Відповідь: Драг! був я там шойно... чомусь одні жигульки - шистьоркі і капєйкі і всі такі нещасні шо навіть нема з ким їздити...
Відповідь: Драг! А я коли приїхав то були і бехи (якась 2.5 тройка) і гольф VR6 і ше пару нормальних іномарок. Я приїхав в 16-20 десь.. До 18-00 вже всі розїхалися.
Відповідь: Драг! Правила на драг. Бажано якісь максимально спрощені, хоча б як розподілити авта по об'ємах.Я якісь модні читав, зветься на форсажі,до тих мені далеко.
Відповідь: Драг! Які тут особливі правила - розподіл по обємах і агой на 402 метри! Об'єми класифікуються по-різному. У нас, в клубі, як правило, класів немає - ганіють хто з ким хоче
Відповідь: Драг! Навіть компресорні Г-60 звірі ганяють з нещасними атмосферниками такого ж об*єму.;-)
Відповідь: Драг! двох VW на зїзд підписали, може приїдуть, був корадо червоний, сказав що VW клуб не хоче, що хоче в клуб корадо...
Відповідь: Драг! Да давайте разбредемся кто куда, останутся только Баркасы с двиглом 1.3 от Г2. Нужно чтото типа "фольцвагенисты всего мира обединяйтесь". Ой, щось я російською написав:?:
Відповідь: Драг! Кажу прозбредуться вісі по різних клубах, залихаться лише Баркаси з двиглом 1.3 від Г2. Потрібно щось на зразок "Фольцвагеністи всього Всіту об'єднуймося" бажано в один клуб, та це зробити важко, це щось на зразок ідеї побудови Соціалізму.
Відповідь: Драг! небуло в неділю суперників певно тому що зі Львова десь машин з 15 було на гонках в Рівному.