Відео говорить само за себе, в хлопчика дєцтво в сраці грає, видко ше ніразу не літав в важкі конструкції з криком пляяяяяя ))) Як то кажуть не пріхаділась параскінуть мозгами.
.Сьогодні зранку Пекарська-Чернігівська. Звук відключений - ненормативна лекика Мудак на мерсі обганяє по зустрічній, створює авар.ситуацію, ломиться на червоне і ше шось рявкає
Телефоную сьогодні по роботі до однієї людини зі стаціонарного телефону, піднімає абонент трубку, питаю: "чи можу я поспілкуватись з Вікторм Романовичем?", а мені у відповідь: "якщо на тому тєлєфоні колись був Віктор Романович, то я Римський Папа......", одразу цікавлюсь, що та відповідь би значила, з'ясовую, можливо не туди попав, а у відповідь короткі гудки. П/С/ виявилось, що до довбодятла додзвонився.
Нещодавно, при кінці робочого дня, вул.Липинського. Їхав собі - їхав, автобус в крайній лівій смузі........ ...... як тут водія перемикає, і хє-є-є-є-є-є-є-є-є-єрась, з крайньої лівої смуги одразу на зупинку. Коли вже придумають тєлєпорт, щоби ті дибіли не мішали їздити? А наступні два фото, це вже сьогодні, вул.Пасічна, виїзд до перехрестя з вул.Личаківською... Знову ж таки, їхав собі - їхав жовтий автобус по маршруту №23, попав він у затор, заіпався він у заторі повзти, і водій автобуса подумав "та пішло воно всьо нах., треба тєлепортіруватись...." І робить він ось такий маневр: p/s/ світлофор працює, просто на фото получилось так, якраз момент перемикання з жовтого на червоне. Наступний герой рубрики, отримує від мене оскар в номінації "Довбодятел". Суть: я, білий і пухнастий , їду по Стрийській зі сторони "ЛАЗу", рухаюсь у правій полосі, бо буду зїжджати вправо з моста на Луганську, як тут, з вул. Персанківка, не повертаючи свій череп вліво, щоби переконатись чи можна виїхати на головну дорогу, вискакує прямо передімною Шевролє Авєо........., відповідно - аварійна ситуація, гальмування, та виворот до лівої смуги..... вдалось проскочити між тим Авео з Довбодятлом всередині та автомобілем що рухався по лівій смузі в попутному напрямку. Далі, було цікаво, об'їхав полудурка, тай їду собі далі, повертаю з моста праворуч, дивлюсь в зеркало, а тіпочок починає іспалняти, то вліво, то вправо. Врешті, я зупинився, він виявився затиснутим між моїм Гольфом та бордюром лівої частини дороги. Машини одна одної не торкались, відстань була десь на 2-3 пальця. Відкриваю вікно, питаю Полудурка, мету його іспалнєній, уточняю куди він так квапиться чи до неба до на СТО. Але з короткої бесіди, з його слів, виявляється, що після того, як він створив аварійну ситуацію він вибачився (в мене питання - Як, бляDь, можна вибачитись будучи в іншому автомобілі?), а далі, я такий КозЬол, почав його підрізати. Ну просто пЕсЄць, як він собі уявляв, що я ма змінити напрямок руху і не повертати на Луганську, а їхати якогось хєра в центр, бо то мля виглядає, що я його підрізав. Розмова тривала коротко, без образ, на кінець, він погодився, щоби я його сфотографував собі на пам'ять. От тепер, не знаю що робити, чи давати хід цій справі, чи залишити цього неадеквата в спокої? Ну і на кінець, згадую таку приказку на російській мові: "Родина требует героев, а п%%Dа рожает дАлбо%%бов!"
Нічого особливого, це Львів, вул.Тракт Глинянський! 1-ше фото (зупинка громадського транспорту на залізничному переїзді та виїзді із АЗС одночасно, не будемо враховувати ширину проїжджої частини та те, що там щей спуск із закритим поворотом) 2-ге фото (теж саме місто, та ж сама вулиця, різниця між зупинками, десь 500 метрів. Іпофіг, що це одразу за залізничним переїздом, одразу після його перетину на відстані десь 5-7 метрів та на самому з'їзді у прилеглу вулицю, і пофіг, що з'їзд зі спуском і закритим поворотом). Цікавить, які довбодятли відповідають у нас в місті, за встановлення знаків зупинки громадського транспорту? Куди звертатись, щоби ті знаки познімали? Підкажіть, хто знає, бо раально, втрафили мене вже, ці бездумні тєлодвіженія і рішеня відповідальних осіб. Там і так аварійно-небезпечна ділянка (фото 1), а зимою взагалі, будуть "вафлі ку-ку-ру-ку". Скоро, дойде до того, що такі знаки будуть встановлювати біля кожного особняка.
...якщо ти прошмигнув перед кимось, але його 'не підрізав'... АЛЕ той, кого ти 'не підрізав' мусів притормозити - ти його підрізав