двигун 1.8 моно, їсть масло

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем hooliganlviv, 29 гру 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    В тебе не така як на авто на фото... в тебе така як на малюнку на фото у верху - складається з двох фішок на два контакти - біла і чорна

2. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    1. я там знайшов 5-ть дротів. є і білий і чорни, лише вони як на колонку ідуть... тоїсть один з мамкою нормальний(стандарт) другий з вузькою мамкою (як плюс в колонках зєднання)
    2. доречі, сьогодні вийшов спор на рах. лямди, говорять що на моноінжекторах їх немає.. я заплутаний в цьому так як мав карбюраторні машини, і в цьому недуже розбираюся,
    3. як на рахунок карбюратора солекс 73 (в народі девяточний) хороший варіант чи ні? дорогий? і як машина себе буде почуватися з ним

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Моноінжектор краще - проблем менше, як з настройкою так і з ремонтом. Тому, якщо стоїть монік, то не роби ніякого колгоспу з карбом.

4. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну я сам за моник, ну що на даний момент сам незнаю що робити, зараз більше інтересує чи на моно інжектор йшла лямдазонт чи це просто коліно від новішої моделі.
    вчора якась сволочь мені стікло задне плевматом рознесла, де можна булоб його найти на універсал?

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    На шротах можна знайти. Можна ще й по оголошеннях в газетах.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)