Дверні ручки Golf/Jetta Mk2. Пошук альтернативи. Встановлення (Фотозвіт).

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем andsag, 2 лип 2008.

1. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    в мене теж так )) особливо водійська. решта більш - менш нормально.
    там треба болти постійно підтягувати з торця.
    наступні певно буду ставити такі як були.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    та бля всі хвалили....все стає нормально без переробок і навіть десяток років вже стоїть, але коли я глянув то був "п.здець" повний.....я спочатку думав, що "батя" не так поставив, але візуально подививсь і думаю.......... запитаю шановне панство чи то в мене так, чи у всіх.

3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ну в мене стоїть 10 років, і стало без береробок (хоча я і не хвалив), але розтріпались з часом. Ще не відомо скільки комплектів звичайних ручок за той час би пішло. а так 3 ше нормально служать, водійська тільки розбита.
    Там трішки задовгі болти під ті ручки. треба коротші або підкласти шайби. буде краще. бо болт впирається в ручку і не дає їй сховатись. а як його відпустити - то ручка теліпається. якось так...

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    в мене на корчику стала дуже добре. ходить вже хз скільки років. фото, нажаль, зробити не можу, бо далеченько від машини )

5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Колись пробував собі їх ставити. Одну поставив і зразу зняв нафіг не сподобалось як вона там стоїть, якесь всьо живе хоть всі болти нормально подотягував.

6. Діма888

Діма888 Початківець

Гольф 2 1988р зелений GTD SB
    На гольф 2 стоять ручки типа гольф 3 (на себе тягнеш всю ручку) з регуліровкою зазора відкривання гвиртом, чорний пластик без фарби. Трохи переробив коли купив нові, щоб надійніші були, сидять міцно на дверки вже роки зо два відколи купив другого гольфа стоять без регулювання та втучань на рідних місцях без переробки дверей. На першому робив так само (рідні викинув) з перероблиними і продав. З РУЧКАМИ В ГОЛЬФ 2 ПРОБЛЕМ НЕМАЄ... :uaflag:

7. ChazyChaz

ChazyChaz Новачок

VW Jetta 2 1.6 EZ
    Хлопці, підкажіть, де по Україні на сьогодні можна купити такі ручки?
    Чи хто займається їх продажем та може переслати?

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    не купуй їх......я бля пошкодував шо купив.....гамно.....

9. ChazyChaz

ChazyChaz Новачок

VW Jetta 2 1.6 EZ
    А що ж тоді на заміну ставити? І що саме не влаштувало у їх роботі?

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    дуже погано зафіксовуються....гуляють як "гімно" в ополонці

П.С. Немає кращого від оригіналу нічого, ну і звісно потрібно вміти правильно відрегулювати і вміти відкривати.

11. Yrasuk

Yrasuk Active Member

Volkswagen Passat B4
    Продам оригінальні по 200гр за штуку. Б. У.

12. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    тобі просто не повезло...купляв пів року назад на Зеленій передню пасажирську - все ок, трошки важче стала ніж попередня, але працює на ура.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    та купляв якраз на Зеленій....може хтось викладе фото або відео як у кого вони стоять....
    я буду через тиждень на Волині то зроблю фото(відео) як вони курва стали і яка там проблема

14. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    з фото нічого не побачиш, тай там і нюансів немає ніяких.

15. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    нюанси буде видно...зроблю....
    особливо коли відкриваєш, то та частина де замок відходить від дверки і то все ходить як живе

16. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    я ставив собі десь 2 роки тому і все добре задоволений

