Він не дибіл то точно, він жеж не хоче виплачувати гроші потерпілим, тому і хоче все підмазати і зробити винним водія вантажівки. Теж надіюся, що вже таке не вийде, так як аварія набула великого розголосу і відео теж, де чітко видно, що тамвай поїхав на червоне.
В даній ситуації дибіл. Тому що є докази того що трамвай пішов на червоний, а він говорить про свідків якигось. Думаю свідки зараз пропадуть.
От таку хрєнь, побачив сьогодні у ФБ. Дуже шкода машинку, тим паче VW Golf 3. Пишуть, що ГБО... а що насправді спричинило самозаймання, Х.й.З.!!! Хто на ГБО, хто має "колгоспну" електрику в авто, перевірте, зробіть висновки, усуньте недоліки, ні? - то заплатіть кілька гривень, та будьте спокійними, і не будьте героями таких відосіків.
Та на ніщо вищеперераховане не виглядає - то новий спосіб боротися з бидлом. Бач припаркована на пішоходному переході? Сьогодні вночі спалили машину припарковану на стадіоні четвертої школи, тут на переході - вчать бидла культури! я за!
Та, я, сумніваюсь, що він там був припаркований.... якщо "так", то де була поліція, котра патрулює та виявляє порушників??? Мені, це виглядає так, начеб-то відбулося по ходу руху авта. та питань нема, я не проти, але хай почнуть з тих, що на CLK чи на S-ках..... шо, слабо? ні, простіше Г3 спалити та тим намагатись встановити справедливість.
За останніх декілька днів забагато загарань транспорту: ще є загарання маршрутки і трамвая. Плюс, на ФБ Варта написала про підозру замінування авто на Кн.Ольги 100.
Не у Львові та страшне ДТП в напрямі Львова. Загинула молода гарна дівчина 19 років. Пассат в пассат. Скажу що кузов в В4 таки сильний. А летал може бути банально із-за непристібнутого паска, без якого подушка була безсила. http://rivne1.tv/Info/?id=70306
Всім доброї ночі, хлопці та дівчата! Сьогодні вночі попав в кепську ситуацію, а саме: на світлофорі на Чорновола - отримав потужний удар в задній бампер авто. Прошу у вас допомоги в розшуку авто , що втекло з місця ДТП. Volksvagen Golf 4 на польській реєстрації, синього кольору , номерний знак : LU931FS , Буду вдячним за будь-яку інформацію! Мій телефон - 0631781900
Чувак, щось не клеється твоя оповідка, бо і як жеж ти зфотографував ззаді авто, котре тебе вдарило? Вважаю це "вбросом" про бляхи... І, взагалі, більшість користувачів фейсбуку гудять, що "бляхарі" дибільні та неадекватні люди, тому об'їжджай їх трьохсотою дорогою - це перше! Друге - даний меседж не відповідає темі, у котрій його опубліковано. Третє - даний форум не є профільним, щодо пошуку вірогідних порушників ДТП, а тим паче (повторюсь) ця тема. Четверте - телефонуй в поліцію, хай вона тобі шукає, або пиши в ФБ, там зазвичай диванні експерти дають поради. П'яте - вельмишановні адміни, прошу вважати це скаргаю від мене на пост #374 та прийняти рішення по видаленню чи блокуванню.
Поліція була викликана на місце ДТП, складені всі правові документи згідно аварії. Вброс чи ні - вирішує кожен для себе, поки це не зачіпає особисто його власності. Вибачаюсь, якщо помилився віткою\форумом, але інформацію про правдивість дтп можна і в варті знайти і у відділі нацполіції. Дана машина в розшуку, тому прошу вашої допомоги та буду вдячним за будь-яку інформацію.
то що получається?, що винуватець втік? якщо - "всі", то й на порушника складались протоколи. Якось людину ідентифікували, бо як би - ні, то у відділок до вияснення. П/С/ щось тут, якісь моменти опущено....