ДРУЗІ ХАЛЕПА 16л на 100 км 1.6

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mina JR, 30 січ 2012.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    до речі, у мене питання по темі
    З якого датчика бере дані про температуру ОР панель приладів? Це той самий датчик, який впливає на суміш, чи то суто термометр для панелі приладів?

У мене там показує 70-80 градусів. При цьому я знаю шо він бреше,бо якби то були реальні показники, то в мене ніколи би карлсон на радіаторі не вмикався. А він вмикається, тобто реальна температура більше 90 градусів точно. От я думаю, може мій високий розхід пов"язаний з тим, що датчик температури бреше?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Ні ці датчики різні ... один на бортовий компютер другий на панель.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    і я так розумію третій - на карлсона?

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На крлсона той шо в радіаторі стоїть. Але там термовимикач впринципі, а не датчик.

5. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А якщо температура по датчику не вище 80-90 градусів, то значить все нормально? Просто спостерігаю, що в мене робиться, і пробую запобігти проблемі. Я до вас хотів під'їхати антифриз поміняти ще в жовтні, навіть дзвонив тоді, але у вас часу якраз не було, а потім я на роботі закрутився сильно... але, слава Богу, наразі пережив ті морози, заводиться, їздить, хоча й страшнувато... але також зауважив останні днів 5 різко зріс розхід, десь на око до 15-16 літрів при звичних зимових 12 (з прогрівами), і от думаю, чи то ще не в тому, що ви кажете, причина... в мене є 1 літр концентрату охолоджуючої рідини, цього вистачить поміняти на теперішні температури, чи купувати треба нову пляшку на 1,5? Може б то якось все ж таки до вас під'їхати поміняти...

Останнє редагування: 2 лют 2012
  6. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    У мене стабільно 90, а зараз 70-75 градусів(все таки морози).

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ага, і я сьогодні розхід прикинув десь 15літрів... Вище 80 не можу навіть нагріти машину)))) НУ хіба в корку стою... Ще й все так туго якось їде... Здається краще лишити машину на час тих морозів.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    саме так. Якщо він вмикається в таку зимку то недобре, є ймовірність, що в твоїх патрубках жижа.

9. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    то всьо фігня я залив на 100 грн проїхав 50 км , то врахуй шо 1.3 двигун , зараз дай бог менше , але всеодно не 7-8 літрів , так як мало б бути , а хотілося б ну та шо їдь до Андрія , він шос ьпридумає , може тобі як мені пів карбюратора поміняє , кажуть шо 1.6 економніші мали б бути , рекомендую доречі з свічок почати ..

10. Vova0606

Vova0606 Початківець

Golf 2
    привіт, в мене була така проблема як в автора теми. Заправив 18 літрів 92 бензину. Проїхав рівно 105 км, зі Стрия до Франківська і ледве доїхав у кінці до заправки. Мотор 1,6 карбюраток.
    Виявилось лямбда зонд пішов спати.

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Цією зимою в Харкові були низькі температури(так як і по всій Україні :)) і я теж замітив що розхід виріс до 12-15 літрів (вдвічі). Відкрив капот, після півгодинної поїздки, пощупав патрубки які йдуть до радіатора, і виявилося що обидва патрубки льодяні (система олхолодження працюваля лише по малому колу) і в салоні ледве тепло. Я вирішив дану проблему старим дідівським методом: затулив радіатор картонкою, і о чудо- розхід впав до норми, в салоні ташкент, авто стало краще їхати. А все тому що за низької температури авто працювало в режимі прогріву, доречі термостат в мене в нормі. От так!

12. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8

Що таке лямбда зонд то помоєму варянт , чи того нема на 1.3

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То є така зараза, яка найчастіше летить в авті, і коштує скажені гроші (добра).
    Вона визначає кількість кисню у вихлопних газах і розміщена у вихлопній системі бензинових двигунів. Її функціонування дозволяє регулювати кількість складників у киснево-бензиновій суміші. :blush:

14. Vova0606

Vova0606 Початківець

Golf 2
    Я за лямбду дав 250 грн. нову, після того як поміняв все нормалізувалось відразу. Розхід став 7,5 - 8 літрів по місту, карбюраторщик сказав, що це норма для 1,6 см. куб.

15. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    то я так зрозумів в карбюраторі , якась деталь , а як визначити чи воно працює ? І чи міг Аедрій з Боткіна таку важливу деталь пропустити ? :bomb:

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В Твоїй машині такої деталі нема точно - так що не переживай.

17. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Якщо стоїть електронний карбюратор, або інжектор то мав би бути лямда зонд.

18. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    нема , доречі був сьогодні в http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/member.php?u=380
    подивився до карба , теж би радив , людина реальбно розбирається
    дивно але я думав , що полюбе прийдеться лити з каністри бензину , бо за моїми підрахунками залишалась літра максимум , я проїхав 10 км , і бензин не скінчився , дуже вдячний в суботу , ще раз заїду

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)