Двірники в зимовий період

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Nick Wolf, 2 гру 2010.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Як на диво до Альки перестали комплектувати кріплення чи витягати навмисно, але на базарі зокрема Зелене коло є бабушка для прикладу яка продає двірники. Купив собі комплект і докупив 5 комплектів кріплення до Пасата а шо були в комплекті подарував їй. За кріплення дав символічно 2 грн.

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Все-таки проблему з моїми двірниками, особливо лівим, потрібно було вирішувати хірургічним втручанням. Завдяки одноклубникам маю телефон майстра, який не цурається такої роботи, виточує потрібні деталі для заміни і все зробив на відмінно. Дорого, але немає тепер проблеми чи важкий двірник стоїть, чи легкий ALCA, все працює на відмінно. Звертайтесь за телефоном, напишу у приват, кому треба.

Проблема тепер інша - омивачі скла. Лівий працює суперово. Правий - після щоранкового чищення сопел на другий ранок знову забитий і ледво омиває, або й взагалі не працює. Мене лише цікавить як його зняти, щоб прочистити з іншої, внутрішньої, сторони. Ніколи не знімав і не бачив як це робиться. Може хтось порадить чи дасть якийсь лінк як це вилікувати.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Можливо попробуй продути компресором(зніми подачу води та продуй в зворотньому напрямку).

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Тобто з вулиці з сопел дути всередину? Так сопла дуже вже тонкі входи мають, чи то щось дасть. Але попробую, дякую.

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    почисти можливо систему. зніми бачок відмий його зсередини, познімай трубочки які під капотом прозорі почисти їх. в свій час так зробив і зараз вроді проблем нема. враховуючи ту хімію , розбавлену,водою з-під крана то і не дивно що все забивається. для профілактики я думав залити якогось містера мускула,АЛЕ не наважився,запитай у знаючих людей чи не пошкодить насос і можеш скористатися...

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дякую за пораду, але думаю то вже занадто кардинально на даному етапі. Система працює вроді добре, зліва лиє як має бути, ззаду аж до переду б'є, тобто також нормально. І на праву сторону трубка чиста. Лише сам омивач забитий. Якби його можна було зняти з капоту якось, то не було б проблем почистити. Все впирається на разі в питання як його зняти, не пошкодивши. Спробую поки простіше - продувку зі сторони сопел всередину.

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    попробуй ще шприцем ззовні залити якусь рідину для очищення(наприклад для зняття накипу чайників), але дуже обережно щоб не попало на фарбу.
    А якщо будеш продувати, то бажано щоб все таки ти трубку від'єднав(якщо буде якась ""срань", то вона просто вилетить на зовні.)

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    та ти кумедний та пластмаска просто знімається))) надавлюєш знижньої частини і вона вилазить ставити на місце ідентично тільки надавлюєш зверху. там просто система.

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Коли це зробиш, то все виглядає потім кумедним. Я думаєш не тиснув її? Просто якби точно знати, що не зламаєш, то можна тиснути щодурний. А нумо в мене якась інша система, відламати діло нехитре.

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ну в себе знімав, не зламав. така штучка на базарі 5 грн коштує на шроті думаю за пиво віддадуть...ну але як не хочеш пробувати сам зніімати то тут 2 варіанти або їхати хай хтось зніме або кинутися того ровера і кататися як є. шо тут ще пояснювати не знаю.як на мене то тут все просто і ясно, а тема вже на 2 сторінки.))))) ще можеш взяти дротик тоненький але з міцного металу і пошпортати в 2 дірках потім вистави як в мануалі написано і все має бути добре

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    це ти хочеш сказати що не всі двірники підходять? які це важкі які легкі? хочу собі ставити безхребетні, ще не оприділився з фірмою,можливо порадиш щось раз ти вже зондував це запитання. середня ціна і якість,тобто відповідність ціна-якість в середньому діапазоні. і куди у ЛЬвові заїхати купити?

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Проста може і коштує 5 грн. Така як на пасат з двома соплами, тим більше за пиво на шроті, ха-ха, навіть питати не буду. Хоча залежить яке пиво :) Але натурпродукти там не в моді, хіба є дуже добрі знайомі. Щодо не хочеш пробувати сам - я і хотів пробувати знімати і пробував. Але є відчуття в руках, а воно каже, що ця штука так просто не вийде звідти, щоб не зламалася або щоб фарбу капота не пошкодило в тих місцях. Ти можеш її зняти так, щоб вона потім назад встала і не вилітала?

А загалом тема на дві сторінки тому, що

Ні, я в тому не спеціаліст. Стояли дорогі і свого часу довго відслужили. Купив такі самі пізніше, тої самої фірми, за дорожчу ціну, а виявився пшик, або ричаги склоочисників вже не змогли справлятися через розбитість. Поставив тоді дешеві ALCA, вони набагато легші за ті, що стояли, десь половина ваги, то ще трохи поїздив. Але все одно прийшлося ремонтувати. Зараз поки стоять ті самі ALCA, поки нормально. Мова лише про каркасні. Безкаркасні спробував би, якби хтось представив таку можливість. Бо в двох магазинах сказали, що вони лише для нових моделей машин. А коштують вони далеко не 22 грн. :)

Останнє редагування: 16 бер 2011
  13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Кому цікаво, як виглядають зняті сопла омивача скла на В3. Знімати дійсно не так важко, якщо знати точно, куди тиснути і чим. Може ці фото допоможуть комусь швидше їх зняти, чим вдалося мені.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Принагідно запитання. На останньому фото червоною стрілкою помічено місце, де є якісь залишки дротів, але дуже вже приховано. Це розуміти так, що ці сопла мали би мати підігрів чи хто що може підказати?

14. гольфуня

гольфуня Початківець

golf 1.3
    старий,в мене то саме,купив той бош і зимою шо 5 км чистив лобове.купив гімно по20рублів-супер

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Зима не за горами, трохи актуально...

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може хтось стикався вже?

17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Якщо не важко, дайте посилання на конкретну модель цих щіток Champion, або посилання, де саме про це писалося в форумі.
    Дякую.

18. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Я вам скажу таке.... сам займаюсь продажою двірників....
    Який би дворнік не був, він всеодно буде підмерзати....
    Є тіпа покращені (зимового варіанту) якщо чесно також фігня... тільки дорожчі.
    Сам собі просто перед зимою ставлю нові дворніки бажено безкаркасні, і до весни якраз їх хватає....
    Зразу зроблю рекламу =) Якщо когось будуть цікавити двірники звертайтесь зроблю по класній ціні, а то на базарі накидують 50% !!!

19. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Вибачаюсь що не по темі, підкажіть, яка довжина щітки заднього дворніка для гольф 3 купе?? ДЯкую!!!

20. ездок

ездок Новачок

кадди 1.9 тди 2008
    на Липинського коло Фокстроту е гуртівня запчастин велика там е комплекти на всі Фольци десь порядка 150-200 гривень пара Boshe

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)