Двигун гріється в пробках

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Aknod, 12 кві 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Двигун гріється в пробках

Для більшості інжекторів 65 градусів по цельсію це вже робоча температура, а тут йдеться про плюс-мінус 10 градусів. Тим не менше я проти низькотемпературних датчиків - колись собі поставив - за два місяці минулого літа попрощався з вищезгаданим персонажем мультика, підшипники розбилися.

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004

підкажіть де у Львові купити той датчик??і скільки він коштує орієнтовно???

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Магазин Євромотор, Тургенєва, 63, в них багато такого, або замовляєш через інтернет у нашого Бейліса чи заходиш до нього на роботу в магазин "Автосоп"

4. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405

В мене така проблема : після 10-15 хвилинної роботи двигуна на холостому ході включається вентилятор і на дачику стрілка перевищує норму , шо то може бути ? та проблема з'явилася в мене після заміни помпи і тосолу , то було десь 3 місяця тому. коли їду на великих швидкостях і 2000-3000 оборотів то ше нормально , після того включається вентилятор . До заміни помпи і тосолу такого не було !

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Все новмально. Коли машина стоіть і працює двигун то обдуву радіатора нема того й включається вентилятор. А 3 місяці назад коли ти все це міняв то взагалі була зима і холодно! Не рівняй коли на вулиці -15 і +15

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)