Двигун PN 1.6

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Antoxa, 11 чер 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Двигун PN 1.6

але шось недуже їде!

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Що б ти чи інші не робили з мотором, окрім розточки з 1,6 до 2,6(сразу відпишу то нереально ;-) ) мотор не буде брати таку кількість бензину. За кількість бензину, подаваємого у мотор відповідає КАРБЮРАТОР. А він у тебе лльє шо дурний!!!!!!!!!!!! То не є ГУТ. А дуже погано. І дорога тобі к гарному карбюраторнику.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Чому, з мотором можна зробити багато різних веселих речей, після яких він може хавати багато бєнзи.
    Як варіанти:
    -зняти з поршнів по одному компресійному кольцу,
    -посточувати робочі канти з впускних клапанів або просверлити в клапанах дірки,
    -поверх хонінговки (якшо ше лишилась) в гільзах циліндрів на робочу поверхню напильником нанести різні узори/надписи, або просто зробити виямки (бажано від самого верху до низу, тоді взагалі буде бонус-ше й масла дофіга почне хавати)
    -змістити мітку зірочки на К/В градусів на 45 так відносно мітки ВМТ на маховику,
    -при зборці між впускним колектором і головою обов*язково лишити місце для офігенного підсосу повітря, а провід від лямбди замкнути на масу,
    -виставити саме пізнє запалювання і поставити "холодні свічки" (з самим низьким калильним числом)
    -зробити все вище перечислене разом-і буде супербонус по споживанню бєнзи, при толковому підході можна добитись еталонного 1л на 1км.
    А якшо по-суті, то треба перевіряти паливну систему (карб, датчики темп., лямбду-раз карб такий розумний) і запалювання, бо шось багатенько хаває як для 70 к/с і легенької машини.

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Він же сказав, що у нього карб міняний. :) І лямда зараз нікому і нічого не "розповідає"!

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

А якшо карб не рідний, то його регулюй-не-регулюй, можна получити ...й. Хоча, може і нормально підійти, треба конкретно дивитись, чи цей карб нормально підходить конкретно до його мотора. Наскільки я знаю, наприклад 2ее і 2е2 взаємозамінні, тільки в одного 4 шпильки кріплення, а в другого 2, але все нормально підходить, колектор навіть лишається, прокладку лише до заміни. А колектор (форма, січення) мають суттєвий вплив на правильність подачі бєнзи і відповідно на її розхід.
    А от карб від ауді-невідомо, від якої саме і шо ше мінялось, шоб його внєдріть в сістєму. Такі речі треба прораховувати, або хоча б користуватись досвідом тих, хто таке вже робив. Правило "Дядя Вася каже, шо всьо нормально підходить і буде летіло"-НЕ КАНАЄ.

• Подобається Подобається x 1
  6. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

я поїду до того майстра що робив мотор і поговорю з ним, послухаю, що він скаже, як що є бажаючі поїдьмо зі мною, ще вас послухаю

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Якщо потрібно, май на увазі, що є коллектор впускний с 2Е2 карба. Віддам за пиво.
    І їхати треба не до майстра а скоріш усього до карбюраторщика. Тількі він зможе сказати тобі про то, звідки твій карб з якого мотору і т.д.

8. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

я і буду їхати до того майстра, сам карбюраторщик, він і займався мотором

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Продублюй цю поїздку тоді ще к комусь з гарних майстрів по карбам. А то я думаю, що той, хто тобі продав машину усієї правди все рівно не розповість. :sad: Я б зазделегіть навіть поїхав би к ДРУГОМУ МАЙСТРУ, щоб у мене на руках і в голові були всі факти і потім поїхати говорити вже с тим майстром, що продав тобі машину. І послухати вже що він скаже. Злічиш п..здить він чи ні і потім роби висновки. :) Бажаю вдачі у цій справі! І знову повторюся, що 15л/100км ТО ДУЖЕ БАГАТО для твого 1,6 мотора. ДУЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

15л, це коли педаль газу вдавлювати в пол)))

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ти українську мову розумієш? ;-) 15 л даже коли педаль газу вдавлювати в пол, то ЗАБАГАТО!!! Дуже забагато!!!!!!!!!!! Повинно бути не більше 10-11 л/100. У тебеж стоїть не здвоєний карб? Тоді полюбе БАГАТО жре твій мотор дуже БАГАТО!!!

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

я на бусі в такий розхід вкладаюсь, але в мене вага 2.6т і мотор 2.2л а ще педаль газу високо від підлоги.
    Може в тебе миттевий розхід 15л то вірю, або ти на автоматі, або весь час на першій їздиш!

13. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

престаньте кидати каміння в мій город, то моя машина і я вам її не продаю і не заставляю на ній їздити, прочитайте уважніше назву топу, тут річ не йде про споживання палива!

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ти у багнети так не сприймай те, що тобі тут кажуть. Тож не со зла, а навпаки бажають тобі добра. Так. тема зветься "Двигун PN 1.6". На твій вопрос відповіли хто що знайшов, у тому рахунку і я. Але то все ягідки. Тому що щось з твоєю машиною негаразд. Тому що НЕ ПОВИННА вона так жерти пальне. Але то споживання дуже гарне тількі у одному випадку - у тебе є десь у Аравії або у Кувейті СВОЯ скважена і чхати ти хотів на то споживання палива! ;-)
    У твоїй темі тобі дали важливі зауваження і поради, а тобі показалось, що тебе хтось травить чи насміхається. :-(

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Народ, у Антохи накрився інет. він попросив мене запитати:

Зняв кришку, дивиться на карбюратор. Не бачить лейби Ауді (казав шо має стояти аудівський), знайшов назву 2EPIERVURG V-German.

Увага, питання: Шо за карб??? :)

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ти сам відпові на своє питання-Pierburg 2e (е)? (виглядає так, шо може це 2ее рідний карб, може пропустили одну букву). Шоб сказати точно, треба списати з нього цифри і ласкаво попросити Scirocco, шоб він пробив по ЕТці (або зробити це самому при такій можливості), на які двигуни цей карб ставився. На audi-club.ru можна глянути інфу по авдюшних карбах.
    Інфа по карбу:http://www.vw-club.ru/service/manuals/2EE/
    На аудюхи, до-речі, також ставились 2ее карби.

• Подобається Подобається x 1
  17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Так маркувався знаю точно Пірбург 2Е2. Якщо є, то давай чи номер чи фото того девайсу.

18. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

поміняю коробку, тримайся...

19. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

ок, сфоткаю вишлю, даш мило.
    але судячи по тій ссидці що дав Markell то він і є, картинки навіть подібні, але голостий хід в мене 950обертів, а не 750 як пише...

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Вони походять друг на друга. База й корпуси у них однакові. Різняться тільки є мозги у карба чи нема.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)