Відповідь: Драг! та і об"єм не принциповий критерій, виключно особиста ініціатива. Моя Джетта з Травелом було наприклад :shock:
Відповідь: Драг! А мені , теж поганяти хочеться... але, блін... Вчора позорно закінчився бензин під під'їздом
Відповідь: Драг! І мені цей клюб також дуже подобається, бо мене тут поважають і розмовляють не залежно від віку (статі ...) і того на чому я єздєю... Чи то 115 сильна Джетта, чи 1но сильний велосипед... Не зовсім в тему, сорі:roll:
Відповідь: Драг! Monkey, давай потягаемся на следующем съезде (если конечно погода будет нормальная), машины у нас почти одинаковые, так что хочется оценить свои силы
Відповідь: Драг! Коли я писав той допис в мене ще беха була Може якось і поганяєм- буде видко. В тебе 8 клапанів ?
Відповідь: Драг! Я навіть не сперечаюсь - вже знаю. Але на вас двох подивлюсь. Тревел - Абарінофф - 2 корпуса - не менше
Відповідь: Драг! Гольф 3 1.4 vs Гольф 2 1.3 (NZ) - ~30 метрів получає третій - профєрєнно. Побачимо наскілько програє 2.0 від двойки 1.6