17. ChazyChaz

ChazyChaz Новачок

VW Jetta 2 1.6 EZ
    Короче кажучи, взяв таки комплект таких ручок (Гольф 3 Стайл) і залишився задоволений.
    Можу стверджувати: результат залежить лише від того, звідки у Вас розстуть руки! Це відповідь усім, хто каже "не беріть це гівно, бо воно все теліпається..."
    Справді, якщо поставити ручки без жодних підготовчих робіт та обробки, то отримаєм лажу.
    А от які роботи мені довелось проробити, щоб отримати якісний результат:
    - обробляєм наждачкою всі кострубаті місця відливу пластику на ручках, щоб руці було приємно та механізм спрацьовував без зазубрин;
    - змащуєм густою змазкою самі механізми;
    - саджаєм кожну ручку на своє місце та, максимально притискаючи її до дверей, звертаєм увагу на те, чи співпадає в повній мірі отвір з різьбою на ручці з отвором у дверях; за необхідністю допрацьовуєм, розсверлюєм отвір у дверці. Інакше ручка після фіксації просто не сможе пристати до дверей.
    - з максимальним зусиллям притискаєм ручку і фіксуєм гвинтом до дверей. Пробуєм відкривати, якщо ручка відстає від дверей хоч трохи, то допоможе наступне: при знятій ручці молотком через виколотку вибиваєм трохи назовні метал одразу біля отвору для гвинта ручки. Таким чином міняється кут ручки при її затисканні гвинтом і ручка притискається намертво до дверей.
    - останнім етапом є регулювання пластикового гвинта на самій ручці: чим далі його викручуєм, тим менший хід ручки потрібен для відкривання дверей. Але будьте обрережні. Якщо задалеко викрутити гвинт, то дверний замок може заблокуватись після переключення блокіратора дверей зсередини. Тоді лише знімати ущільнювач дверей і примусово замок відкривати.

Пояснив, як зміг. Тепер ручки працюють та виглядають ідеально. При старі "курки" навіть згадувати не хочу)

• Подобається Подобається x 2
  18. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Шукаю таку ручку, праву передню.

19. yura_yura

yura_yura Початківець

Golf 4 Буда
    Я також поставив ручки а-ля Г3 і залишився задоволеним. Правда, на водійській дверці клямка скопитилась за півтора роки, хоча пасажирській вже третій рік пішов.
    Такі клямки продаються на автобазарі на Зеленій в магазині №4

20. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    я можливо процитую те , що написав в інші темі
    Взяв ручки в стилі 3-го гольфа оригінальні ламалися раз в 4-7 місяців,як мені пояснив продавець є китайські а є такі які типу в Польші роблять він навіть для прикладу показав Польську і Китайську різниця дуже суттєва пласмаса грубша , кріплення сильніше коротче якщо зрівнювати китайські і Польські то то як зрівнювати "того з пальцьом" проблем з установкою майже не було , скажу так якщо не правильно їх встановити то двері або не відкриються , або не закриються центральним замком , тому після установки обовязково рекомендую перевірити чи правильно відрегульовані ті ручки ну і чи відкривається і закривається центральний замок , ручки регулюються пласмасовим болтіком , якщо він буде впиратися в механізм відкриття дверей,то можуть бути проблеми з цетральним замком , тому виставляти той механізм рекомендую з знятими картами , бо в випадку не вірного виставлення то ви або не відкриєте двері , або не закриєте їх на замок , що до ручок в стилі ауді такі як на 2-му фото , то ні в якому випадку не рекомендує механізм делікатний , метал ніякий , пласмаса сипеться ,що до стилю гольф 3 то ті ручки зиму пережили , плюс продаються по штучно мені все про все обійшлося в 400 грн 4 ручки, хочу добавити , що до ручок в стилі ауді відстань між кузовом і ручкою від 3-6 мм тому оригінальні гумки не підходять треба вирізати самому , ще один мінус , це те , що ті ручки треба дуже часто знімати , і регулювати , а більше ніж 2 рази оригінальні кріплення ви не знімите вони просто розсипляться , тому пропоную підбити підсумок .Ручки в Стилі Гольф 3 ставлю 5 . Оригінальні ручки 3 , стиль ауді 0 , серйозно вони навіть одинички не заслуговують

Вкладення:

• 674ed88s-960.jpg
      674ed88s-960.jpg
      Розмір файлу:
      122,6 КБ
      Переглядів:
      282
    • 3a2cd9u-960.jpg
      3a2cd9u-960.jpg
      Розмір файлу:
      23,5 КБ
      Переглядів: