Двигун їсть масло

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Sasa, 18 вер 2008.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Компресія добра, але то ще не значить що маслозбійні кільця добрі. Можуть бути закоксовані. Починай з заміни ковпачків, а далі треба дивитись. Дуже багато в тебе їсть. Хіба там зовсім вже нема ковпачків.
    власне через наявність масла може ьути піднята компресія

• Подобається Подобається x 1
  2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    так куди вже піднята?? якщо норма 9 для мого моторчика. Будем пробувати з заміни сальничків. Які є нюанси при замінні сальничків?? Читав що двигун не можна заводити на протязі 30 хв після того як виймалися гідрокомпенсатори, що ще є такого важливого???

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    чому це??

там заміна займе до трьох годин. і заводив я зразу. і тільки що пішрв провірив - рівень масла такий, як і був, коли я поміняв сальники. Хавати масло перестало. - факт))

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Так я про шо і говорю ... що виглядає що масло підняло компресію...а яка она є насправді то треба після заміни ковпачків міряти.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Міняй сальники клапанів і не крути людям голову!

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    пишуть в Неті що може бути гідроудар.
    Я точно не знаю - на свому мотрі не перевіряв :D

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Всі нюанси ...то сама заміна і потім висталення запалювання і всі операції, як при заміні ремня бо треба знімати розпредвал. Ніякого там гідроудару нема і не треба нічого чекати.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)