Двигун і Коробка з Гольф3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем RomanoProddi, 24 тра 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    В ПРИНЦИПІ МОЖНА БУЛО Б за яку ціну плануєш забирати????

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Може я не звик до кризи, але мене тішить ситуація, коли продавець питає ціну на товар, який сам же продає :) Ну ок, давай почнем з ииии.... 50 баксів!

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    да ну! за сто віддам може.... Я взагалі хочу продати вцілому. Є реальних 3 клієнта, але ще не созрєлі. сьогодні закинув ще в одну газету, то на слідуючому тижні мають вийти оголошення. передати не проблема. А що тобі так терміново?

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    просто розумієш -продам коробку, а мотор буде валятись - то не варіант. :nea: дам же ЄБУ продумане під все. і датчики можуть з іншої не підійти. На цій нащупав 2 датчика. один - задній хід. А другий? може хтось знає...:wacko1:

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Знаю всіх твоїх клієнтів :) Врахуй, всім їм треба двигун а не кпп, яка не є ходовою, вже надто неблизькі передаточні пари на ній. Мені треба терміново, бо в машині вчора заклинила третя передача, причому не скидається ні на нейтральну ні на буль-яку іншу. Дам сто баксів, бо підозрюю, що з таким переломом до Львова буде лорожче доїхати. 100$ даю завтра і ні на цент більше. Післязавтра неактуально, бо приїде krilov і 100% мені щось замутить дешевше, аби я доїхав. Витрати на Автолюкс беру на себе. Щоб ти розумів - такими кпп переповнені шроти, я не торгуюся, а просто готовий взяти як є і я не з тих, хто буде післязавтра дзвонити. У львові на мене чекає кпп з маркуванням 2Y. Якщо не знаєш що це - рийся в матчасті. Чекаю на відповідь до затра 10:00. Далі шукаю інші підручні варіанти, до 18:00 хочу бути в Кам'янці-Подільському.

P.S. Твоє ЕБУ має до кпп таке ж відношення як я до жінки президента республіки Конго.

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    З жінкою республіки Конго було б непогано зав*язати відносини....:D
    Добре. Завтра зізвонимось. я дам номер кредитної картки Приватбанку, на неї і закинеш бабки. Ок? коробку передам по Автолюксу зранку. Напиши на котру годину в Києві потрібна. бо ще ж треба відкрутити. Полуосі - дарю. В одній розібраний кулак, але все є бо попала пилюка при перевозці і я вирішив промити і поставити нові пильники. 8-066-079-85-22.

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    подумавши трохи... зробивши пару затяжок Вінстона....випивши кружку кави....ПІЩОВ ЗНІМАТИ....:morning1:

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Не думаю. Чесно.

Щодо іншого - надсилай завтра у зручний час, але дуже прошу в першій половині дня, мене ще заміна чекає. Зараз в приват надішлю дані отримувача, натомість чекатиму даних по картці. Не обов'язково автолюкс, може бути і інтайм, гюнсел або міст-експрес.

P.S. Гроші перелию завтра з 10:00.

Останнє редагування: 6 чер 2009
  9. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Вибачаюсь що втручаюсь, але хіба коробка від г3 стане на сірка? бо мене це питання також цікавить...

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    брешуть, точно брешуть. все там можна

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Там є різні. Судячи з фото, то якраз та, що мала би стати. Ввечері скажу точно :) Якщо хочеш, приїду до Львова і продам її тобі за 100 баксів.

12. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Дякую:)) ти обовязково скажи чи підійде. Але купляти зараз не буду, має інші більш терміному роботи посірку.

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Так, панове, коробка продана. Налітаємо дружно на мотор. Бомба! ціна 450 зелених паперів. :music:в понеділок або вівторок буду у Львові можу привезти:good:

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Ех не булоб у мене ще одного мотору ДХ, купив би собi 2Е! :) Уж дуже подобається менi той мотор на Г1 кабрi.

15. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    мотор ще ніхто не надумав брати??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)