гальмуєш перед догоряючим зеленим, то обов"язково знайдеться хтось, хто з сусіднього ряду таки вилізе, і таки перегородить те перехрестя, інколи навіть показуючи тобі всі свої вільні пальці. Якщо ми не почнемо поважати самі себе, то нас ніхто у світі не поважатиме. Бо ж іноземці їздять разом з нами у тих же корках. І бачачи стиль нашої довбоїзди, складають собі про нас дуже конкретне враження. Але ж навіть не про враження іноземців розходиться, а про те, щоби на наших дорогах стало зручно їздити. А після такої їзди по Львову в мене один висновок - винні тільки ми і ніхто інший!
Чортопхай, винні не ми а ті, хто так їздить. І досить себе самолінчувати, пора змінювати світ на краще. P.S. Теж не зрозумів в чому довбодятлізм власника машини, що продається.
Хто такий Сергій Доманський і чому мені здається що він неадекват? http://www.youtube.com/watch?v=vgjHIiAUoWs
подивився відео.... мені соромно, що та людина їздить на фольксі...і шкода, що без звуку, бо візуально - він тиснув ппц на тому гольфі..малолітній засранець
814-23ТС На цьому відео видно. Якийсь пацанчік абичний львівський. Ай зустріну в місті з такою їздою, ай даганю))) http://youtu.be/sNpewN6OEyU