То псдц! Шкода, відверто співчуваю. Карма блін. В мого друга була така карма. Як тільки він поміняв Хундай на Венто то йому за півроку !3! раза вїхали в зад... це при тому що до нього їй теж в зад діставалося.
шоби не говорили а таки є чорні полоси для машин. В мого знайомого тойота авенсіс взяв биту їздив без пригод довший час а от раптом за тиждень 3 рази!! догнали зі всього розмаху на третій раз він просто вийшов з машини і спокійненько так перепитав: "Як би ви хлопаки гальмували якби мене не було"
шоби не говорили а таки є чорні полоси для машин. за 8 місяців - 5 дтп, одна машина тотал, ремонту не підлягає, два рази за місяць відбивали дзеркало. Слава Богу, що на службовій машині
і шо би не говорили - але є такі чорні полоси. Знайомий взяв биту. Через трохи - передок побив. влітку перекинувся і крутився, стесавши 2 дерева. кароче жопу врізали. виїхав - і йому в*їхали в зад. Юра, з твоїм авто - то повна жопа.я в шоці.!!!! то якесь не везіння і все. іншими словами ніц не поясниш. попроси батюшку най освятить чи що??
бідна джеточка... а я буквально перед тим тобі фафакав... (на шиномонтажі як з Нового Львову до Трудових резерв спускатись)...
Може то бампер передній широкий нещасливий, може знятий з битої машини, а то я так дивлюся переважно йому дістається
нині також чуть не влип,на Луганській фуру обганяв,так на каші понесло,поцілував фуру своїм дзеркалом,ледве вирівняв бібіку,реально 30-40 км їхїав,повезло що тільки правим дзеркалом обійшлось,але шкода звичайно,елекричне + підігрів...але це єрунда!!!кузов не зацепило!!!
Блін серйозно?))))))) А я думав шо я такої бензини класної залив шо з другої з буксами рушаю)))))))))))) ггг))Сорі за офф і сарказм))) 2Діма: Блін, друже, та тобі вканало... так би фура тебе перекотила колесами і все...
Який стан? Давай ціну? Можливо маєш крило ліве(а як би зелене, то було би просто супер), решітку передню.