Дверні ручки Golf/Jetta Mk2. Пошук альтернативи. Встановлення (Фотозвіт).

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем andsag, 2 лип 2008.

1. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    я питаю чи хтось пробував.
    не штука мені їх задути, а потім ше в ті самі гроші попасти за такі самі.:ireful:

2. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v
    нет еще не пробовал никто чтоб они хорошо смотрелись их надо выготовить в глянец спроси у маляра сколько возьмет за работу хотя ничего сложного нет можно взять шпакло для бамперов в тюбике и сделать будет выглядеть как на новых машинах типа 5 пассата или гольфа

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Sasa дякую за інформативну відповідь! Всі ми саме цього чекаємо на форумі, отримати відповіді на свої запитання.

(відредаговано)

Останнє редагування модератором: 16 бер 2009
  4. zval

zval Новачок

VW Golf MkII 1.8GX 1987
    Я тоже долго объяснял в магазине, что мне надо. По терминологии автомагазинов они называются "тюнинговые для Гольф-2".

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Просили в якійсь із тем, якщо буду ставити ручки - викласти звіт...
    Прошу на загальне обговорення. . . :yes:

Розшиваєм дверні карти. Ручки можна зняти і без цего, але поставити не вийде!!!

Відкручуємо болт, який тримає ручку.

І знімаємо стару ручку...

Для порівняння!!!

Вставляємо ключ у замок старої ручки, відкручуємо болт, який кріпить замок до "V"-подібної лапки і НІ В ЯКОМУ РАЗІ не виймаючи ключа витягаємо серцевину і вставляємо її у нову ручки, закріпляючи знов ж таки болтом до "V"-подібної лапки (я ставив від старої ручки)!

У даному отворі можна розгледіти дві лапки, ця що ближче відповідає за відкриття дверей, інша (та що дальше і дещо вище) - за блокування їх ЦЗ, поворотом ключа, чи із салону! При установленні ручки, лапка ЦЗ має бути між "рогами" "V"-подібна лапки!!!

Акуратно вставляємо ручку і прикручуєм болтом! Оскільки довжина різьби на новій ручці коротша - ОБОВ'ЯЗКОВО підкладаєм шайби під болт!!!

Збираєм все докупи - і от вам результат!!! Чуть не забув... усі механізми ручок добре змазати салідолом і відрегулювати індивідуально!!!

Роботою ручок дуже задоволений!!! І знову ж таке, надзвичайна подяка, Sasa, за допомогу!!!!!

Останнє редагування модератором: 23 бер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  6. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    я не можу зрозуміти одного ля чого розшивати двері, я нічого не розшивав

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    +1 якраз мав питати :)

8. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Ну по перше, двері розшивав, бо робив підсвітку, а по друге мені так було зручніше із внутрішньої сторони дивитись, як воно стає, що куди. . . Тай взагалі мені було цікаво, як воно все працює і що до чого! Також знімав замок. . . цікаво мені було, як воно і що до чого!

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Про який болт йде мова, чи на "тюнінговій" ручці він один?

10. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    один , тот что с торца двери

11. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Діма, він один, як на старій, так і на новій (див. фото 2 - отвір від нього). Різниця у тому, що довжина різьби, в яку вкручується даний болт, на новій ручці коротша і коли дотягуєш болт він впираєшся в механізм який нажимає на лапку відкриття дверей. В результаті без шайб маємо те, що або ж ручка не повертається у вихідне положення, або ж ламається даний механізм.

12. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Був ще нюанс з замком. . . Спочатку лапка, яка блокує двері ЦЗ, ключем чи защолкою, була установлена невірно. При встановлені необхідно слідкувати, щоб вона опинилась між кінцями ''V'' - подібної лапки на ручці. Також блокуються двері лише у закритому стані. Не блокувалась водійська дверка (забився замок). . . Знімається легко, два болта на шестиграник. Відкручуємо, знімаємо тяги до защолки блокування і внутрішньої ручки відкриття, чистимо, змазуєм салідолом і в зворотньому порядку збираєм.

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А двері нормально закриваються??? Бо в мене колись загубився той болт і я вкрутив довший і підклав шайби, але не міг закрити двері бо він занадто стирчав...

14. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    нормально, але при встаносленні видно шо то китай

15. Solaris

Solaris Аксакал

при експлуатації тоже ;)
    я вже думаю над аудівськими.. треба ше одні двері купити..

• Подобається Подобається x 1
  16. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    На 2 Гольфі бачив, принцип роботи такий як у пасата В3.Але від чого стояли незнаю

17. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986
    На базарі "Зелене коло " є ручки на г2 і джету такі як на пасат, правда вони коштували 4 шт. 250 грн, ця ціна була осіню, зараз незнаю.
    Хотів собі купити зажав грошики, а зараз жалкую...

18. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    А від поло не підходять такі ручки як типу кrilovа, до Г2? Сьогодні бачив на базарчику мужик продавав абсолютно нову ручку!!! Ще навіть з оригінальною биркою!!! Казав що то від поло якогось. Хтів 50 грн...

19. Solaris

Solaris Аксакал

Юра, тема обсосана зі всіх сторін! є ручки гольф 3 стайл і рочку гольф 3.. гольф 3 стайл - кітай який стає без переробок.. від гольф 3 як вринципі і оригінал від любого іншого фольца стають але з кузовними роботами..

• Подобається Подобається x 1
  20. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Куплю дві ручки на двохдверку, такі як в Fаst Юри. Але без личинок! Цікавить ціна

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)